Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(nonele @ 2015 03 27, 15:29)
Sveikutės,

Dar turiu vieną klausimuką, gal kas žinote kokią nuorodą arba pačios iš kur idėjų semiatės šokiams?  Būčiau labai dėkinga.

Mes šokam linijinius, tai mano pagalbininkas -youtube
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2015 03 24, 21:24)
Kai perskaitau, ar išgirstu apie Standartizuotus, tai net vidurius sukti pradeda. Maniškiams labai sunku su rašinėliais. Skaitau ir verkti norisi.

Sveikos, ką jūs darote, jei tėvai nepasirašo sutikimo klausimynui ir ketvirtokų standartizuotiems testams rašyti?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 03 27, 18:00)
Laba dienele  4u.gif

Nežinau kuriai čia labiau dėkoti  g.gif  , kuri čia paskelbė apie sferinį kiną  ax.gif  . Šiandien jie pas mus buvo thumbup.gif . Tikra atrakcija. Ir vaikams, ir mokytojoms patiko. AČIŪ  drinks_cheers.gif .

Valio, atostogos. Pirmadienį anksti ryte išvykstu savaitei pas vaikus ir anūkus. Labai tikiuosi, kad pailsėsiu ir kurį laiką apie darbą negalvosiu.

gerų atostogų, vaikai ir anūkai - jėga! thumbup.gif

QUOTE(b.s @ 2015 03 27, 20:28)
Sveikos, ką jūs darote, jei tėvai nepasirašo sutikimo klausimynui ir ketvirtokų standartizuotiems testams rašyti?

o pas tave tokių yra? Ką sako valdžia?
tėvų sutikimo formą pati kūrei ar mokykla davė? gal gali pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2015 03 27, 21:18)
...
tėvų sutikimo formą pati kūrei ar mokykla davė? gal gali pasidalinti?

to paties norėjau ir aš klaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 03 27, 19:28)

Kuo motyvuoja nepasirašydami? Manau, kad jau čia ne mokytojos reikalas, o tegu sprendžia tie, kurie atsakingi už šiuos testus. Perduok nesutikimą ir misija baigta. Juk ne mes sugalvojome testus, klausimyną, tegu jie ir suka galvas.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 03 27, 22:29)
to paties norėjau ir aš klaust  4u.gif

Sutikimus davė pas mus pavaduotoja. Kiek aš supratau iš interneto. Kažką minėjo apie Kelt-ą
Atsakyti
Merginos, turiu klausimėlį g.gif Turiu savo šokių būrelį ir su mergaitėm planuojame pasirodymą mamyčių šventei, bet bėda, kad neturime rūbelių. Gal jūs žinote kokių paprastų ir gražių būdų iš ko būtų galima pasidaryti sijoną? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 03 28, 14:58)
Merginos, turiu klausimėlį  g.gif Turiu savo šokių būrelį ir su mergaitėm planuojame pasirodymą mamyčių šventei, bet bėda, kad neturime rūbelių. Gal jūs žinote kokių paprastų ir gražių būdų iš ko būtų galima pasidaryti sijoną?  g.gif  doh.gif

Visai neblogai atrodo sijonai iš agroplėvelės 2-jų sluoksnių ir iškerpant saulės kliošą. Tada prisiūti lieka tik juosmenį.
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 03 28, 16:23)
Visai neblogai atrodo sijonai iš  agroplėvelės 2-jų sluoksnių ir iškerpant saulės kliošą. Tada prisiūti lieka tik  juosmenį.

Arba tiulis gerai atrodo, tik reikia neperšviečiamų timpų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 03 28, 15:32)
Arba tiulis gerai atrodo, tik reikia neperšviečiamų timpų.

Buvo mintis iš tiulio ar agro plėvelės, bet galvoju, ar neatrodys "sunkūs" tie sijonai, nes mūsų šokis - čia, čia, čia... toks pramoginis, linksmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 03 28, 20:29)
Buvo mintis iš tiulio ar agro plėvelės, bet galvoju, ar neatrodys "sunkūs" tie sijonai, nes mūsų šokis - čia, čia, čia... toks pramoginis, linksmas  g.gif

Mes esame siuvę iš tiulo, tai jie labai lengvi, tik tiek, kad peršviečiami.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 03 27, 21:28)

Jeigu mano vieno vaiko mama nepasirašytų, tai man nuimtų galvos skausmąsmile.gif
Atsakyti