Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galiu būti nėščia?

cool.gif

Rimčiau kalbant kraujavimai tarp mėnesinių gali būt ir todėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 13 kovo 2015 - 18:01
Ne. Nagai buvo nukirpti. Mano vaikinas labai tvarkingas. Tiesiog esu girdejus kad per ovuliacija gali buti nezymus kraujavimas. Man jo maip ir nebuvo tik isskirose pasirode rusva spalva ir truputis sokoladines spalvos. O dabar lyg ir nieko. Negali buti taip?
Papildyta:
aisku labiausiai iskylantis klausimas ar nesu nescia?
Bet juk sirgau mm Normaliai. po savaites vaikinukas pirstukus. Veliau po savaites vel pries pat vaisingas ir kota diena pastebejau tas keistokas isskyras. Tačiau vaikinas visad nusiplauna svariai rankas. niekada neliecia saviskio po nuleidimo. Tad pastori negalejau?
Atsakyti
Sakykite, kiek Jums metų?
Atsakyti
20
Atsakyti
QUOTE(xbadgirlx @ 2015 03 13, 19:13)

Stebuklai. Dar vakar buvo 18. bigsmile.gif O tai kiek buvo prieš 5 mėn.? g.gif

QUOTE(xbadgirlx @ 2015 03 12, 20:05)
Man 18 metų. Su vaikinu jau esame mylėjesi bet tai buvo senai. Prieš 5mėnesius gal.

Tai kiek suprantu šiandien gimtadienis. Net dvigubas. Sveikinimai. O kiek buvo prieš 5 mėn.? Yra viena problema. Kadangi pas jus laikas eina visiškai kitokiu tempu nei mes pratę, labai sunku spėlioti... Tokiomis neįprastomis aplinkybėmis būtina pasidaryti testą, hcg ir net ultragarsą.
Nors ir vaikino nagai su tokiomis laiko apsukomis galėjo "eigoje" paaugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 13 kovo 2015 - 19:53
nepykite... maniau kad klausia pažystamas žmogus.. nes pasipasakojau vienai draugei. Tai galvojau gal mama jos raso.. nenorejau kad suzinotu.. atleiskit.. is tiesu 18..

Papildyta:
niekada nemeluoju.. tiesiog negerai jauciuosi psichologiskai..kaip ir minejau pasipasaakojau draugei galwojau gal mamai papasakojo (o ji cia nare) ir poto nemalinu bus... neteiskit del to.. as tik nesuprantu kodel atsirado tos isskyros...
Atsakyti
QUOTE(xbadgirlx @ 2015 03 13, 19:53)
nepykite... maniau kad klausia pažystamas žmogus.. nes pasipasakojau vienai draugei. Tai galvojau gal mama jos raso.. nenorejau kad suzinotu.. atleiskit.. is tiesu 18..

Pasipasakojau draugei...gal jos mama rašo... 18...

Eikit vaikai mokytis, knygų skaityt. Ir jaunystę turtingesnę turėsit, ir nereiks pergyvent, kad gal draugės mama po sm gaudo... mastau.gif

Nepastojama "nuo piršto". Jei kraujavimas kelia nerimą, apsilankykit pas ginekologę (vaisinguoju periodu ir turi būti išskyrų, o kada jos gali būti kraujingos - nuorodą įdėjau). Beje, tepimas rudom išskyrom gali būti ir vienas endometriozės simptomų.
http://www.nspinfo.l...osios-menesines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 13 kovo 2015 - 20:07
Kad mokausi daug ir pakankamai knygų perskaičius esu. Tiesiog pirmą kartą gyvenime papuoliau į tokią situaciją ir iš tiesų sunerimau. Jei būtų ne pirmas kartas nepergyvenčiau. O šiuo atveju tikrai neramu. Bet ačiū kad patariate.
Atsakyti

sveikutes!!Na as ir su nerimu sirdyje... prie tris menesiukus praradau leliuka.. ir si menesi jau masteme daryti is naujo nes daktare paziurejusi pasake kad viskas jau pas mane gerai. ir kad jau galime... turiu cikla gera kas 28dienas.. praejusi menesi turejau menesines 12diena... ir ka manote si menesi dar ju nesulaukiau o jau praejo 5dienos ... ar gali buti kad kazkas uzkibo mums netycia... ? testa dariau viena diena po neatejusiu menesiniu ir dienos metu ne ryte.. bet rode tik viena bruksniuka.. tai nezinau kada galima butu pakartoti testa dar karta
Atsakyti
Sveikos, merginos/moterys/mamos 4u.gif

Kadangi esu visiškai "žalia", labai tikiuosi Jūsų pagalbos. Pačiai tiesiog "rauna stogą" paskutines dienas.
Situacija tokia: nuo 2014 metų liepos, ciklo trukmė buvo tokia: 34, 32,29,33,27,28,28,29. Paskutinį kartą MM sirgau vasario 13 dieną. Ciklo trukmė visad 4 dienos. Jei imsime, kad ciklas 29 dienos, MM vėluoja 4 dienas. Visas 4 dienas jaučiu pilvuke sunkumą/maudimą (kaip kokią dieną likus iki MM). Šiandien pasidariau du testukus - abu neigiami. Lytinių santykių metu saugojomės prezervatyvu + nutrauktas lytinis aktas.
Buvo ir streso, truputuką išsiderino mitybą, netekau svorio, bet tai tikrai ne dietų pasekmė (svorio netekimas nedidelis).
Ar testas padarytas per anksti, ar MM vėluoja dėl kitų priežasčių... Padėkite, patarkite doh.gif Iš anksto dėkoju rolleyes.gif

net nžn, prisiskaičiau ir apie cistas visokias, ir pirminius nėštumo požymius, viską dabar vos ne sau bandau pritaikyt ir iš tos didelės baimės ima paranoja kažkokia...
Papildyta:
Plius, jau apie 3 dienas laikosi virš 37 laipsnių temperatūra (labai tikėtina kad pašalau šį šeštadienį, bet ta pati paranoiška būsena bando primest, kad tai dėl galimo pastojimo....) verysad.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes!!Na as ir su nerimu sirdyje... prie tris menesiukus praradau leliuka.. ir si menesi jau masteme daryti is naujo nes daktare paziurejusi pasake kad viskas jau pas mane gerai. ir kad jau galime... turiu cikla gera kas 28dienas.. praejusi menesi turejau menesines 12diena... ir ka manote si menesi dar ju nesulaukiau o jau praejo 5dienos ... ar gali buti kad kazkas uzkibo mums netycia... ? testa dariau viena diena po neatejusiu menesiniu ir dienos metu ne ryte.. bet rode tik viena bruksniuka.. tai nezinau kada galima butu pakartoti testa dar karta
Atsakyti
QUOTE(nerimaujanti21 @ 2015 03 17, 19:32)
tai nezinau kada galima butu pakartoti testa dar karta

bet kada
Papildyta:
QUOTE(Kamikadze25 @ 2015 03 17, 16:11)
S nuo 2014 metų liepos, ciklo trukmė buvo tokia: 34, 32,29,33,27,28,28,29. Paskutinį kartą MM sirgau vasario 13 dieną. Ciklo trukmė visad 4 dienos. Jei imsime, kad ciklas 29 dienos, MM vėluoja 4 dienas.

tai kad neveluoja niekas, snd jums 33cd, esat turejusi ir ilgesniu ciklu.
Atsakyti