Sveikos.
atsitiko ir man pirma karta tokia situacija, kad reikia protingu patarimu is moteru, kurios tame turi daugiau patirties.
Paskutinius kartus, kai mylėjomės su draugu, jis baigė į vidų. Vieną kartą apie savaitę pries mm, kita karta keleta dienu pries. (Mano ciklas ilgesnis nei iprastai, 31d). Buvau rami, nes menesines atejo laiku.
Po jo netrukus pradejau jausti dideli mieguistuma, bet nurasiau karsciui (kadangi gyvenu ne Lietuvoj), pagausejo isskyru (bet jos tikrai neturi jokio blogo kvapo ar spalvos (kadangi pasiskaiciau ir apie infekciju galimybes)). Pries kokias 4 dienas ryte is lovos begau paziureti pro langa ir vos nenukritau, nes susisuko galva, bet nuosirdziai vel pagalvojau, kad del karscio. Kokias 5-7d kaip jauciau tarsi turiu temperaturos, nesupratau, nes niekur nepersalau. Ir antra diena kaip prasidejo rudos isskyros (pries tai to niekada nera buve) (siandiena yra 16 ciklo diena), pilvo maudimas tarsi pries menesines, kartais duria desini sona, nakti skaudejo nugaros apacia. Pasimatavau temperatura - 37,1
Nesu is tu, kuri megsta prisigalvoti. Greiciausiai pirma karta viesai rasau klausdama tokio patarimo. Nesiskundziau jokiais skausmais, perstejimais ar kitomis problemomis iki to ivykio. Neprisimenu kada taip keistai jauciausi. Nestumu as dziaugciausi, nes labai noriu vaikuciu, anksciau ar veliau. Bet ar gali buti, kad pastojau pries menesines, jeigu ju veliau sulaukiau?
Tikiuosi, kad nieko rimto
negali buti nestumas. jei ivyko normalios, iprastines menstruacijos - nestumo nera. jei tepliotu - tai dar galetu buti tikimybe. ciklo viduryje kartais pateplioja del ovuliacijos, kitoms netgi skauda pilvo apacia del ovuliacijos. man panasiau, kad jus tiesiog pasigavot virusa.