Labas rytas.
Laina, aš tavo vietoj duočiau po 2-3 šaukštelius keletą dienų, jei matyčiau kad vaikas ramus, pamažu didinčiau dozę. Joriuko jautrus pilvukas, žiūrėk kaip ilgai jis pas tave su juo kankinosi
O man vakar, bliamba, prie parduotuvės subraižė mašiną visas keleivio dureles suvarė. Galvojau gal kokia nemokša bobelė. Tai nuėjau pas vyrą (jis ten apsaugoj dirba), tai atsukinėjo įrašus ir sakė kad kažkoks jaunuolis su BMW pasidarbavo. Sakė išvažiavo, ir spaudė gazą, net neišlipo pažiūrėti ką padarė. O jausti jis tikrai turėjo kad brėžia
QUOTE(laina12 @ 2015 03 21, 09:30)
sianakt valanda vel koncertavo, bet nelabai aisku, ar del prasidejusios slogos, ar del putimo, ar paskui jau is nervu.... nuo antros nakties iki puse keturiu nemiegojau... ...
Na pas mane labai panašiai dama būna nerami kaip ir Joris. Aš pati tai net nežinau ką galvot. Kartais man atrodo kad nuo dantų, kartais kad nuo pilvuko, o kartais, kad nuo abiejų , Nes neramus virkavimas būtent ir prasideda apie 1 ir taip iki paryčių . Dėl pilvuko nesu savo atveju 100 proc garantuota, nes būna, naktų kai mes ramiausiai pramiegam ikiryto, o būna ir ne.
QUOTE(Paslaptele @ 2015 03 21, 09:50)
O man vakar, bliamba, prie parduotuvės subraižė mašiną visas keleivio dureles suvarė. Galvojau gal kokia nemokša bobelė. Tai nuėjau pas vyrą (jis ten apsaugoj dirba), tai atsukinėjo įrašus ir sakė kad kažkoks jaunuolis su BMW pasidarbavo. Sakė išvažiavo, ir spaudė gazą, net neišlipo pažiūrėti ką padarė. O jausti jis tikrai turėjo kad brėžia
Va tau ir "bobelka" su BMW. O numerių kamerose nesimato?
QUOTE(Mari Art @ 2015 03 21, 09:36)
Va tau ir "bobelka" su BMW. O numerių kamerose nesimato?
net nežinau ar matosi. Gaila kad į pačią maximą neužėjo. Sakė optikoj kažką pirko, bet grynais mokėjo. Paties brėžimo tai nesimato, klausimas ar pavyktų įrodyti, jei jis gintųsi. Kažkaip gaila man to mano mašiniuko. Kažkas yra atbulom įsirėmęs, sulankstė numerius... neaišku nei kur, nei kada, dabar tos durelės...
QUOTE(Paslaptele @ 2015 03 21, 09:50)
Labas rytas.
Laina, aš tavo vietoj duočiau po 2-3 šaukštelius keletą dienų, jei matyčiau kad vaikas ramus, pamažu didinčiau dozę. Joriuko jautrus pilvukas, žiūrėk kaip ilgai jis pas tave su juo kankinosi
na jo, uzkisi tu jori su 3 saukstukais... siandien daviau cukinijos kose, tai sulapnojo 60 ml (daugiau nedaviau) ... siaip jis nebuvo labai jautrus del pilvo... pazyzdavo, bet labai jau normos ribose ...
o sianakt tai nesuprasi is tiesu, kas jam buvo ziuresiu, kaip bus sianakt
nesvarbu, pranesk policija, manau suras...ir gaus ojojoj kokia bauda uz pasisalinima is ivykio vietos ir dar tau suremontuos masina
QUOTE(laina12 @ 2015 03 21, 10:56)
na jo, uzkisi tu jori su 3 saukstukais... siandien daviau cukinijos kose, tai sulapnojo 60 ml (daugiau nedaviau) ... siaip jis nebuvo labai jautrus del pilvo... pazyzdavo, bet labai jau normos ribose ...
nesvarbu, pranesk policija, manau suras...ir gaus ojojoj kokia bauda uz pasisalinima is ivykio vietos ir dar tau suremontuos masina
Esmė ne užkišti, bet pratinti, kad nebūtų organizmui šoko. Aš duodu košės, paskui dar MP. Man pasirodė kad jautrus jo pilvukas, vistiek verkė naktim. Maniškė tai neturėjo bėdų dėl pilvuko, pirmą kartą čia verkė kai kopūstas netiko.
Na, bet tu mama, tau turbūt geriau žinoti
Ai, su tom policijom... Realiai tai ant savęs pyktis suėmė, nes nežinau kaip tokioje situacijoje elgtis. Gal vyras įsidėmėjo veidą, jis vistiek vietinis, ateis dar apsipirkt, o tada matysim.
laba ... na ne visai laba, nes miegojau 4.5 val tik
mazui jau lenda virsutiniai dantai, tai ta proga - slogyte, nuo jos nakti sausas kosulys, ir dar turbut prie viso komplekto , ir tas pilvo putimas doh.gif miego nori kaip ciuckis, o ji nervina kazkas, tai taip piktai verkia, apatinius kaplius iskises ... nu zodz...
net nezinau, ar i lauka vezt miegui...pakimes truputuka, bet temperaturos ner ...
mazui jau lenda virsutiniai dantai, tai ta proga - slogyte, nuo jos nakti sausas kosulys, ir dar turbut prie viso komplekto , ir tas pilvo putimas doh.gif miego nori kaip ciuckis, o ji nervina kazkas, tai taip piktai verkia, apatinius kaplius iskises ... nu zodz...
net nezinau, ar i lauka vezt miegui...pakimes truputuka, bet temperaturos ner ...
QUOTE(laina12 @ 2015 03 22, 10:17)
laba ... na ne visai laba, nes miegojau 4.5 val tik
Gaudyk už bemiegę naktį.
Na mus penkt.paleido is ligonines, o snd vel atsigulem
visa nakti veme, ryte viduriuoti pradejo prie viso to dar tempa pakilo iki 37,8.
zo nelinksma visiskai ir neaisku kas ir nuo ko.... tikiuosi tik virusas
visa nakti veme, ryte viduriuoti pradejo prie viso to dar tempa pakilo iki 37,8.
QUOTE(Luna* @ 2015 03 22, 23:54)
Na mus penkt.paleido is ligonines, o snd vel atsigulem
greiciausiai ligoninej pasigavot koki rota, nora ar dar koki virusa ne kokioj infekcinej gulejot? pas mus su plauciu uzdegimu i infekcine guldo, bet mes isiprasem i pagrindine, nes infekcinej tai tik virusu prisigaudyt, o ne pasveikt sveikit
o jeckau, luna .. laikykites ir kuo greiciau sveikit ... va todel as labiausia ir bijau patekt su mazium i liginone, nes prisigaudo visokiausiu zarazu
niu ka, naktis puse bedos...gavo nurofen doze vakare, tai tik kelis kart soskyte paduot reikejo... nevirkavo visai... o dantas jau lenda lenda lenda :
niu ka, naktis puse bedos...gavo nurofen doze vakare, tai tik kelis kart soskyte paduot reikejo... nevirkavo visai... o dantas jau lenda lenda lenda :
Labas.
Luna, sveikit greičiau.
Maniškė irgi piktutė - sloguoja, kosina. Nežinau kaip jai padėti
tai va, MP maitinami vaikai neserga
Luna, sveikit greičiau.
Maniškė irgi piktutė - sloguoja, kosina. Nežinau kaip jai padėti
tai va, MP maitinami vaikai neserga
QUOTE(kiskius @ 2015 03 23, 00:54)
greiciausiai ligoninej pasigavot koki rota, nora ar dar koki virusa ne kokioj infekcinej gulejot? pas mus su plauciu uzdegimu i infekcine guldo, bet mes isiprasem i pagrindine, nes infekcinej tai tik virusu prisigaudyt, o ne pasveikt sveikit
Ne infekcineje, ir bijau, kad neiskeltu nes jis db tiek nusilpes, kad apsikres viskuo
tipo skyriuje vaiku sake neserga niekas virusais, bet cia bet kur pasigautigalejom, ir i masazus ejom, ir lankytoju buvo, ir parduotuveje buvau.... juk nezinai kas serga ae sirgo ?..