Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis link įvaikinimo V

QUOTE(kin @ 2016 07 15, 16:22)
mane irgi sita info domintu  4u.gif
kaip ka tik pridavusiu dokumentus paklausti noriu - Vilniaus sav. puslapyje nurodyta, kad reikia pazymos apie pajamas - kokia pazyma neset? nes parasyta, kad sodros - ja galima susiformuoti sodros savitarnoje, bet turbut kokio antspaudo reikia? o nekilnojamojo turto pazymos reikejo naujos, ar tiko seniau isduotas nuosavybes dokumentas?

Nesem sodros pažyma, nežinau del susiformavimu internetu, nes mes nuvažiavom tiesiai i Sodrą ir išdavė, ten labai greitai viskas smile.gif o nekilnojamo turto pažyma uzsakinejau pirma karta, todėl nežinau ar jums tiktu seniau išduota smile.gif
Atsakyti
ar netiktų iš registrų centro http://www.registrucentras.lt/ išspausdinta pažyma? prisijungimas per el bankininkystę
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2016 07 16, 19:29)
aciu uz atsakymus  4u.gif

Suzinojau, kad sekantys kursai numatomi rugsejo antroj pusej, tai bandykit spet susitvarkyt ir prisijungti wink.gif beje kokio vaikiuko "prasysit " ? 🙃✌
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2016 07 15, 17:22)
mane irgi sita info domintu  4u.gif
kaip ka tik pridavusiu dokumentus paklausti noriu - Vilniaus sav. puslapyje nurodyta, kad reikia pazymos apie pajamas - kokia pazyma neset? nes parasyta, kad sodros - ja galima susiformuoti sodros savitarnoje, bet turbut kokio antspaudo reikia? o nekilnojamojo turto pazymos reikejo naujos, ar tiko seniau isduotas nuosavybes dokumentas?

apie pajamas pazyma reikalinga is darbovietes kurioje dirbate, bent jau puses metu tai tikrai. as nesiau uz visus metus. paskui bus teismui reikalinga ta pati pazyma apie pajamas, bet cia dar toli grazu kol jos prireiks jums. turto nuosavybes dokumenta nesem toki kuris buvo jaqu isduotas anksciau, nebent pas jus kazkas keitesi.
Atsakyti
QUOTE(Gagushka @ 2016 07 18, 14:17)
Suzinojau, kad sekantys kursai numatomi rugsejo antroj pusej, tai bandykit spet susitvarkyt ir prisijungti wink.gif beje kokio vaikiuko "prasysit " ? 🙃✌

aciu. manau, kad tikrai spesiu, nes liko pajamu pazyma, kuria pasiimsiu ryt ir nest dokumentus.
kodel dar nenunesiau yra tai, kad nezinau, ka del vaiko rasyt. zinau, kad noriu vieno, nebent butu dvynukai, tai tada du.
amziu dabar parasiau iki 2,5 m.
o del lyties - is pradziu norejau berniuko, dabar pradedu galvoti, kad gal nesvarbu. va ties situo ir pastrigau.
kazkaip sunkiai man sekasi dokumentus tvarkytis - is pradziu del sveikatos pazymos strigau (itare onkologija, o tokiu atveju, patys suprantat, kaip ilgai viskas vyksta, kol visi tyrimai atliekami, kol konsultacijos sulauki ir t.t.).aciu dievui, nepasitvirtino, bet i kovo menesio kursus jau nespejau.
kaip suprantu, susitiksim? smile.gif

QUOTE(Bagyra606 @ 2016 07 20, 14:51)
apie pajamas pazyma reikalinga is darbovietes kurioje dirbate, bent jau puses metu tai tikrai. as nesiau uz visus metus. paskui bus teismui reikalinga ta pati pazyma apie pajamas, bet cia dar toli grazu kol jos prireiks jums. turto nuosavybes dokumenta nesem toki kuris buvo jaqu isduotas anksciau, nebent pas jus kazkas keitesi.

na va, o savivaldybes puslapyje buvo parasyta, kad is sodros. bet jei butu metu pradzia, tai nesciau pajamu deklaracija, nes mano pajamos ne tik is darbovietes, bet siaip pajamu ir tik is darbovietes manau, kad pilnai uzteks.
taip, zinau, kad teismui reiks visas pazymas is naujo rinkti - gydytoju komisijoj taip ir pasake, kad dar ateisiu smile.gif
nuosavybes dokumentu kopija jau pasidariau - niekas nesikeite, turetu tikti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2016 07 20, 18:41)
aciu. manau, kad tikrai spesiu, nes liko pajamu pazyma, kuria pasiimsiu ryt ir nest dokumentus.
kodel dar nenunesiau yra tai, kad nezinau, ka del vaiko rasyt. zinau, kad noriu vieno, nebent butu dvynukai, tai tada du.
amziu dabar parasiau iki 2,5 m.
o del lyties - is pradziu norejau berniuko, dabar pradedu galvoti, kad gal nesvarbu. va ties situo ir pastrigau.
kazkaip sunkiai man sekasi dokumentus tvarkytis - is pradziu del sveikatos pazymos strigau (itare onkologija, o tokiu atveju, patys suprantat, kaip ilgai viskas vyksta, kol visi tyrimai atliekami, kol konsultacijos sulauki ir t.t.).aciu dievui, nepasitvirtino, bet i kovo menesio kursus jau nespejau.
kaip suprantu, susitiksim? smile.gif
na va, o savivaldybes puslapyje buvo parasyta, kad is sodros. bet jei butu metu pradzia, tai nesciau pajamu deklaracija, nes mano pajamos ne tik is darbovietes, bet siaip pajamu ir tik is darbovietes manau, kad pilnai uzteks.
taip,  zinau, kad teismui reiks visas pazymas is naujo rinkti - gydytoju komisijoj taip ir pasake, kad dar ateisiu smile.gif
nuosavybes dokumentu kopija jau pasidariau - niekas nesikeite, turetu tikti.

Tai matyt susitiksim 😃 mes uzrasem, kad lytis nesvarbi, o amžius 1-2 metai, bet kiek domėjausi šiuos duomenis dar galima bus pakeisti kursu metu, ar po jų....Nes kuo toliau tuo labiau galvoju, kad gal metu vaikas man per mažas...🙃
Atsakyti
QUOTE(Gagushka @ 2016 07 20, 20:53)
Tai matyt susitiksim 😃 mes uzrasem, kad lytis nesvarbi, o amžius 1-2 metai, bet kiek domėjausi šiuos duomenis dar galima bus pakeisti kursu metu, ar po jų....Nes kuo toliau tuo labiau galvoju, kad gal metu vaikas man per mažas...🙃

na, jei kursai bus tik nuo rgsejo antros puses, tai geriausiu atveju naujiems metams isvados bus. tai praktiskai turit dar puse metu pagalvojimui.
o negalvojat iskart dvieju vaiku imti? buna pametinuku ar su poros metu skirtumu. trumpiau eileje laukti reiktu, kiek suprantu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2016 07 20, 20:37)
na, jei kursai bus tik nuo rgsejo antros puses, tai geriausiu atveju naujiems metams isvados bus. tai praktiskai turit dar puse metu pagalvojimui.
o negalvojat iskart dvieju vaiku imti? buna pametinuku ar su poros metu skirtumu. trumpiau eileje laukti reiktu, kiek suprantu.

Vyras Mano kazkaip bijo iskart dvieju...Bet pamastytumem jei butų pasiūlymas
Atsakyti
QUOTE(Gagushka @ 2016 07 20, 22:35)
Vyras Mano kazkaip bijo iskart dvieju...Bet pamastytumem jei butų pasiūlymas

lygiai ta pati situacija su bijojimu. tik va yra pamastymu,kad paemus iskart du - brolius/seses, vaikams gal butu smagiau augti, kai yra toj pacioj seimoj kraujo rysiu susijusiu - cia gal vyresniame amziuje galetu buti aktualu. bet kol kas mano prasyme irgi vienas, del dvieju dar tik pamastymai. Ir siaip - kazkada vis tiek noresis antro vaiko... zodziu, yra apie ka mastyt,nes iki isvadu surasymo dar bus galima prasyma koreguot, kiek suprantu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2016 07 20, 22:02)
lygiai ta pati situacija su bijojimu. tik va yra pamastymu,kad paemus iskart du - brolius/seses, vaikams gal butu smagiau augti, kai yra toj pacioj seimoj kraujo rysiu susijusiu - cia gal vyresniame amziuje galetu buti aktualu. bet kol kas mano prasyme irgi vienas, del dvieju dar tik pamastymai. Ir siaip - kazkada vis tiek noresis antro vaiko... zodziu, yra apie ka mastyt,nes iki isvadu surasymo dar bus galima prasyma koreguot, kiek suprantu.

Su dviem reikalu tikrai zenkliai daugiau nei su vienu, taciau vaikams, manau dviesia daug smagiau. O taip pat ir tureti kazka salia, su kuo saisto kraujo rysys.
Pas mus dabar vel kelios dienos kaip isivyravo idile wub.gif vaiksto abu susikibe rankytem, buvom melyniaut, dukryte skina uogytes ir viena sau i burnyte, kita broliui wub.gif jeigu parvirsta, padeda atsistot, nuvalo zemes, papucia kur skauda, paguodzia. Nu taaaaaaip grazu!!! Juokiames su vyru, kad jeigu visada taip butu, tai galetume ir 5vaikus turet tongue.gif net masinoje vaziuojant laikosi uz ranku susikibe lotuliukas.gif tik bijau, kad sita meile tuoj pasibaigs ir vel prasides kautynes. Bet net ir tom dienom kai buna karo stovis, vistiek vienas paskui kita vaiksto lotuliukas.gif manau, kad jiem kartu bus tikrai smagu augti, nes tik 7men. skirtumas, tad po kokiu 2-3m. proteliai isvis bus vienodi ir bus puiki komanda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildauskaite @ 2016 07 25, 10:33)
isivyravo idile  wub.gif vaiksto abu susikibe rankytem, buvom melyniaut, dukryte skina uogytes ir viena sau i burnyte, kita broliui  wub.gif

kaip smagu girdeti angel.gif

o dabar praktinis klausimas - kada pirmakart ateina buities salygu patikrinti - po prasymo padavimo (pries kursus), kursu metu ar jau po kursu, kai jiems reikia isvadas rasyti?
Atsakyti