Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

Na, tikrai, kad stebina bigsmile.gif Bet spalva tai graži bus, tamsi.
Atsakyti
user posted image

[URL=http://www.part.lt/perziura/31d4fce4f23ab72b41615a5e1d77de6f422.JPG]user posted image[/URL]

Man tai ir klasikas labai gražu. Brangiausio jubiliejui pražydus thumbup.gif
Atsakyti
Oj, kiek grožių vėl pridėjot smile.gif Klausykit, kas lauke auginat, ar pietinė pusė kieme nebus jiems per karšta? Planuojame žiemą kraustytis į kotedžą, tai turėsim žemės. Jau svarstau, kaip su meileniais reiks elgtis. ax.gif
Atsakyti
Lauke pavojinga narcizinė musė.
Atsakyti
QUOTE(blondinetikroji @ 2015 07 19, 07:55)
[url

Man tai ir klasikas labai gražu. Brangiausio jubiliejui pražydus thumbup.gif

Gražus mūsų kaimietukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
kokį grožį radau wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 07 20, 14:58)
kokį grožį radau  wub.gif
[url=

Aaaaaa bigsmile.gif
Atsakyti
As visus meilenius birzeli pasodinau lauke, darze. Negaliu pasakyti, kad labai stipriai paaugo, bet tie kurie buvo pusiau mire- atsigavo. Raudonliges atsikratyti nepavyko. Augdami lauke meileniai irgi ja serga. Po lietaus puna virsutiniai svogunu sluoksniai, bet svogunas vis tiek 3 kartus geriau auga, negu augo vazone. Lapai irgi labai atsigavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 25 liepos 2015 - 10:51
Susodinau ir aš lauke. Šiemet tiek daug lietaus, ar nesupus g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 26 liepos 2015 - 13:20
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 07 25, 12:48)
As visus meilenius birzeli pasodinau lauke, darze. Negaliu pasakyti, kad labai stipriai paaugo, bet tie kurie buvo pusiau mire- atsigavo. Raudonliges atsikratyti nepavyko. Augdami lauke meileniai irgi ja serga. Po lietaus puna virsutiniai svogunu sluoksniai, bet svogunas vis tiek 3 kartus geriau auga, negu augo vazone. Lapai irgi labai atsigavo.

QUOTE(ramune78 @ 2015 07 26, 15:19)
Susodinau ir aš lauke. Šiemet tiek daug lietaus, ar nesupus g.gif ?

Pavyzdys kaip su meileniais nereikia elgtis schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif)) na kaip pasakius... poz ziemos svogunai buvo labai pavarge, o dabar bent i svogunus panasus wink.gif)) kai iskasiu- imesiu foto wink.gif))
Atsakyti
As radau iseiti laikau vazonuose siltnamyje, laistau raugu silpnu, kai lietaus nebuna laukan isnesu. Pernai sodinau lauke ir lietus su rasa pakenke. Sodint lauke tik po danga galima. Raudonlige stipriai aprimus. O Dancing Queen zydes tuoj biggrin.gif siaip lapija nustojus augt, itariu bus kaip pernai rugpjucio galui prisikrove salotu.

Amarilis papilo prisiaugino visa vazona vaiku, desimt bus tikrai. Ka daryti ? Palikti, saknim vietos ner, kibiro reiks ne vazono jau :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 26 liepos 2015 - 19:42