Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(lutute1 @ 2015 03 15, 18:20)
Sveikos. Svarbu žvirblis rankoje negu briedis girioje. Panaudosite ateityje. Aš mieliau turėčiau nei laukčiau užsisakiusi tuščiai  mirksiukas.gif
Mielos trečiokės, kreipiuosi į jus su prašymu. Gal kuri ką nors turi apie vaistažoles? Labai tiktų ir pasaulio pažinimo pratybų užduotys, jeigu kuri nuskanuotų wub.gif  notworthy.gif

Newnusimink, negavau ir as
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2015 03 15, 17:23)
Newnusimink, negavau ir as

tai dar gausi, jei užsakinėjai wink.gif aš šią savaitę gavau.

gal kas darėt netradicinio ugdymo dieną apie skaitymą, gal kokią mintį negirdėtą neregėtą turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 03 15, 19:39)
tai dar gausi, jei užsakinėjai wink.gif aš šią savaitę gavau.

gal kas darėt netradicinio ugdymo dieną apie skaitymą, gal kokią mintį negirdėtą neregėtą turit? smile.gif

Kvieskit rašytoją, ...vaikams super patinka( o jei dar kas iš tėveliųųųųųų)

Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2015 03 15, 19:08)

drinks_cheers.gif mes su Kasparaviciumi buvome susitike, labai patiko, idomiai pasakojo, piese su vaikais didele zirafa
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 03 15, 17:20)
Sveikos. Svarbu žvirblis rankoje negu briedis girioje. Panaudosite ateityje. Aš mieliau turėčiau nei laukčiau užsisakiusi tuščiai  mirksiukas.gif
Mielos trečiokės, kreipiuosi į jus su prašymu. Gal kuri ką nors turi apie vaistažoles? Labai tiktų ir pasaulio pažinimo pratybų užduotys, jeigu kuri nuskanuotų wub.gif  notworthy.gif

turiu skaidres apie vaistažoles, jeigu tiks, galiu į paštą nusiųsti...
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2015 03 13, 17:52)
4u.gif Aš užsakiau pirmokams ir gavau pirmos klasės visą komplektą  thumbup.gif

Sveikos, o kada jūs čia užsisakinėjote? Gavote kokius laiškus? Kaip čia taip pražioplinau?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2015 03 15, 19:19)
drinks_cheers.gif mes su Kasparaviciumi buvome susitike, labai patiko, idomiai pasakojo, piese su vaikais didele zirafa

Mes irgi buvom susitikę su Kaparavičium. Vaikams labai patiko.
Kitą savaitę pas mus atvažiuoja leidykla Nieko rimto.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 03 15, 20:00)
Sveikos, o kada jūs čia užsisakinėjote? Gavote kokius laiškus?  Kaip čia taip pražioplinau?

ir aš kažką pražioplinau...
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2015 03 15, 19:08)

QUOTE(editaite @ 2015 03 15, 19:19)

kažin koks jo užimtumas ir kaina? turiu mintį jį pasikviest, bet jei labai brangus, gali mokykla nesutikt apmokėt g.gif

QUOTE(b.s @ 2015 03 15, 20:00)
Sveikos, o kada jūs čia užsisakinėjote? Gavote kokius laiškus?  Kaip čia taip pražioplinau?

buvo Tili mili įmetus nuorodą į paštą. pamačiau paskutinę dieną, maniau jau nespėjau į traukinį, bet pasirodo spėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 03 15, 21:01)
kažin koks jo užimtumas ir kaina? turiu mintį jį pasikviest, bet jei labai brangus, gali mokykla nesutikt apmokėt  g.gif

Ne aš pati kviečiau, tai ir užimtumo nežinau.
Ar brangus? Manau, kad ne. Po susitikimo vaikai įsigijo knygų. Kas ko norėjo. Jokio įkalbinėjimo, brukimo. Labai draugiškai. Manau, kad papildomai nebereikėjo mokėt, nes mūsų mokykla irgi neskiria tam lėšų. Jei reikia, tai pačios susimetam. O dabar nieko neprašė. Ir leidykla padaro pristatymą išleistų knygelių, o po pamokų prekiauja knygom.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 03 15, 22:13)
Ne aš pati kviečiau, tai ir užimtumo nežinau.
Ar brangus? Manau, kad ne. Po susitikimo vaikai įsigijo knygų. Kas ko norėjo. Jokio įkalbinėjimo, brukimo. Labai draugiškai.

drinks_cheers.gif Ir mūsų mokyklėlėje buvo. Draugiškas, kuklus, kūrybiškas. Pinigų vaikams mokėti nereikėjo. Užteko to, kad knygeles įsigijo.
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 03 15, 20:40)
turiu skaidres apie vaistažoles, jeigu tiks, galiu į paštą nusiųsti...

Labai reikia. Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 03 15, 21:01)
kažin koks jo užimtumas ir kaina? turiu mintį jį pasikviest, bet jei labai brangus, gali mokykla nesutikt apmokėt  g.gif

biblioteka kvietė, tai nežinau kaip ten kas...
Atsakyti