Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galiu būti nėščia?

Tai bus trumpesnis laukimas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 29 gegužės 2015 - 23:39
Aha, as jau kasdien pergyvenu kad man nestuke.gif nedideja biggrin.gif daktare sako o tau tikrai tikrai nepykina? Sakau nu ne, vienintelis nepatogumas didelis mieguistumas po pietu, o siaip sveika kaip ridikas 4u.gif
Atsakyti

Matyt neprivalomas tas pykinimas, tiek kad jis dažnas. Bet jei jo nėra, tai nedidelis praradimas. biggrin.gif
Atsakyti
Tikiu 4u.gif maniskis sako, tu tai visiskai nenescia, sako gal meluoji man.. nes kaip tycia, visu draugu poros aplink nesteja, ima biuletenius darbuose, laselines stato, vemia, nuotaiku kaitos, isskirtiniai patiekalai... blush2.gif reiks ir man kazkaip pradet lepintis drinks_cheers.gif siandien labai noriu ledu, bet persalau, tai tik karsta arbata tenkinuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JiTa @ 2015 05 30, 12:56)
man kazkaip pradet lepintis  drinks_cheers.gif  siandien labai noriu ledu, bet persalau, tai tik karsta arbata tenkinuosi  verysad.gif

tada lieka nuotaikų kaitą parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Na siaip ja daugiau darbe rodau biggrin.gif bet buna kartais ir namie apsiverkiu kai draugas netaip pajuokauja biggrin.gif tai pyksta kad ji gazdinu biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi žliumbikį pasidariau biggrin.gif per filmus žliumbiu, į suknelę neįlindau, žliumbiu biggrin.gif

O kvapai jei kokie nemlaonūs irgi net žiaukčioti pradedu. Gerai, kad kol kas dar neapsivėmiau...
Atsakyti
Labas rytas drinks_cheers.gif ar gali nugara (stuburas arba kazkoks nervas) skaudet nuo miegojimo ant nugaros? Toks jausmas kad visa nakti ant lentu buciau miegojus ant lentu g.gif jau kelias dienas nebeiseina miegot ant pilvo, nes leliuka spaudzia, negi ir ant nugaros nebegaliu? nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, galbūt aš ne vietoje, bet tiesiog reikia, kad atsakytumėt ir padėtumėt nurimt. Pirmas kartas buvo be prezervatyvo, vaikinas nuleido ne viduje. Ar galėjau pastoti? Po keletos dienų turėčiau sirgti mėnesinėmis, ar tokiu atveju jų nebūtų? Prašau tik nuoširdžių atsakymų, nes abu esame be galo išsigandę.
Atsakyti
As manau kad ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baime @ 2015 06 01, 16:41)
Sveikos, galbūt aš ne vietoje, bet tiesiog reikia, kad atsakytumėt ir padėtumėt nurimt. Pirmas kartas buvo be prezervatyvo, vaikinas nuleido ne viduje. Ar galėjau pastoti? Po keletos dienų turėčiau sirgti mėnesinėmis, ar tokiu atveju jų nebūtų? Prašau tik nuoširdžių atsakymų, nes abu esame be galo išsigandę.

kiek dienu iki numatomu menesiniu vyko santykiai?
jei pastojai, menesiniu nebus. kad nereiketu bijoti, prie sekanti karta pasirpink apsaugos priemonemis, pvz prezervatyvais. nepasitikek vyruko pazadu baigti ne viduje. jis gali nespet istraukt, ypac kol jaunas.
ir siaip jau vertetu pas ginekologe nueit pasitart del kontracepsijos, jei jau pradejai lytini gyvenima. ar bent mamai, vyresnei sesei pasisakyt.
Atsakyti
tikimybe yra, bet maza. O ateiciai pasakysiu, nes matosi,kad kazkas net ir mokykloj neapsviete, net jei vaikinas baigia ne viduje, tai iki baigimo dar gali truputi jo "gyvuliuku" ir taip issiskirti. Taigi, toks apsisaugojimo budas yra labai prastas, nes yra tikimybe pastoti, net jei vaikinas baigs pvz. ant paklodes. O paskui abu stebesities, kaip cia taip isejo.
Atsakyti