QUOTE(Dalelė @ 2015 03 05, 09:57)
Gerai pastebėta Aš esu nepjaunamų žiedkočių šalininkė Ir jokios senos teorijos manęs neįtikins, kad žiedkotis jokios reikšmės svogūno stiprumui neturi. Pabandžiau vienaip ir kitaip. Pjoviau žiedkotį ką tik nužydėjus, o kitus kartus palikdavau. Skirtumas akivaizdus, tad auginu svogūnus po žydėjimo su žiedkočiais iki jie patys nudžiūna Tik sėkladėžes būtina nukirpti
O kaip daryti tuo atveju, jeigu auga dar vienas žiedkotis? Pirmasis jau nužydėjo visiškai, sėkladėžes pašalinau, o antrasis žiedkotis dar tik tik rodosi.
QUOTE(Iveina @ 2015 03 05, 10:32)
O kaip daryti tuo atveju, jeigu auga dar vienas žiedkotis? Pirmasis jau nužydėjo visiškai, sėkladėžes pašalinau, o antrasis žiedkotis dar tik tik rodosi.
Ant svogūno ir lieka abu žiedkočiai. Gal nėra labai gražu, bet kai išsiskledžia žiedai nelabai ir matosi, kad antras žiedkotis be žiedų.
QUOTE(Dalelė @ 2015 03 05, 10:39)
Ant svogūno ir lieka abu žiedkočiai. Gal nėra labai gražu, bet kai išsiskledžia žiedai nelabai ir matosi, kad antras žiedkotis be žiedų.
Supratau, dėkui už patarimus
Laba diena Nežinau,ką daryt,kad taip ilgai miega svogunai,pas kunigelį išrišimo eit prašyt,niką keisti ar ką , Sutikčiau ,,pelargonija,, tapti pagal amžiu ir pomegį Juk ziedais reikia dabar džiaugtis,ne vasarą Vienuolika miega,keturiasdesimt vaikų ir paaugliu,vienas nužydejes nemigdytas ir vienas pumpuras.Taip ir neaisku,turtuole ar ar ubage ant šių gražuolių.Ir ką ne taip darau Reikia dar prisimint,kad pernai nelabai žydejo po pimo pirktinio žydejimo.
SM augintinis.Tai todel brangus ir rodomas.Neblogai ir pakrikštyt būtų
SM augintinis.Tai todel brangus ir rodomas.Neblogai ir pakrikštyt būtų
QUOTE(amarrile @ 2015 03 05, 14:46)
Gražus mažylis baltukas
pas mano nors ir gyvybės ženklus parodė sausio pradžioje, žydės dar po poros savaičių aš jau galvos nesuku. Padariau išvadą nori kad žydėtų žiemą pirk anksti rudenį. Nori kad pavasarį pirk pavasarį.
Mano mama pirko balandį pernai, tai irgi žiedų dar nekrauna, ilgai miegot nėjo. Jie pagal savo ritmą gyvena, o tu nors pasiusk
Teko Mamai dovanot meilenių, kad nepyktų ant turimų, o tie salotas sau augina, ir žiedų nerodo
Taiva, meilės ir kantrybės.
P.S. dar močiutė mano sakė, kad lauke buvę meileniai geriau žydi. Jeigu namie salotas vasarą augini, gali ir nežydėti. Kažkada pas ją pusė kambario jų buvo ir dar ji sidondavo į žemę liepos pradžioje, kur neužlyje. Sakė išvis žiedai būdavo nemirtingi... na aš tiek nepamenu, ji žiedus pardavimui augindavo. Bet technologios keičiasi
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 05, 15:44)
P.S. dar močiutė mano sakė, kad lauke buvę meileniai geriau žydi. Jeigu namie salotas vasarą augini, gali ir nežydėti. Kažkada pas ją pusė kambario jų buvo
Mano visą vasarą balkone nestiklintam gyveno. Kol kas miega vis tiek.
Mano senieji taip pat visi miega. Tik trys iš senų žydėjo ar ruošiasi žydėti. Bet aš kažkaip ramiai į tai žiūriu, nes visi padėti vėsiai, tai galvoja, kad dar ne laikas. Kitas dalykas, jie pernai balandį žydėjo, tai iki balandžio dar kažkiek ir palaukti reikia
Tai jei seni miega,nori džiaugtis žiedais,pirk naują armiją
džiaugiuosi kaip vaikas tai pasirodysiu
nieko ypatingo,bet man tai
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 05, 16:57)
džiaugiuosi kaip vaikas tai pasirodysiu
Kaip gražu
Monami graži puokštė
Kokis ten pas tave antras žydi ir dar besiruošiantis žydėti ? žiūrinėjuosi ko čia dar norėti
O pirmas tai palanginukas ?? mano sunyko palanginukai pradėjau čiustint kaip visus rinktinius meilenius, nepatiko ir špyga taukuota...neturiu visdėlto palanginiai turi augti krūvoje ir palikti ramybėje
Kokis ten pas tave antras žydi ir dar besiruošiantis žydėti ? žiūrinėjuosi ko čia dar norėti
O pirmas tai palanginukas ?? mano sunyko palanginukai pradėjau čiustint kaip visus rinktinius meilenius, nepatiko ir špyga taukuota...neturiu visdėlto palanginiai turi augti krūvoje ir palikti ramybėje