QUOTE(nutė @ 2015 04 06, 19:43)
Lapkritinė aušra rašė:
ES ir JAV įvestos sankcijos neatlaiko jokios kritikos. T.y. jos bevertės.
Iš kur tokios žinios?
Kovo vidury vyko tokia Rusijos pilietinio švietimo mokyklos sesija, tai Aleksejus Kudrinas labai gražiai išdėliojo visus poveikius: ir sisteminius, ir dėl naftos kainų kritimo, ir dėl sankcijų. Jis [buv. finansų ministras!] visai nemano, kad sankcijos nedaro poveikio.
https://www.youtube....h?v=7Azn8ULUpAQ
Jei Jūs teigiate priešingai, būtų įdomu žinoti Jūsų šaltinius.
Papildyta:
ES ir JAV įvestos sankcijos neatlaiko jokios kritikos. T.y. jos bevertės.
Iš kur tokios žinios?
Kovo vidury vyko tokia Rusijos pilietinio švietimo mokyklos sesija, tai Aleksejus Kudrinas labai gražiai išdėliojo visus poveikius: ir sisteminius, ir dėl naftos kainų kritimo, ir dėl sankcijų. Jis [buv. finansų ministras!] visai nemano, kad sankcijos nedaro poveikio.
https://www.youtube....h?v=7Azn8ULUpAQ
Jei Jūs teigiate priešingai, būtų įdomu žinoti Jūsų šaltinius.
Papildyta:
tai jis negalėjo kitaip išdėlioti. Na reikia gi savimeilę sankcijų vedikams paglostyti. Mes irgi sakom, jog mums visiškai niekaip niekas neatsiliepia nei Rusijos-Ukrainos krizė, nei dar kas nors.
Aš sakiau savo nuomonę, jūs gi sakėt savo nuomonę. Apie tuos pačius dalykus.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2015 04 07, 11:08)
Na, išties, genialu. Žmogus, kuriam Ukrainos vidaus padėtis nerūpi, pora dienų rankioja informaciją apie vieną iš jos gubernatorių. Aiškinasi, kas važiuos ir kas nevažiuos į šventę, kuri jam asmeniškai visai ne šventė, ir rašinėja apie sankcijas, kurios, pasirodo, neveikia.
Įdomu, kaip Jūs įsivaizduojate diplomatų darbą? Taigi jų darbas ir yra atstovauti savo šalį ir jos oficialią nuomonę užsienio valstybėje. JAV ambasadorius Čekijoje, tikėtina, ir perdavė privataus pokalbio su Čekijos prezidentu JAV nuomonę apie planuojamą jo vojažą Rusiją, nieko daugiau. O kad ponas prezidentas dėl to isteriją sukėlė - čia jau jo (ir Čekijos) problemos.
Įdomu, kaip Jūs įsivaizduojate diplomatų darbą? Taigi jų darbas ir yra atstovauti savo šalį ir jos oficialią nuomonę užsienio valstybėje. JAV ambasadorius Čekijoje, tikėtina, ir perdavė privataus pokalbio su Čekijos prezidentu JAV nuomonę apie planuojamą jo vojažą Rusiją, nieko daugiau. O kad ponas prezidentas dėl to isteriją sukėlė - čia jau jo (ir Čekijos) problemos.
aš ne apie vieną gubernatorių Ukrainos skaitau ir žinau. Jei Moontė man taip nebūtų tvirtai užgarantavus, kad nieks nevažiuos- nebūčiau net pasidomėjus. Sudomino. Sužinojau, supratau kad tai skambučių ir "patarimų" taktika ir praktika. Jei tokiu būdu- patariamuoju nevažiuoja- dar apgailėtiniau Europa atrodo.
Aš neblogai įsivaizduoju diplomatų darbą ir tikrai žinau, kad patariamojo balso svetimos šalies Prezidentui- neturi.
Nepasitikėti Čekijos prezidento pasakymu neturiu jokio pagrindo.