Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

Apie išleistuves aš galvosiu tik po motinos dienos... Dabar laukia dar velykėlės, standartizuoti testai, motinos diena, turizmo diena, išleistuvės.... Daineles ruošia muzikos mokytojas...
Svarbiausia standartizuoti testai... Aš duodu testus daryti namuose, o paskui aptariame aiškinamės, nes tikrai yra kaimo vaikams nesuprantamų dalykų: antrame matematikos teste standartizuotuose 25 uždavinys toks autobusų tvarkaraštis vaikams tikrai nematytas ir nesuprantamas...
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2015 03 25, 20:22)
Labas, smilgut,

Išsiunčiau į paštą šiek tiek paaiškinimų, kaip naudotis Powtoon programėle.
Mano trečiokams su ja labai patiko dirbti. Nesunku valdyti,  interaktyvu, žaisminga 4u.gif

Neturiu prieigos prie Jūsų lobynų... Aš irgi norėčiau gauti tuos paaiškinimus, kaip dirbti su Powtoon programėle. Gal galėtumėte atsiųsti į paštą: bkasparien@gmail.com.
Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 25 kovo 2015 - 19:42
Tikriausiai matėte, kad švietimo ir mokslo ministerija rengia apklausą dėl mokslo metų trukmės.
Čia galite pareikšti savo nuomonę:
https://docs.google....Z...orm?c=0&w=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 kovo 2015 - 20:53
Sveikos 4u.gif
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 03 25, 19:44)
Apie išleistuves aš galvosiu tik po motinos dienos...

O kam daryt dvi šventes? Kam apsikraut? As su ketvirtokais Motinos dienos nedarau, tik pasvekina mamytes parsinešę dovanėles, o per išleistuvių programą, dalį programėlės skiriam mamai wub.gif

QUOTE(lutute1 @ 2015 03 25, 20:53)
Tikriausiai matėte, kad švietimo ir mokslo ministerija rengia apklausą dėl mokslo metų trukmės.
Čia galite pareikšti savo nuomonę:
https://docs.google....Z...orm?c=0&w=1

Taip. Aš jau gavau į TAMO paštą ir, manau, viską aiškiai atsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 03 25, 20:22)
Labas, smilgut,

Išsiunčiau į paštą šiek tiek paaiškinimų, kaip naudotis Powtoon programėle.
Mano trečiokams su ja labai patiko dirbti. Nesunku valdyti,  interaktyvu, žaisminga 4u.gif

Ačiū labai smile.gif noriu ir aš su trečiokais išbandyti wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri žinote kokią programėlę, kad ketvirtokai galėtų dviženklio daugybą mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2015 03 25, 14:12)
Labukas, ačiū, kad rūpinatės ir dalinatės mintimis, sakiau, kad atliekam teksto suvokimo užduotis, turim pasiruošimo standartizuotiems sąsiuvinius, ten taip pat yra teksto suvokimas, bet buvo pasakyta ,,o kaip kitaip negu visi ???" doh.gif

aš matyt praleidau ir nepaskaičiau...

QUOTE(janiku @ 2015 03 25, 15:08)
Sveikos. Šiandien turėjome nuostabią edukacinę pamoką- aromatinių rankų darbo žvakių gamybą. Mokiniai liko labai patenkinti. Prisigamino žvakių, gavo dovanų. Jei kam įdomu, galėsiu duoti kontaktus

norėčiau kontaktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 03 25, 22:18)
Sveikos 4u.gif

O kam daryt dvi šventes? Kam apsikraut? As su ketvirtokais Motinos dienos nedarau, tik pasvekina mamytes parsinešę dovanėles, o per išleistuvių programą, dalį programėlės skiriam mamai wub.gif
Taip. Aš jau gavau į TAMO paštą ir, manau, viską aiškiai atsakiau smile.gif

Pas mus nedidelė kaimo pagrindinė mokykla ir aktyviai bendradarbiauja su kaimo bendruomene ir daugelis švenčių yra bendri renginiai: mokykla, bendruomenė, kultūros namai ir kaimo biblioteka. Tad nereikia vienai mokytojai ruošti viso renginio, mes tik prisidedame: šokiu , kartais trumpu spektakliuku, dainelėmis, eilėraščiais....
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 03 25, 22:32)
Sveikos, gal kuri žinote kokią programėlę, kad  ketvirtokai galėtų dviženklio daugybą mokytis ax.gif

http://www.dositey.c.../2digx2dig.html
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 03 26, 15:51)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turi kokybišką ES himno įrašą? Kiek ieškau, tai arba per tylus, arba per daug styginių ir ritmas išplaukęs, ar kas nors kliūva... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Jau kvepia atostogomis. Pats geriausias jausmas smile.gif))) Gero poilsio visoms, pasidžiaukim pavasariu.

Dar turiu vieną klausimuką, gal kas žinote kokią nuorodą arba pačios iš kur idėjų semiatės šokiams? Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

Nežinau kuriai čia labiau dėkoti g.gif , kuri čia paskelbė apie sferinį kiną ax.gif . Šiandien jie pas mus buvo thumbup.gif . Tikra atrakcija. Ir vaikams, ir mokytojoms patiko. AČIŪ drinks_cheers.gif .

Valio, atostogos. Pirmadienį anksti ryte išvykstu savaitei pas vaikus ir anūkus. Labai tikiuosi, kad pailsėsiu ir kurį laiką apie darbą negalvosiu.
Atsakyti