Kai turiu pasirinkimą tarp normos ir beprotybės, aš renkuosi beprotybę.
/Julia Roberts/
-
Man pastoviai sakydavo, kad esu pati paprasčiausia mergaitė. Kiek save pamenu, visada norėjau įrodyti, kad paprastos merginos irgi gali prisijaukinti sėkmę.
/Demi Moore/
-
/Demi Moore/
-
Moteris nežino kokia ji yra stipri, tol kol stiprybė lieka jos vieninteliu pasirinkimu.
___ -
___ -
Moteris kantri. Ji gali ilgai laukti. Tikėtis. Pykti ir atleisti. Nes ji moteris. Bet nepiktnaudžiaukite tuo, ir juo labiau nepripraskite. Nes ateis akimirka, kai ji paprasčiausiai paliks jus ir kūnu ir mintimis. Ir išeis nepasakiusi nei žodžio. Kam dar kažką sakyti, jei ilgą laiką jos vistiek negirdėjo.
____ -
____ -
Сегодня мне так хочется напиться
_______ Плесните мне в бокал немного виски
_______________________________Кусочек льда
_____________________________________ Лимончик положите
___________________________________________ И от меня подальше все уйдите
-
_______ Плесните мне в бокал немного виски
_______________________________Кусочек льда
_____________________________________ Лимончик положите
___________________________________________ И от меня подальше все уйдите
-
___ Praeitis yra niekas...
______________________________ Ateitis yra viskas.
______________________________ Ateitis yra viskas.
Kartais, kai aš sakau man viskas gerai, aš labai norėčiau kad kažkas prieitų, pažiūrėtų man tiesiai į akis, stipriai apkabintų ir ištartų šiuos žodžius: aš žinau, kad tau blogai.
-
-
Kai drabstote kitą purvais, atminkite, kad to žmogaus purvas gali ir nepasiekti, bet ant jūsų rankų jis tikrai liks.
___________________ PAVASARĮ MYLIU SAVE LABIAU
-
-
Visi ieško kvailių - ir randa, blogiausiu atveju - save.
/Vilius Karalius/
__
/Vilius Karalius/
__
Ištikimas draugas juokiasi iš jūsų pokštų, kurie nėra tokie juokingi, ir užjaučia dėl problemų, kurios nėra tokios didelės.
/Arnold H. Glasgow/
___ -
Sielos draugai yra žmonės, kurie atskleidžia jumyse geriausia. Jie nėra puikūs, bet jums jie yra puikūs visada.
/Arnold H. Glasgow/
___ -
Sielos draugai yra žmonės, kurie atskleidžia jumyse geriausia. Jie nėra puikūs, bet jums jie yra puikūs visada.
-
______________________ Svajonė... nuo mylimo žmogaus