Monami labai įdomus egzempliorius
O gal kas žinot kas girdėti VLn Ermitaže ?
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 03, 14:46)
bet gal atitinka pavadinima,nes kiek googlinu tai yra ir tokiu.
Siauliu Ermitaze nieko,net paskutine Vera kazkas nupirko,o tikejaus,kad dar rasiu
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 02, 23:14)
Kada pasikeisi avatarą? Kiek galima tą žiemą propaguoti? Depresiją pradeda varyti.
QUOTE(Steputė @ 2015 03 03, 19:00)
Kada pasikeisi avatarą? Kiek galima tą žiemą propaguoti? Depresiją pradeda varyti.
Šioj sekundėj kruša į palanges barbena, tai gal dar ne griekas .. Šiaip tikrai pamiršau
Monami, graži Exsotica Aplamai gražių žiedų visos per savaitgalį prikrovėte Pas mane kažkaip šviesūs meileniai šiuo metu žydi. Reikės kai daugiau prasiskleis žiedai nufotografuoti.
Nusipirkau Senukuose Grand Prix, bet panašu, kad gali būti Splash. Savaitgalį turėtų paaiškėti. Jei kuri Kaunietė susigundys , tai galėsiu su pirmu žiedu perleisti
QUOTE(Lutpede @ 2015 03 04, 13:42)
Nusipirkau Senukuose Grand Prix, bet panašu, kad gali būti Splash. Savaitgalį turėtų paaiškėti. Jei kuri Kaunietė susigundys , tai galėsiu su pirmu žiedu perleisti
rezervuota
Magika
jei svogūnas sveikas,tai palikčiau žiedstiebį. Tik nuskink žiedus, kai peržydės
Magika,
ar sveikas svogūnas, ar ne - pjauk žiedkotį, kai nužydės - neužsiimk iškrypimais.
O antro žiedo jokiomis savo štukomis neiššauksi.
ar sveikas svogūnas, ar ne - pjauk žiedkotį, kai nužydės - neužsiimk iškrypimais.
O antro žiedo jokiomis savo štukomis neiššauksi.
QUOTE(Steputė @ 2015 03 04, 22:04)
Magika,
ar sveikas svogūnas, ar ne - pjauk žiedkotį
ar sveikas svogūnas, ar ne - pjauk žiedkotį
Amžinas klausimas. Kas pirmas? Višta ar kiaušinis? Tas pats ir su tuo žiedkočiu.
QUOTE(Lutpede @ 2015 03 05, 00:25)
Amžinas klausimas. Kas pirmas? Višta ar kiaušinis? Tas pats ir su tuo žiedkočiu.
Gerai pastebėta Aš esu nepjaunamų žiedkočių šalininkė Ir jokios senos teorijos manęs neįtikins, kad žiedkotis jokios reikšmės svogūno stiprumui neturi. Pabandžiau vienaip ir kitaip. Pjoviau žiedkotį ką tik nužydėjus, o kitus kartus palikdavau. Skirtumas akivaizdus, tad auginu svogūnus po žydėjimo su žiedkočiais iki jie patys nudžiūna Tik sėkladėžes būtina nukirpti