Aš jau senokai įlendu į jūsų temas. Visada tyliai skaičiau. Bet garsiai to neištardavau. Su vyru paskalbėdavom ir tiek. Vyras buvo labiau prieš. Tačiau paskutiniu metu jis pats pradėjo apie globą (ir galbūt įvaikinimą) kalbėti. Gal jau suaugome šiam žingsniui. Aš ir vėl kabu šiose temose. Skaitau, analizuoju.
Perskaičiau ir labai senų temų. Kai kurias vėl naujai suvokiau. Pasirinkau keletą senų citatų...
QUOTE(Taki @ 2015 03 04, 12:34)
Jei dukra nenores eiti, tai as galiu tartis ka noriu ir su kuo noriu
Spirale dedama tik 3 menesiniu diena... tai ir negali ideti dabar bet kada , bet kuria diena
Kas gi cia nesuprantama?
Pagrindas: dukros nunesta uodega, o ne tai ka as su kuo legaliai ar ne susitariu...
čia jau labai labai sena tema. Bet mes turime pažįstamus, kur turėjo vienturtę dukrą. Ir va ji po vidurinės "nutrūko". Alkoholis, vyrai, landynės, klajonės. Vai kiek ten visko buvo- rezultate tie žmonės (jau pensijinio amžiaus) globoja 3 savo anūkus. O dukra kažkur keliauja...
QUOTE(Amade @ 2015 04 30, 23:17)
Mums buvo irgi situacija, gulėjom žiemą visa šeimyna ligoninėj, mažylė mūsų raudonplaukė - šviečia plaukai iš tolo, nelieka nepastebėta. Ir valytoja ateina valyti, o jos gi plepios, kalbėt mėgsta, vaikus pašnekint. Na ir pakalbino ir taip nustebus sako - oi, kokie plaukai! Ale iš kur tokie plaukai, jūs šviesi, tėtis tamsiaplaukis? :hm Aišku, su vyru pasijuokėm, bet va, atkreipia dėmesį, kad plaukai ne į tėvus
ha. ir ko tik nebūna
Pvz aš pati esu labai ryški raudonplaukė. Mano tėvai visiški lietuviški pelenai. Ir seneliai tokie. Giminėje yra vienas pusbrolis kuris galėtų pretenduoti į ryžoko statusą (aš jį vadinu neapsisprendusiu, nes lyginant su mano raudonumu, tai ten tik bandymas
) Bet niekada gyvenime nesulaukiau komentaro, kad esu ne iš tos šeimos (giminės). Čia man atrodo ir pačių žmonių dar nusiteikimas (na iš serijos- žinau, kad mano batai šiandien nevalyti, tai man atrodo visi tą ir pastebi)