QUOTE(Akronimas @ 2015 03 31, 21:31)
O kiek džiaugsmo, o kiek laimės - tik neapsisysiokit bekrykštaudama.
Tik temą sumaišėte, jums reiktų į Pervyj Baltyskij kanal arba Rossia24 kreiptis, va ten tai pradžiugintumėt visus...
Būtinai
Sekantis vizitas ten ir bus.
O šiaip, tai tiesiog parodo kiek daug lietuvių pasiruošę eiti į tarnybą. Iš maždaug 200 tūkstančių žmonių tinkamų būti šauktiniais atsiliepė savanoriškai tik 30 vyrų ir 2 moterys
Geras rezultatas ane?
Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2015 03 31, 21:42)
Matai, kai tema apie kariuomenę neatnaujinta, tai purvo pilstytojai tradiciškai pradeda bazuotis čia
Ne purvo pilstytojai, o kitokios nuomonės turėtojai negu tu.
Beto, čia tiems kas galvoja, kad aš už Rusiją/Putiną ir t.t. Aš suprantu, kad neturiu prieš jus atsiskaitynėti, bet visgi... kad jus žinotumėte. Neturiu nieko blogo prieš Rusiją kaip šalį ar rusus kaip žmones. Aš tiesiog nepalaikau Rusijos prezidento/valdžios politikos. Jūs tikriausiai net nepatikėsit, bet aš visada palaikiau Grybauskaitę. Balsavau už ją prezidento rinkimuose. Man jinai patinka, šauni prezidentė. Bet tobulų nebūna, ir šis jos sprendimas dėl šauktinių grąžinimo - man nepatinka. Aš jau sakiau kitoje temoje, kad aš nesu prieš kariuomenę, aš nesu prieš savanorius. Aš tiesiog esu prieš tą vertimą siųsti į kariuomenę vaikinus kurie ten tiesiog nenori.
Kas nori, tas tegul eina. Gal kažkas ten mato savo ateitį ir t.t. Bet jei ne - tai ne. Ir poto pamatysite kokie bus straipsniai delfyje ir visur kitur, įdomu kaip ten gaudys ir baus tuos kurie neis į kariuomenę, nes patikėkit - tokių bus.
Beto skyriau 2 procentus pajamų mokesčio būtent KARIUOMENEI.
Taip, kad čia nesidraskykit ir manęs nesiuntinėkit į Rusijos kanalus ar kur kitur. O jeigu jau taip pasiruošusios, tai konstitucija sako, kad kiekvieno piliečio pareiga ginti šalį - tai prašau eikite į kariuomenę savanorėmis arba siųskite ten SAVO gimines/draugus. Pirmyn
Poto parašysit kaip sekėsi
You don't find the happy life. You make it.