Laba rytą.
Mano abi pupos keliasi 7 ryto man, pelėdai, žiauriai sudėtinga
Laina, o 15 šaukščiukų ne per daug jam buvo? Aš pradėjau košes nuo 2 šaukštelių
QUOTE(Paslaptele @ 2015 03 20, 10:38)
Oi man irgi sunku taip anksti keltis šiandien Markas sugalvojo prieš 7 nubust, pasodinau aš jį, žaisliukų pridėjau ir pati šalia atsiguliau, tai kažkiek dar numigau kol žaidė
Man kažkaip atrodo, kad tas mūsų pirmas dantukas kreivokai auga gali taip būt?
Laba rytą.
Sveikos is ryto
Maniskiai abu dar pries 6 pradeda ciulbet o as irgi visiska peleda. Kartais diena atrodo, kad stovedama galiu uzmigt Ai bet pripratau, kadangi zinau, kad kitaip tikrai nebus, tai ir nebegalvoju apie tai
Laina, man irgi pasirode, kad daugokai pirmam kartui. Mes irgi nuo triju sauksteliu pradejom, o per savaite didinom tik iki 6-7, kita iki 10. Ir pradejom mes nuo morku, nes bulve krakmolinga, o organizmui tai be galo didele apkrova.
QUOTE(jolanta.k @ 2015 03 20, 10:44)
Oi man irgi sunku taip anksti keltis šiandien Markas sugalvojo prieš 7 nubust, pasodinau aš jį, žaisliukų pridėjau ir pati šalia atsiguliau, tai kažkiek dar numigau kol žaidė
islis kitas dantukas ir patiesins pirmaji nieko cia tokio
QUOTE(jolanta.k @ 2015 03 20, 10:07)
kai aš vėl pradėjau primaitint, irgi pimiausia bulvę daviau ir naktį prastai miegojo, tada daviau tik morką ir naktys vėl ramios buvo
gali būt kad nuo bulvės tik pučia
gali būt kad nuo bulvės tik pučia
na, siandien daviau - skysta tokia, apie 100ml suvalge... ziuresim, kaip si naktis bus... ir dar rytojui liko ..jei ka, paskui virsiu morka...
na, cia nera pirmas kartas...sesiu menesiu gi , jau buvo pradejes valgyti... kokia savaite...bet paskui neapsikenciau, ir nutraukiau...
svarbiausia, kad diena jam nieko, o va, nakti tik ... po 12 val nuo valgymo pradeda
QUOTE(laina12 @ 2015 03 20, 08:59)
laba is ryto
mazas sugalvojo, kad septinta ryto, pats tas keltis ... na, zinoma, saule jau aukstai
siaip tai butu viskas gerai, nu bet vakar gi daviau bulviu koses apie kokius 15 sauksciuku.
diena viskas gerai, ir miegojo puikiai gan (2.5 val be prabudimu), vakare gerai... Nakti vel tas pats scenarijus, kaip ir 6 men -apie pirma nakties pradejo raitytis, vartytis, dupce kelt, virkaut ... na, matosi, pilvukas... pasiemiau pas save, ant krutines palaikiau, paskui salia pasiguldziau...tai uz pusvalandzio uzmigo... perkeliau i jo vietele , o as, aisku, kol vel uzmigau Taip susinervinau, galvoju, nu jei vel bus toks miegas del kosiu, ka daryt ? nu negaliu gi vien misiniu ir pienu maitint... bet jei toks miegas, tai ????
na, ziuresiu, kaip siandien bus...
galvoju, gal tada ne darzoves duot, o pradet nuo grudiniu, gal maziau bus jam ten pilvely neramu ?? na, bet kokiu atveju, turiu koses 2 dienoms, ziuresiu. O jei ka ,pirmadieni skambysiu gydytojai pasitart...
mazas sugalvojo, kad septinta ryto, pats tas keltis ... na, zinoma, saule jau aukstai
siaip tai butu viskas gerai, nu bet vakar gi daviau bulviu koses apie kokius 15 sauksciuku.
diena viskas gerai, ir miegojo puikiai gan (2.5 val be prabudimu), vakare gerai... Nakti vel tas pats scenarijus, kaip ir 6 men -apie pirma nakties pradejo raitytis, vartytis, dupce kelt, virkaut ... na, matosi, pilvukas... pasiemiau pas save, ant krutines palaikiau, paskui salia pasiguldziau...tai uz pusvalandzio uzmigo... perkeliau i jo vietele , o as, aisku, kol vel uzmigau Taip susinervinau, galvoju, nu jei vel bus toks miegas del kosiu, ka daryt ? nu negaliu gi vien misiniu ir pienu maitint... bet jei toks miegas, tai ????
na, ziuresiu, kaip siandien bus...
galvoju, gal tada ne darzoves duot, o pradet nuo grudiniu, gal maziau bus jam ten pilvely neramu ?? na, bet kokiu atveju, turiu koses 2 dienoms, ziuresiu. O jei ka ,pirmadieni skambysiu gydytojai pasitart...
Maniskis darzoviu 6 men nevalge verke net sauksta pamates. Padarem pertrauka ir ragavom grudus valge puikiai. Po to i grudus imaisiau garinta moliuga ar cukinija su obuoliu. O dabar jau valgo ir datzives po truputi ir bulves idejau.
nu , joris tai valgo... ziojasi kaip spokas, skanu jam... tik va, paskui kazko nelabai... na, bet reik tiketis, kad pageres... pries menesi tai vos ne visa nakti raitydavosi ir niurgzdavo...o sianakt, tik pusvalandukas toks buvo...tai gal ir bus gerai
o pas mumi namuos naujagimis - telycia maziuka atsivede... fainulka toks... dukra is darzelio parsiveziau -tai pirmu taikymu i tvartuka
o pas mumi namuos naujagimis - telycia maziuka atsivede... fainulka toks... dukra is darzelio parsiveziau -tai pirmu taikymu i tvartuka
butybe oi kaip as tau baltai pavydziu del namuciu,aisku tas kraustymasis pabosta,bet jis dziaugsmingas kai i savo namucius,tikiuosi pavyks ir mums kaip planuojam vasara pradet kraustytis
Laina12 taip smagu skaityt tavo postus apie arkliukus,dabar apie nauja gyvybe gyvuliuko,kaip suprantu pas jus ukis nemazas.As ir laukiu nesulaukiu kada pagaliau ieisim i savo namucius,planuojam aveles laikyt.
Laba visoms
Oi kiek nauju dantuku,o pas mus dar ner
Laina12 taip smagu skaityt tavo postus apie arkliukus,dabar apie nauja gyvybe gyvuliuko,kaip suprantu pas jus ukis nemazas.As ir laukiu nesulaukiu kada pagaliau ieisim i savo namucius,planuojam aveles laikyt.
Laba visoms
Oi kiek nauju dantuku,o pas mus dar ner
kazokiene, ukis ner labai didelis : du su puse zirgo, dvi mesines telycios ir va, versiukas (bus dar vienas po poros savaiciu,jei viskas gerai) ... ir aviu banda, su mazais avineliais - koks 20 bus... pora sunu, ir 4 katinai...
siaip smagu, bet ir yra ka veikt, tiesa pasakius. Na, as pati tik su zirgais ir sunim uzsiimu, visa kita- vyro reikalas...
del dantu , tai nepergyvenk, isaugs ... pas jori du kapliai apacioj ir viskas, daugiau nelenda ...tai kai verkia - tuos kaplius tik isvercia juokingai atrodo
siaip smagu, bet ir yra ka veikt, tiesa pasakius. Na, as pati tik su zirgais ir sunim uzsiimu, visa kita- vyro reikalas...
del dantu , tai nepergyvenk, isaugs ... pas jori du kapliai apacioj ir viskas, daugiau nelenda ...tai kai verkia - tuos kaplius tik isvercia juokingai atrodo
Sveikos merginos, kažkada seniai čia porąkart pasisakydavau, bet vyresnis sūnus, kiti rūpesčiai ir taip ir "nepritapau"...
Bet vis įdomu palyginimui paskaitinėti apie jūsų mažiukų pasiekimus
Rašau, nes kilo mintis dėl laina12 Tavo mažiuko.
Vis rašai "liko rytdienai". Gal maitindavai ne šviežiai išvirta košyte ir tas netinka Tavo sūneliui? (mano 5 m. vyresnėlis kūdikystėje turėjo daug bėdų su skranduku, jam netiko nešviežios košės...)
Gražaus pavasario visoms
Bet vis įdomu palyginimui paskaitinėti apie jūsų mažiukų pasiekimus
Vis rašai "liko rytdienai". Gal maitindavai ne šviežiai išvirta košyte ir tas netinka Tavo sūneliui? (mano 5 m. vyresnėlis kūdikystėje turėjo daug bėdų su skranduku, jam netiko nešviežios košės...)
Gražaus pavasario visoms
QUOTE(Kazokiene32 @ 2015 03 20, 16:37)
butybe oi kaip as tau baltai pavydziu del namuciu,aisku tas kraustymasis pabosta,bet jis dziaugsmingas kai i savo namucius,tikiuosi pavyks ir mums kaip planuojam vasara pradet kraustytis
Dekui dekui Sulauksi ir tu savo namu, laikas bega labai greitai
Gyvunu tai jau mes neturesim, gal ateityje, kei mazius ugtels suniuka isitaisysim o dabar vis gelynus planuoju - turiu dideli nora ir nuli patirties
laina12 oho cia tau sakai nedidelis na as pradziai sakiau bandysim pora aviu nusipirkt,veliau ziuresim ir dar ozkytes noriu,vistu,oi juokiuosi vyrui ukininkausim,nors tame patirties 0 na bet nieko ismoksim
Butybe jo sito grozio ir pas mus yra,na dar nedaug,bet kasmet daugeja,planuose jau mazas baseiniukas,na toks nedidelis "del vaizdo"ir daug gelyciu mazu medeliu aplink ji,ach.....
Butybe jo sito grozio ir pas mus yra,na dar nedaug,bet kasmet daugeja,planuose jau mazas baseiniukas,na toks nedidelis "del vaizdo"ir daug gelyciu mazu medeliu aplink ji,ach.....
QUOTE(Pipirine @ 2015 03 20, 22:44)
na, tikrai ne del to jam skirtumo ner, ar svieziai isvirta ka tik, ar vakarykste ... efektas tas pats...
cia butent, kaip viena medike aiskino, dar nespejus susiformuot virskinimo sistema (dauguma mediku apie tai nesneka, deja, kad ir 6 men buna per anksti primaitinimui) , dar nesigamino imunoglobulinas...
laba is ryto...
sianakt valanda vel koncertavo, bet nelabai aisku, ar del prasidejusios slogos, ar del putimo, ar paskui jau is nervu.... nuo antros nakties iki puse keturiu nemiegojau... ...