Mano salotynas
Čia vaikas taip auga? Iš šono toks gumbelis yra, ir lapukas pradėjo lįst.
O čia Santiago vaikas
O kas čia yra mano Evergreen'ui? Lapai taip nuleipo į šonus ir tokie šviesūs kraštai pasidarė. Aplaupiau svogūną, bet jis gražus, kietas. Aš jį pernai operavau stipriai, ant smėlio tupi vis dar. Gal jam energijos trūksta? Nes po pernykščio operavimo, šiemet žydėjo...
QUOTE(Steputė @ 2015 04 09, 20:53)
Labai puiki idėja apie bumerangą. Kai užgrius negandos, nepasikuklink, pasidejuok temutėje. Žinosiu, kad galiu parsikviesti bumerangą. Bet gimtuos namuos jis ilgai neužsibus - viena labai garbanota labai prašosi, kad ir į jos darželį mestelčiau.
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 07, 21:50)
O kas čia yra mano Evergreen'ui? Lapai taip nuleipo į šonus ir tokie šviesūs kraštai pasidarė.
Na, tai šveičiu bumerangą garbanei.garbanei.
Dalele, pasilenk, nes jei pasimaišysi mano bumerango kely, išguldys tavo salotyną iki paskutinio cibulio.
priminkit apie kokį čia bumerangą kalbam???
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 05 08, 23:33)
priminkit apie kokį čia bumerangą kalbam???
ai gal geriau nereikia čia tų nesąmonių
pas mane trys žydi
gal numanot kas tas bordukas galėtų būti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 09, 21:09)
Labai gražūs
Žydi mano ryžiukas Tropical orange
jau rodės, kad tema išsikvėpė, bet dar atsiranda ryškių solisčių Labai miela akiai, kai diena tokia niūri.
Kad nebūtų liūdna Praeitos savaitės žiedai.
QUOTE(Dalelė @ 2015 05 11, 23:05)
Kad nebūtų liūdna Praeitos savaitės žiedai.
tiesiog parodiniai. Ir dar taip vėlai.
Labai gražu .
Aš iš Žalios stotelės prisipirkau meilenių, tai vis po vieną antrą žydi. Bet ne visi žydės ir šaknų nenori auginti, o lapus leidžia . Kažkokie keisti . Tik du pražydo kaip Dancing Queen, tad labai nustebino, nes pardavime tokių nebuvo
Aš iš Žalios stotelės prisipirkau meilenių, tai vis po vieną antrą žydi. Bet ne visi žydės ir šaknų nenori auginti, o lapus leidžia . Kažkokie keisti . Tik du pražydo kaip Dancing Queen, tad labai nustebino, nes pardavime tokių nebuvo