Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis link įvaikinimo V

QUOTE(liutuke172 @ 2016 01 25, 22:47)
ax.gif Kiek žinau, vasario pabaigoje- kovo pirma savaite planavo organizuoti. Yra trys kursu tiekėjai. Kuriam perduos dokumentus- priklauso nuo Vtat.

labai aciu uz info, jei vtat greit dokumentus sutvarkys, gal ir spesiu, nes vasario vidury dar medicinine komisja praeit reikia man...
Atsakyti
QUOTE(liutuke172 @ 2016 01 23, 12:57)
4u.gif džiugu, kad gretos plečiasi drinks_cheers.gif
kokiam mieste pridavėte?
mane per savaitę patikrino smile.gif (įskaitant savaitgalį). Dokumentus perdavė kursų rengėjams-va ten teks laukti iki vasario galo..tik tada nusimato kursai...

Sveiki, mes Vilniuje padaveme. Tai jums pasiseke, mum sake per 20-30dienu zada susisiekti.
Atsakyti
Mes irgi pridaveme prašymą su dokumentais, bet langelyje moteriškė nieko nepasakė kad susisieks ir po kiek laiko. Priėme ir pasakė tik kad gerai, padėjo į šoną i tiek. Na tikiuosi kad susisieks su mumis kas nors iš tarnybos.
Atsakyti
QUOTE(Agnetina @ 2016 02 01, 16:24)
Mes irgi pridaveme prašymą su dokumentais, bet langelyje moteriškė nieko nepasakė kad susisieks ir po kiek laiko. Priėme ir pasakė tik kad gerai, padėjo į šoną i tiek. Na tikiuosi kad susisieks su mumis kas nors iš tarnybos.

Sveikutės 4u.gif

susisieks, tikrai, patikėkit. Juk tikrai nėra labai daug žmonių, priduodančių dokumentus įvaikinimui/globai. Gal užtruko su kokiom nors patikrom g.gif pvz., Informatikos ir ryšių departamento psl, kažko pastaruoju metu neveikė (va dabar patikrinau, jungia be problemų smile.gif Kitą vertus, jie gi žino kursų preliminarius laikus greičiausiai, tai ir skubėti labai nėra kur vacation1.gif
Atsakyti
Ačiū Liutukė, tada lauksim skambučio.

Gal kas žino kur vyksta mokymai kas lankė, ar kiekviena karta skirtinga vieta?
Atsakyti
QUOTE(Agnetina @ 2016 02 02, 11:21)
Ačiū Liutukė, tada lauksim skambučio.

Gal kas žino kur vyksta mokymai kas lankė, ar kiekviena karta skirtinga vieta?

Sveikutes smile.gif
Kai aš skambinau mokymų teikėjams, minėjo Vilniaus savivaldybės patalpas. Bet kuriuo atveju žadėjo informuoti dėl konkrečios vietos ir laiko ( viena diena per savaitę vakarais po darbo).

Gražios dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, busimos mamytes smile.gif na ką šiandien sulaukiau skambučio iš VT, tai mane informavo, kad jie patys kol kas nežino kur bus organizuojami kursai ir kas juos organizuos, bet kaip jau viskas bus parengta informuos. Dar pasitikslinau ar netrūksta kokių nors dokumentų tai sakė viskas ok. Belieka laukti kursų
Atsakyti
Labas,
Įsivaizduokit noriu įsivaikinti, koks turi būti pirmas mano žingsnis. Imkim kaip tarkim šiandien, kur turėtų mane kojos nešti?
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 04, 10:14)
Labas,
Įsivaizduokit noriu įsivaikinti, koks turi būti pirmas mano žingsnis. Imkim kaip tarkim  šiandien, kur turėtų mane kojos nešti?

Į Vaiko Teisių Apsaugos Skyrių, pagal deklaruotą gyv. vietą. smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2016 02 04, 14:13)
Į Vaiko Teisių Apsaugos Skyrių, pagal deklaruotą gyv. vietą. smile.gif.

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Bagyra606 @ 2016 02 04, 13:00)
sveikos mergaites, busimos mamytes smile.gif  na ką šiandien sulaukiau  skambučio iš VT, tai mane informavo, kad jie patys kol kas nežino kur bus  organizuojami kursai ir kas juos organizuos, bet kaip jau viskas bus parengta informuos. Dar pasitikslinau ar netrūksta kokių nors dokumentų tai sakė viskas ok.  Belieka laukti kursų

4u.gif clap_1.gif , nu va pakankamai greitai dokumentus patikrino smile.gif dabar lieka laukti skambučio iš mokymų tiekėjų su žiniom apie mokymų laiką ir vietąsmile.gif
Atsakyti
sveikos mielosios, na ka jau nuo kovo 1 dieneles lekiam i mokymus smile.gif. Laukiu nesulaukiu:) tikekimes viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti