Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(lutute1 @ 2015 03 15, 23:34)
...
Labai reikia. Ačiū iš anksto 4u.gif

nusiunčiau į paštą skaidres apie vaistus iš gamtos, gal tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 03 15, 18:20)
Sveikos. Svarbu žvirblis rankoje negu briedis girioje. Panaudosite ateityje. Aš mieliau turėčiau nei laukčiau užsisakiusi tuščiai  mirksiukas.gif
Mielos trečiokės, kreipiuosi į jus su prašymu. Gal kuri ką nors turi apie vaistažoles? Labai tiktų ir pasaulio pažinimo pratybų užduotys, jeigu kuri nuskanuotų wub.gif  notworthy.gif

Siunčiu testuką apie vaistus ir vaistažoles. Gal panaudosite..
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 03 15, 18:20)
Sveikos. Svarbu žvirblis rankoje negu briedis girioje. Panaudosite ateityje. Aš mieliau turėčiau nei laukčiau užsisakiusi tuščiai  mirksiukas.gif
Mielos trečiokės, kreipiuosi į jus su prašymu. Gal kuri ką nors turi apie vaistažoles? Labai tiktų ir pasaulio pažinimo pratybų užduotys, jeigu kuri nuskanuotų wub.gif  notworthy.gif

Nusiunčiau kelis eitėraštukus apie vaistažoles į paštą.
Atsakyti
Labai esu dėkinga liepsnelei2, leliuko_mamai ir gitei už greitą pagalbą. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 kovo 2015 - 22:21
QUOTE(arden @ 2015 03 12, 21:30)
labas, darbas darbą veja... baisu....
ar užsisakinėjot vaivorykštės komplektus? aš anketoj užpildžiau antrai klasei, bet gavau pirmokams visą komplektą  g.gif

Gavau ir aš 1 klasės, nors reikėjo kitokių.
Kadangikomplektą gavau mokyklos vardu, tai turbūt turėčiau perduoti į biblioteką? Kaip jūs darote?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau pasiteirauti ar pas jus yra prailginta grupė? Kas joje dirba? (Pačios ar kitas žmogus?) Kaip ji isteigta? (Patentas ar kažkaip kitaip?) Kaip apmokėjimas už ją? Kaip maitinimas? Nuo kurios valandos iki kurios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2015 03 17, 01:05)
Kadangikomplektą gavau mokyklos vardu, tai turbūt turėčiau perduoti į biblioteką? Kaip jūs darote?

As gavau į mokyklą, bet savo vardu. Manau, kad tai priklauso tam kas užsisakė, t.y. TAU mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila, kad aš pražioplinau vaivorykštę... visai man ta 1 kl. reikalinga būtų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2015 03 17, 01:05)

Aš pildžiau, užsisakiau, tai man ir bus ... smile.gif

Bet galėtų kas nors papasakoti, ar dirba su ja, ar ką girdėjo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 17 kovo 2015 - 22:46
QUOTE(zuzanele @ 2015 03 17, 17:46)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau pasiteirauti ar pas jus yra prailginta grupė? Kas joje dirba? (Pačios ar kitas žmogus?) Kaip ji isteigta? (Patentas ar kažkaip kitaip?) Kaip apmokėjimas už ją? Kaip maitinimas? Nuo kurios valandos iki kurios? rolleyes.gif

Čia viskas apie pailgintos dienos grupę Vilniaus mieste.
http://www.vilnius.l...;DocId=30180073

Pas mus mokykloj faktiškai viskas panašiai ir vyksta...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 03 17, 16:46)
Sveikutės 4u.gif

Laba,
Pas mus dirba būtent grupės auklėtoja, dar ateina mokytojo padėjėja. Berods pagal patentą g.gif Vat pačiai įdomu pasidarė, bet , kad išrašė kvituką, kai maniškė mėnesį ėjo, tai suprantu, kad pagal patentą. Mokėdavom po 20 Lt mėnesiui + kasdien 2 Lt pietukams. Mokytoja kasdien susirenka pinigėlius atėjusių vaikų į grupę ir užsako. Dirba nuo 12 iki 6 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 03 17, 17:46)
Sveikutės 4u.gif

Panevėžyje mokytojai už darbą prailgintoje grupėje moka savivaldybė, tėvams mokėti nieko nereikia. Kiek žinau, kiek valandų vaikai gali būti grupėje priklauso nuo pirmų klasių komplektų skaičiaus mokykloje. Pas mus dvi pirmos klasės, tai grupės darbo laikas nuo 12 iki 17 val., penktadienį iki 16 val.

Ar matėte pradinio ugdymo bendrojo plano projektą? Netekau žado, kitais metais pradinukai mokysis 35 savaites, iki birželio 10 d. Projektas http://www.smm.lt/we...esaktuprojektai
Atsakyti