QUOTE(gucci78 @ 2015 03 04, 09:32)
Gal ir grubokai nuskambejo del kontraceptines spirales... bet jei jusu dukra jauna ir panasu nelabai atsakingai mastanti , tai pagalvokit jei kasmet parnes po nauja anukeli ir anukele... kaip tada ? del vieno abejojote ka daryti... o kai ju bus dar plius ...
cia tik tai noreta pasakyti, kad tik daugiau tokiu vaikeliu nebepaleistu i pasauli,tokiu kuriu patiems tevams nereikia..
sekmes jums kuo greiciau ja pasiimti i namus ir lengvai auginti.
Man, patinka, kai galvojat, jog as esu ginekologe.
Dukra viska daro priesingai, nei jai patari...
Manot , jog apie ta spirale nekalbeta jau pries pirma vaika?
Manot nekalbeta paie sunkumus pries pastojant jai? Bet ji neturi fantazijos isivaizduoti tam. Noriu ir darau- jos sukis.
Galvojat, jog netempiau visaip uz ausu, jog pati augintu vaika?
Kol neusisrado naujo kavalieriaus, tol dar bent kalbedavom.Ar klausydavo, cia jau kita kalba.
Dabar gi jau savaite net apie vaika neklausia...
Esu uzregistravusi pas ginekologe, bet ar nueis- nezinau
Plius turi nueiti, susitarti, nusipirkti spirale ir vel nueiti ta diena, kuria reikia atlikti ta procedura
Ji kaip ir suvokia, jog reikia, bet jei netures nuotaikos, tai ir neis...o dabar jau visa savaite gi gyveno to naujo draugo lovoje
JEI BUCIAU GALEJUS KA NORS PADARYTI,KAD TAIP NEBUTU-supraskit- buciau padarius.
O dabar darau tai, ka galiu padaryti: popierius susitvarkem su vyru per 2 dienas...begute per visur.
Kaip vyras sako: gaila, kad jos dabar negalim priduoti i vaiku namus...vietoj anukytes