Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 05, 15:57)
džiaugiuosi kaip vaikas tai pasirodysiu  ax.gif
nieko ypatingo,bet man tai  wub.gif  blush2.gif
user posted image

labai labai grazu wub.gif
o as vis svajoju nusipirkti, noreciau raudonu wub.gif kur geriausiai pirkti g.gif gal ermitaze?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 06, 12:54)
<...>
Tera Cota Star
jau jūs tokių tikriausiai net nepirktumėt,o man tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif

Kadangi man dar tik pradinė ligos stadija, tai pirkčiau nedvejojus biggrin.gif Bet kol kas norisi paauginti tris turimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 06, 12:21)
Palangė stebuklinga wub.gif

4u.gif

QUOTE(AJIRA @ 2015 03 06, 12:30)
labai labai grazu wub.gif
o as vis svajoju nusipirkti, noreciau raudonu wub.gif kur geriausiai pirkti g.gif  gal ermitaze?

4u.gif
o aš dabar jau norėčiau bordo wub.gif

QUOTE(Iveina @ 2015 03 06, 12:45)
Kadangi man dar tik pradinė ligos stadija, tai pirkčiau nedvejojus  biggrin.gif Bet kol kas norisi paauginti tris turimus  blush2.gif

aš iki sausio vid turėjau tik 3 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 06, 13:59)
4u.gif
4u.gif
o aš dabar jau norėčiau bordo  wub.gif
aš iki sausio vid turėjau tik 3  lotuliukas.gif

Monami ne ne tokių raudonu ( turiu aš jų ), o tas kur ant didelio koto žydi ? ten ne palanginis ? tokių neturiu sad.gif

Pas mane pražydo raudonas "maxinimis" žiedas kaip black pearl, tik spalva raudona smile.gif gražu wub.gif

Dalele Ermitaže nėra jau Spalsh, jis pas mane sutvarkytas ant palangės lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar lagunų prisipirkau smile.gif vyras galės moteris sveikint. Tulpes kelios kainuoja kiek meilenis g.gif nusipirkau ir aš į priekį sau "tulpe" ax.gif

Svogūnai Lagoon sveiki visi, su naujom šankytėm. O Slash reikėjo truputį patvarkyti. Bet baika smile.gif

Monami aš vyšniukų vaikų turiu, turėtų žydėti kita met. Bet laukiu kol mama sužydės, kad parodyti kokia tai spalva. Jis pirkas iš turgaus bobutės ir žydėjo tik užpernai. Turiu jo du vaikus ir dar viena augina. O va žiedo nesulaukiu. Labai graži vyšninė spalva. Taigi laukiam.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 06 kovo 2015 - 13:06
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 06, 13:05)
Monami ne ne tokių raudonu ( turiu aš jų ), o tas kur ant didelio koto žydi ? ten ne palanginis ? tokių neturiu sad.gif

Monami aš vyšniukų vaikų turiu, turėtų žydėti kita met.

tokio nori g.gif
user posted image
turiu didelį,ką tik nužydėjo mirksiukas.gif

o vyšniuko norėčiau ax.gif

gal ir man tos Lagoonos jau reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 06 kovo 2015 - 13:17
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 06, 12:59)

o aš dabar jau norėčiau bordo  wub.gif

Bordo dar graziau butu wub.gif bet ar buna bordo spalvos, neteko matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 06, 13:33)
Bordo dar graziau butu wub.gif bet ar buna bordo spalvos, neteko matyt g.gif

na va tokia man tiktų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 06, 13:44)
na va tokia man tiktų  biggrin.gif

nu cia grazuoliu grazuolis thumbup.gif kaip noreciau drinks_cheers.gif gal zinot kur tokiu nusipirkti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 06 kovo 2015 - 14:02
Monami nuo kito galo lotuliukas.gif

Sweet Nymph puokštės
user posted image
user posted image

Bordo:
Black pearl
user posted image

Benefica
user posted image
user posted image

Dar yra kažkoks panašios slapvos, bet pavadinimo nežinau:
user posted image
šiemet nežydės, jei išvis pasveiks sad.gif buvo atsigaves, užpuolė musytės, vel sugadino svogūno dalį ir taip likusią menką. O kas per meilenis neaišku, kito nusipirkt neina sad.gif

O Monamo Lagoon tikra gražus, pirkau užtai dar vieną, nes maniškis nežydi verysad.gif vis sveiksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 06 kovo 2015 - 14:11
Šiandien Cybister Chico išsiskleidė smile.gif Nu tikrų tikriausias voras lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
žinok šitokio pavidalo voriukus aš irgi myliu wub.gif bet gyvi šlykštūs...bijau aš jų lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ryt gausiu grožį wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 06, 14:09)
Monami nuo kito galo  lotuliukas.gif

O Monamo Lagoon tikra gražus, pirkau užtai dar vieną, nes maniškis nežydi  verysad.gif  vis sveiksta

tai aš tau iš kart siūliau šito vaikiuką
user posted image
jei tas g.gif

o Lagoon'ą jei rasiu savo mieste tai imsiu wub.gif

QUOTE(Slanka5 @ 2015 03 06, 14:30)
Šiandien Cybister Chico išsiskleidė  smile.gif Nu tikrų tikriausias voras  lotuliukas.gif

wub.gif drinks_cheers.gif aš juos kai pamatau irgi apie vorą pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti