Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galiu būti nėščia?

QUOTE(Ewa28 @ 2015 05 26, 20:31)
Testo planavimas neigiamas.... Gerai pagalvojus - dar nelaikas  mirksiukas.gif Gal ir gerai.... Vis galvoju 28metai... Ankstoka ir būtų...  blush2.gif Ir nuliūdau ir palengvėjo viename  bigsmile.gif

Na taip, 28 metai tikrai ankstoka... cool.gif O gal ankstoka dėl kitokių priežasčių, o ne dėl amžiaus, nes neonatologai (priešingai nei "pirma karjera, po to vaikai" požiūrio šalininkai) kaip tik teigia, kad 20-30 metų yra fiziologiškai palankiausias amžius. Ne vienintelis geras (nes geri visi), bet palankiausias, jei žiūrėt tik amžiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 26 gegužės 2015 - 23:00

QUOTE(hi (: @ 2015 05 26, 23:58)
Na taip, 28 metai tikrai ankstoka...  cool.gif O gal ankstoka dėl kitokių priežasčių, o ne dėl amžiaus, nes neonatologai (priešingai nei "pirma karjera, po to vaikai" požiūrio šalininkai) kaip tik teigia, kad 20-30 metų yra fiziologiškai palankiausias amžius. Ne vienintelis geras (nes geri visi), bet palankiausias, jei žiūrėt tik amžiaus.


Nu nzn. O kas jei ne pats zmogus turi sprest kada laikas? Man 28 irgi buvo anksti. Ir 30. O dbr esu daugiavaike. Niekur nepavelavau. Vaikus reikia gimdyt kada atejo noras ju turet o ne kada kazkas kitas nusprende kad jau laikas. Tada augint smagu ir nesunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 26 gegužės 2015 - 23:13
QUOTE(Mergiona @ 2015 05 26, 23:12)
Nu nzn. O kas jei ne pats zmogus turi sprest kada laikas? Man 28 irgi buvo anksti. Ir 30. O dbr esu daugiavaike. Niekur nepavelavau. Vaikus reikia gimdyt kada atejo noras ju turet o ne kada kazkas kitas nusprende kad jau laikas. Tada augint smagu ir nesunku.

Mergiona, visiškai sutinku, kad pats turi spręst. Ir protaujantis žmogus negimdo tik todėl, kad va dabar metų jau tiek ir tiek. Tepaminėjau fiziologinę pusę (nes "per anksti" priežastimi buvo nurodyti metai, bent taip supratau), kas yra ne mano, o specialistų nuomonė. Na natūralu gi kad neinam jaunyn. O gimdyt, kad ir per 40 žmonės gimdo ir su tuom sveikinu. Tiesiog 28 grynai fiziologiškai gimdymui tikrai nėra per anksti. Bet gali būti n ne fiziologinių "per anksti" priežačių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 27 gegužės 2015 - 10:24
Geriau truputi per anksti, nei per vėlai smile.gif
Atsakyti
Man įdomu, ar yra kokia statistika, koks procentas gimsta kūdikių su genetinėmis ligomis pvz Skandinavijoje ar kokioje Šveicarijoje, nes tose valstybėse moterys linkę gimdyti tik po 30 g.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif na as siandien soke! Buvqu siandien kaip ekaponatas, subego 4 ziuret.... priprasiau savo daktares kad skirtu echoskopija, sako na siandien ta butent kur leliukus echoskopuoja nedirba bet gali atsigult pas kita paziures ar vietoj nestumas yra.... nuejau, atsiguliau, o ta taip ziuri ziuri, isejo is kabineto ir parejo su mano ginekologe ir dar dviem.... sako pas tave kudikis jau nemazas sirdele plaka ir juda doh.gif tai taip ir nesupratau cia blogai ar gerai. .. tai skubos tvarka rytoj matuos ta tikroji daktare echoskopuodama... tai taip neramu del tokiu reakciju, pagal mmmm mqn db turetu but 5-6 savaites... ir darbpo echoskopo mano daktare sako va kodel taip neramu buco kad kraujas virs 10 000... wink.gif sako nesupratau kodel tik daug... o nuo keliu sav.sirdele plaka?
Atsakyti
QUOTE(JiTa @ 2015 05 27, 17:37)
Sveikos wink.gif na as siandien soke! Buvqu siandien kaip ekaponatas, subego 4 ziuret.... priprasiau savo daktares kad skirtu echoskopija, sako na siandien ta butent kur leliukus echoskopuoja nedirba bet gali atsigult pas kita paziures ar vietoj nestumas yra.... nuejau, atsiguliau, o ta taip ziuri ziuri, isejo is kabineto ir parejo su mano ginekologe ir dar dviem.... sako pas tave kudikis jau nemazas sirdele plaka ir juda  doh.gif  tai taip ir nesupratau cia blogai ar gerai. .. tai skubos tvarka rytoj matuos ta tikroji daktare  echoskopuodama... tai taip neramu del tokiu reakciju, pagal mmmm mqn db turetu but 5-6 savaites... ir darbpo echoskopo mano daktare sako va kodel taip neramu buco kad kraujas virs 10 000... wink.gif sako nesupratau kodel tik daug... o nuo keliu sav.sirdele plaka?

6 sav jau gali matyt plakančią širdelę 4u.gif tai gal dar antras kur pasislėpęs yra.. nors, kai 6 sav ir 10 tūkst tai neatrodo kad per daug g.gif man su dviem 7 sav buvo 34105 ir tai jau nuo 7-8 sav nebesidvigubina kas dvi dienas ir mažėja,.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2015 05 26, 14:49)
Tai kad šiandien gegužės 26. Testą darėt?
Antra vertus ta "skubioji" yra bomba organizmui, būna, kad ir išderina.

Taip testą dariausi vakar buvo neigiamas. Pas gydytoją taip pat nulėkiau greit,sako,kad neturėčiau,bet tas nerimas žudo
Papildyta:
QUOTE(hi (: @ 2015 05 26, 14:49)
Tai kad šiandien gegužės 26. Testą darėt?
Antra vertus ta "skubioji" yra bomba organizmui, būna, kad ir išderina.

Atsiprašau birželio. smile.gif
Taip dariausi buvo neigiamas ir pas gydytoją nulėkiau sako kad nelabai galėjau.... Bet tas nerimas trikdo labai....
Atsakyti
QUOTE(JiTa @ 2015 05 27, 17:37)
pagal mmmm mqn db turetu but 5-6 savaites...

Kaži ar šiuo atveju tikslu skaičiuot tą "pagal mmm", kai pastojimas įvykęs kontraceptikų fone, jie gi slopina ovuliaciją, neleidžia subręst kiaušinėliui, organizmas jau neveikia pagal jam įprastą "natūralią logiką", tai nebūtų labai keista, jei kiaušinėlis ir "prasprūdo", subrendo beigi buvo apvaisintas kažkuriuo kitu nei natūralaus ciklo metu ir kad pakraujavimai suprasti kaip mmm, kurį laiką tik maskavo nėštumą.
Dėl širdutės atsakyta. Bet šiaip sulaukit to "tikrojo" daktaro, nes su echoskopija kartais dar būna ir taip, kad kai painterpretuoja nemokantys nei interpretuot jo duomenų, nei liežuvio už dantų palaikyt... doh.gif biggrin.gif Nors ginekologė lyg ir turėtų mokėt, mane kažkaip visada tik prižiūrinti ginekologė ir echoskopuodavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 28 gegužės 2015 - 16:00
Na idomu koki gi nestumo laika nustatys ir ka turejo omeny saksnt kad juda... kad judet reikia turet ka judint- rankas kojas. Tai tada virs 10 sav?
Atsakyti
Va butent, as irgi nelinkusi taip ramiai skaiciuoti nestumo laika pagal mmm.mano atveju.. wink.gif rytoj puse 12 echoskopas, snd prasinervuojau, darbas manes niekaipq neisleido reikiamu metu.... tad laukiu rytojaus wink.gif siandien nugara skaudena , pavargo labai, tai svajoju kada issitiesiu po darbo!
Atsakyti
Na va, pagal echoskopa jau virs 12 savaiciu rodo nestuke.gif gal 14-15savaite... pirmadieni dar per "ten" matuos gimdos ilgi lygtai, pagal tai tiksliai paskaiciuos wink.gif
Atsakyti