Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galiu būti nėščia?

čia Endemik Vilniuje okiu greičiu tyrimus atlieka ...
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2015 04 22, 22:59)
čia Endemik Vilniuje okiu greičiu tyrimus atlieka ...


tai o kodel nesikreipt i Geromeda ar Sopro? unsure.gif
Atsakyti
nežinojau, kur kiek reikia laukt rezultatų, šitas arčiausiai namų, tai ir nubėgau...žodžiu ir dar dalykas toks kad geriu vaistus pastoviai nuo kurių gali būti apsigimimų ir reikia jei nėščia juos iškart nutraukt, o aš dabar jei nėščia, tai jau daugiau nei 10 sav, reikia mąstyt greitai. plius buvau "padalyvavus" vakarėly kartą neblogai, velnias...šiaip galvoju gal ir mesčiau aš tuos savo planus dėl vaiko,bet tai buvo derinta ir su tėvais ilgai, o man motina yra pasakius kad vaikų nekenčia, vaikai tik po 30, niekada man gyvenime su jais nepadės - prisidarysi - tavo problemos..ir tai nėra iš tos serijos, kur tėvai "pamato anūką ir susilydo", bendravimo tarp mūsų absoliučiai nėra, mano draugas jai nepatinka, nei ankstesnis nepatiko, net susipažint nepanoro, nes "nėra ko čia bernų vedžiot", tai žodžiu, žinau, kad jeigu pasirinksiu vaiką, o ne 6metų trukmės studijas, kur jau įstota sunkiai vargus, tai nuvilsiu juos labai labai, ir man tikrai nepadės...draugo mamos irgi nepažįstu, nors ten pas jį geresnė situacija, religinga šeima ir pan., man išvis keisčiausia buvo, kai pasakiau jam, parodžiau testą, o jis net nesvarstė apie abortą, aišku susinervino, šokas, bet pradėjo kalbėt, kad nu va, kaip bus sunku, kad butą reikės keist, tą, aną..aš sėdžiu pasimetus tokia.. unsure.gif
Atsakyti
10sav jus tikrai NEnescia schmoll.gif tikrai normaliai rodytu testas. Bet jus raset kad "po to karto dar pora kartu" buvo nesaugiu. O jums nera letines anovuliacijos/ policistozes? g.gif Iki postinoro mmm buvo reguliarios?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2015 04 22, 22:28)
10sav jus tikrai NEnescia  schmoll.gif tikrai normaliai rodytu testas. Bet jus raset kad "po to karto dar pora kartu" buvo nesaugiu. O jums nera letines anovuliacijos/ policistozes?  g.gif  Iki postinoro mmm buvo reguliarios?

jo, buvo nesaugių, bet į vidų nenuleido, tai kiek čia tos tikimybės, seniau n kartų šitaip buvo "saugotasi" su kitu ir nieko. Nors sako, būna pirmas kartas.. Policistinio to sindromo nėra, cistų irgi, bet su mėnesinėm tai ne kažką - tai būna, tai ne, išrašo duphaston arba pasiūlo gerti KT, arba pačios atsiranda po dviejų mėnesių, dabar paskutinį kartą po postinoro kai buvau, liepė išsitirti hormonus (mokamai, daug ten tyrimų), 3-5 ciklo dieną, bet tai kad tas ciklas neprasideda, o testas keistus brūkšniukus rodo.
Atsakyti
O is kur zinot kad policistinio nera jei hormonu nesityret? Labai panasu, ir virsvoris prie to pacio... Pastojimas su policistiniu gali kainuot lb daug pinigu, tai jei Dievulis atsiustu jums vaika nemokamai- reiketu tik dziaugtis, ypac jei draugas pries aborta.
Atsakyti
aš galvojau, kad cistas mato, kai ginekologė echoskopuoja.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2015 04 22, 23:45)
aš galvojau, kad cistas mato, kai ginekologė echoskopuoja..  blush2.gif


cistas mato, policistiniu kiausydziu (kitaip letines anovuliacijos sindroma)- ne, tai hormoninis sutrikimas, ji nustato istyrus hormonus ir stebint ovuliacija, kurios arba visai nebuna arba buna retai esant sitam sutrikimui. Akivaizdziausi pozymiai- ypac nereguliarios mmm, ilgas tarpas tarp ju, virsvoris (nors pazistu ir modelio isvaizdos policistukes)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 22 balandžio 2015 - 22:58
0,5 , norma iki 1, tai kaip suprantu viskas gerai... žodžiu, gal reiks gerti KT... ačiū jums už palaikymą, eit teks matyt tirtis dėl tų kiaušidžių, tai irgi nekažką, nes paskaičiau, tikrai daug kas atitinka : | .
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2015 04 23, 08:19)
0,5 , norma iki 1, tai kaip suprantu viskas gerai... žodžiu, gal reiks gerti KT... ačiū jums už palaikymą, eit teks matyt tirtis dėl tų kiaušidžių, tai irgi nekažką, nes paskaičiau, tikrai daug kas atitinka : | .


sveikinu su NEnestumu, tikrai issitirkit hormonus, tai kazkiek pades planuot ateiti vaiku atsiradimo prasme, saugojimosi prasme... tikrai verta tokius dalykus zinot.

Sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif nors čia aš jau nebe naujokė, bet po penkių metų pertraukėlės esu daug ką pamiršus blush2.gif
Noriu Jūsų patarimo, kadangi nieko nebesuprantu, nes kai laukiausi pirmą kartą nieko panašaus nebuvo ir iš viso sužinojau kad laukiuosi kai jau pupai mano buvo 7 savaitės ax.gif jokių skausmų, jokių požymių, mėnesinės nedingo, nepykino ir t.t.
Bet dabaaar...šiuo metu esu biuletenyje, nes turiu problemų su stuburu, užspaudžia nervą ir vyksta visokiausi nemalonūs dalykėliai, taigi lankau masažus, darau mankštas, geriu vaistukus ir arbatas stiprinančius nervus. Mėnesinės visiškai išvažiavo iš savo vėžių..praeitą mėnesį sirgau 2 kartus..nuo 2 iki 7 dienos ir mėnesio gale 26-30 dienos blink.gif Atsirado šleikštulys, tempia pilvo apačią...galvoju pasidarysiu testą dėl viso pikto...ir apstulbau blink.gif parodė neryškią antrą juostelę, lėkiau į vaistinę pirkt dar vieno, kuriam nereikia rytinio šlapimo, o čia gi dar ryškesnė antra juostelė..

http://images57.fotk...3_184656-vi.jpg
P.S. nežinau ar gavos įkelti NT foto rolleyes.gif

Taigi likau nesupratusi nieko ar laukiuos iš tikrųjų ar čia testai kvailioja...Esmė tame, kad man jau trečia diena skauda pilvą taip, lyg tuoj tuoj "susirgsiu"... blink.gif
Ką daryti mergaitės? Ar galiu pasikliauti NT? Kada reikėtų eiti pas ginekologę, kad nebūtų per aksti, kad matytų jau kažką su echo?
Prašau nesmerkit manęs, kad esu kažkokia neišmanėlė mama ar panačiai...nors ir jau turiu vaikutį, bet sakau...su pirmu nėštumu nieko panašaus NEBUVO unsure.gif

Atsakyti
As jusu vietoje butinai padaryciau hcg snd ir pirm, kad jus nestuke.gif kaip ir akivaizdu, tik jei kraujavot tai neaisku kas ten vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 24 balandžio 2015 - 11:04