Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina. Karas greta mūsų

Vakarų prašymas Maskvai išsamiai ir skaidriai ištirti opozicijos lyderio Boriso Nemcovo nužudymą – tas pats, kas prašyti žudikų įkalinti save, tekste „Rusija po Nemcovo“ rašo Europos politikos analizės centro Vašingtone ekspertas Januszas Bugajskis.
http://www.delfi.lt/...u.d?id=67306534


Atsakyti
"Taruta" grupės labdaros koncertas: http://www.lrytas.lt...zurnalistai.htm

Girdėjau gyvai, puiki grupė:
"Gandrelis": https://www.youtube....h?v=r4rA-8D571w
"Žmonės, vienykimės": https://www.youtube....h?v=3gGI0Oey-sE
"Dangaus šimtinė": https://www.youtube....h?v=lvgWXuGWkLk
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 02 28, 21:11)
Rasa Juknevičienė:
".Nutariau, kad verta pasidalinti su jumis žiniomis iš informacinio karo fronto, žuvus B. Nemcovui. Specialiai įsijungiau pagrindinį Kremliaus propagandos kanalą RTR, kuriame bene svarbiausias smegenų programuotojas V. Solovjovas transliuoja specialią laidą.
Iš jos man, skirtingai nei M. Laurinavičius sako, nekyla jokių abejonių, kad tai politinė žmogžudystė. Pagrindinė Kremliaus siunčiama žinia - ši žmogžudystė yra Vakarų specialiųjų tarnybų suplanuota ataka prieš Rusiją, greičiausiai per Ukrainos tarnybas, per "Pravyj sektor".
Net ir operacijos pavadinimą atskleidė "Hollywood" (?!)



ffuuuu doh.gif Rusijoj niekas jau be vakarų noro nevyksta. Ir Ukrainoj. Ukrainoj ukrainiečių maidane nebuvo, tik amerikonai, kare ne ukrainiečiai žūsta, o amerikonai, ir ne nuo rusų, o nuo amerikonų. Nemcovas dar vakar buvo vadinamas nuo amerikonų, šiandien jis jau kremliaus šone žūsta nuo amerikonų. Ir jiems ta kremliaus idijotiška logika tinka wacko.gif
Atsakyti
O kaip jums patinka, jog Putleris Nemcovo motinai isreiske uzuojauta...
Atsakyti
Святослав Вакарчук (Океан Ельзи) в память о Борисе Немцове из Нью-Йорка 27.02.2015
Atsakyti
user posted image

su devizais rankose "išnaikinti penktąją koloną" kaltina vakarus provokacija. Kas nors girdėjo tokios politinės žmogžudystės rūšį? dėl provokacijos?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 02 28, 23:32)
O kaip jums patinka, jog Putleris Nemcovo motinai isreiske uzuojauta...

kgb nenukrypsta ir netobulina savo veiksmų plano. Viskas kaip visada.

Šlykštu.
...................
Pilietinės akcijos Rusijos politiko atminimui Borisui Nemcovui pagerbti iniciatoriai ragina visą savaitgalį, kada kas gali, atvykti prie Rusijos Federacijos pasiuntinybių ir konsulatų visur, kur įmanoma, uždegti žvakutes, padėti gėlių, ar tiesiog susirinkti šiaip, parodant pagarbą žuvusiajam ir solidarumą su Rusijos opozicija.
Taip norima pagerbti didį žmogų, kuris nebijojo sakyti tiesos, nepatogios galingam Rusijos valstybės aparatui, suprasdamas grėsmę savo gyvybei.
Rekomenduotinas laikas susirinkti masiškai rytoj, sekmadienį (kovo 1–ąją) 14:00 val. Tuo metu vyks solidarumo su Rusijos maršu, kuris Boriso Nemcovo iniciatyva buvo pavadintas maršu „Pavasaris“ („Vesna“), bet tragiškai susiklosčius įvykiams iš Maskvos priemiesčio Marjino perkeltas į RF sostinės centrą ir skiriamas nužudytojo politiko pagerbimui.
Eitynių Vilniuje organizatoriai ragina kovo 1–ąją susirinkti 14:00 val. prie Rusijos ambasados ir jau 14:20 val. eisena pajudės link Lukiškių aikštės, iki buvusio sovietinio saugumo (KGB) pastato.
„Atsineškite savo plakatus, gėles, kita. Prašome išlikti sąmoningais ir nepasiduoti galimoms provokacijoms“, – kreipiasi į aktyvius ir pilietiškus žmones, renginio organizatoriai.
Iniciatyvos puslapis „Facebook“ tinkle:
https://www.facebook...482142725341602
Rusijos ambasada ir konsulinis skyrius Vilniuje yra Žvėryne, Latvių g. 53 (http://www.lithuania.mid.ru/contact_li.html).
Rusijos generalinis konsulatas Klaipėdoje – Šermukšnių g. 4, Klaipėda.
Atsakyti
Vokiskai skaitancioms. http://www.bild.de/p...73294.bild.html
Atsakyti
Patiko L. Kasčiūno mintis:
Net jei šis nusikaltimas ir nėra tiesioginis Rusijos lyderio užsakymas, jis panašus į pastarųjų metų tendencijų – nuo grandinės nutrūkusio rusiškojo ekstremizmo, kurį ypač kurstė Putino politika – rezultatą. Antivakarietiška psichozė, išdavikų ir „penktosios kolonos“ paieškos sukūrė palankią terpę įvairaus plauko „rusiškojo pasaulio“ fanatikams ir imperialistams pradėti „raganų medžioklę“.

"Gyvenime kariaujančioje ir pažemintoje šalyje, kurios užhipnotizuoti žmonės nostalgiškai prisimena imperinius laikus bei mano, jog pasiekė didybę. Kremlius kultivuoja žemiausius žmonių instinktus, kurso neapykantą, priešina visuomenę. Šis pragaras negali baigtis taikiai“,– tokį niūrų Rusijos vaizdinį pastaruoju metu piešė Borisas Nemcovas.


http://www.delfi.lt/...0#ixzz3T8NDuYHP
Atsakyti
Ženia Ponasenkovas apie Nemcovą ir Rusiją:

http://www.echo.msk....v/1502460-echo/
Ištraukėlė:
"Nevykėliai visada keršys tiems, kokiais jie negali tapti. O Nemcovas buvo princas - taip taip, tikras princas. Juk politikai Rusijoje tokie paprasčiausiai nebūna. Jis buvo gražus, mėgo šypsotis, neturėjo kompleksų, išsilavinęs ir t. t. Savo įvaizdžiu jis nepataikavo vietinei miniai. Jis buvo stebuklinga klaida vietinėje košmariškoje gamtoje. Ir, kaip visi princai, Nemcovas buvo drąsus, romantiškas ir naivus. Todėl tikėjo reformų galimybe, todėl 1990 m. jo neaplankė mintis (ir nieko iš romantikų neaplankė), kad reikia pradėti kariauti su pragaro restauracijos galimybe. O juk tada ir buvo vienintelis šansas kovoti - dabar vėlu. Vėlu iki kito - būsimo kracho."

Na ir dar viena nuoroda. Ištraukoje surašytoms mintims visiškai pritariu.
http://ilya-yu.livej....com/99706.html
Šito jau nebeversiu: "Вчера весь день мне попадались суждения типа: «Немцов был политический труп…», «Его гибель не тянет на сакральную жертву, вот если б Навального или Стрелкова убили…» Это всё крайне недальновидно. Перед нами политик, действующий в подсистеме «несистемная оппозиция». Какова роль этой подсистемы? Мягко говоря, ненулевая. В этой подсистеме Немцов входил в своего рода топ. И был единственным топовым политиком, которому мог доверять политический актив со стажем. Ибо актив со стажем не мог верить Навальному и знал всё о Ходорковском. Немцов был ключевым переговорщиком, координатором, организатором. Он входил некогда в высшие эшелоны власти, коммуникации с которыми не мог не сохранить. Его роль в международном представлении российской оппозиции не нужно объяснять."
Tačiau tolesnis žudikų ieškojimas JAV ir Ukrainoje - net nejuokingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 01 kovo 2015 - 21:57
QUOTE(Baltupyte @ 2015 02 26, 12:24)
Mano raportą atmetė, motyvuodami tuo, kad neparodžiau konkrečių postų, skatinančių neapykantą ir tt. bet , kad ten viskas yra baisu, na kad ir šis:



QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 26, 12:37)
Mano irgi...3 kartus atmetė.



QUOTE(Maja Di @ 2015 02 26, 13:14)
Mano irgi atmetė, gal sakau į epoliciją kreiptis, nebandėt niekas?

ir mano atmete...
Bet siandien neberadau Matricos Lietuvoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai gal reikia ir ana psl vis reportint ir reportint?
beja, as ten ir konkrecias foto prasiau isimti, bet nesekmingai...
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2015 03 02, 15:40)
ir mano atmete...
Bet siandien neberadau Matricos Lietuvoje  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tai gal reikia ir ana psl vis reportint ir reportint?
beja, as ten ir konkrecias foto prasiau isimti, bet nesekmingai...

mirksiukas.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti