Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina. Karas greta mūsų

ne visai
http://vlasti.net/news/213426
Кремль готовит важное заявление, журналистов просят не разъезжаться на выходные
По словам источника в пресс-службе президента России на ближайшее время готовится важное заявление и по этой причине руководителей профильных СМИ попросили быть готовыми в ближайшие дни к возможной пресс-конференции.


Это косвенно подтвердил и генеральный директор Центра политической информации polit-info Алексей Мухин.

Также Мухин не опроверг информацию о том, что президент Путин в настоящий момент недееспособен. “Ребята, вы все сейчас нужны президенту, соберитесь..” – написал он в своем твиттере. На вопрос – подтверждает ли он слухи о Путине, Мухин ответил “без комментариев”. Также он попросил сотрудников на выходных находиться на местах, “будет что-то важное”, добавил он
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 03 13, 18:40)

Кремль готовит важное заявление, журналистов просят не разъезжаться на выходные
По словам источника в пресс-службе президента России на ближайшее время готовится важное заявление и по этой причине руководителей профильных СМИ попросили быть готовыми в ближайшие дни к возможной пресс-конференции.


Pagal tokia retorika nepanašu kad kalbės apie džiaugsmingą įpėdinio gimimą . Labiau į Gogolio "Revizorių" užneša , tipo "norime pranešti apie nemalonų įvykį...."
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 03 13, 18:56)
ir šveiucarijos prestižinės klinikos skleidžia gandus - kas su kuo ir kiek pagimdė.... vinis į karstą. Šveicarai visais amžiais yra neutralūs, nes tyli - ir klinikos, ir bankai.  Vienintelis, kuris pašnekėjo už uždarytų durų praeitais metais pavasarį - kažkoks Šveicarų pareigūnas, kuris preskonferencijoje šaltai šypsojosi, o putinas tuomkart sustabdė puolimą Ukrainoje mikčiodamas ir stenėdamas.

va va, man ir ta versija apie gimdymus neįtikinama. Privati klinika neskelbs tokių dalykų, o ypač apie tokius asmenis. Tai viena. Antra, ko tai įtartina, kad būtent Šveicarijos klinika tokia populiari pastaruoju laiku patapo: tai Nemcovo draugė neva joje lankėsi, tai dabar Putino draugė gimdė. Kažkoks panašus braižas, kad nukreipti dėmesį nuo svarbesnių dalykų: nuo Nemcovo bylos, nuo to, kas realiai dabar su Putinu vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 kovo 2015 - 19:18
Nesuprantu, moteros, kaip jus tuos isvis patikejot mastau.gif nesu labai izvalgi bet is karto si versija pasiroce kazkokia vaikiska unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 13 kovo 2015 - 19:24
QUOTE(paštininkė @ 2015 03 13, 19:16)
Kažkoks panašus braižas, kad nukreipti dėmesį nuo svarbesnių dalykų: nuo Nemcovo bylos, nuo to, kas realiai dabar su Putinu vyksta.

drinks_cheers.gif

Ateinu su siūlymu. Jei kas nors neturite pasirinkę, kam pervesti 2 proc. pajamų mokesčio, pareklamuosiu gerą gavėją - Lietuvos Šaulių sąjungą. Įmonės kodas 191691799. Pervesti nebūtinai 2 proc., galima nors 0,5 proc. ax.gif , kitus skiriant kitiems.
Atsakyti
Kadangi užėjusi į šį puslapį vis matau apačioj ant suoliuko tupinčias mūsų "neutraliąsias", joms bei būsimosioms (bet ir visoms kitoms, kurios dar supranta rusiškai) siūlau pasižiūrėti vakarykštę S. Parchomenko laidą EM "Sutj sobytij" nuo 30:20. Apie BUK'ą ir numuštą Boingą.
http://www.echo.msk....2-echo/#mmvideo
Atsakyti
Dar viena versija apie Putino mirtį, ši man patiko labiausiai smile.gif

Jurij Butusov, FB

Я знаю когда умрет Путин. Когда Украина начнет реформы. Когда выйдут на фронт профессиональные и полностью укомплектованные боевые бригады, под командованием честных и профессиональных офицеров. Когда патриотов во власти станет больше чем бизнесменов. Когда расплатой за каждую ложь чиновника будет его отставка, а за каждое правонарушение - уголовное дело и суд. И вот тогда придет день, когда нам станет все равно, что сказал ботоксный аватар на телеканале "Россия". Путин - это наше испытание - жить свободными или жить рабами. Война - проверка на прочность. И потому отправить в небытие Путина можно только тем, что мы сделаем Украину сильнее. В тот день, когда всем станет ясно, что Украины выжила, что наше государство состоялось, что мы гордимся нашими достижениями - мы увидим как кремлевская банда уходит в небытие. И тогда кто-то небрежно напишет - "А Путин-то - умер...". А кто-то небрежно прокомментирует: "Баян..."
Atsakyti
QUOTE(Akronimas @ 2015 03 14, 08:41)
Dar viena versija apie Putino mirtį, ši man patiko labiausiai  smile.gif

Labai taikliai. Bet, apsidairius aplink, paskaičius diskusijas apie šauktinių būtinumą Lietuvoje, atrodo, kad Putinas gyvens amžinai unsure.gif .
Atsakyti
Man vis tiek smalsu, kur uons dingo g.gif. Nu tikrai, Sveicarijos klinika neskelbtu info apie tokius zmones. Nebent jos paprase.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 14, 10:59)
Man vis tiek smalsu, kur uons dingo g.gif. Nu tikrai, Sveicarijos klinika neskelbtu info apie tokius zmones. Nebent jos paprase.

Belieka burti iš kavos tirščių. Tradiciškai po tokių dingimų Rusijoje seka atsistatydinimai (nežinia, originalo ar vieno iš kopijų). Laiko turime, palauksim. Gali ir sirgti ar laukti plastinės operacijos pasekmių išnykimo, bet tada lengvai antrininkas galėtų paatstovauti kurį laiką, matyt reikalas kur kas rimtesnis.
Atsakyti
Puikus interviu su Jonu Ohmanu:

Tik reikia suprasti, kad Ukrainoje ne savi žmonės kovoja tarpusavyje. Ta pati mitologija buvo naudojama, kalbant apie pokario Lietuvą, kad tai buvo pilietinis karas. Nieko panašaus. Čia yra išorinio agresoriaus bandymas sudaryti vaizdą, kad vyksta kažkas kita. Jeigu okupantai būtų palikę Lietuvą, tie komunistai ir stribai nė dvi dienas nebūtų išsilaikę. Tas pats ir Ukrainoje, jei nebūtų Rusijos valdžios ir kariuomenės palaikymo, karo nebūtų. Šio siužeto palaikymas apie vidinį konfliktą yra infokaro dalis.
Mes remiame ne Ukrainos frakciją, mes remiame Ukrainą kaip savarankišką valstybę. Mūsų ir kitų šalių savanorių buvimas ten Ukrainos gynėjams labai svarbus. Mes ten važiuojame su mintimi, kad konfliktas kažkada baigsis, Ukrainai reikės padėti kitaip, nes ji yra silpna valstybė, jos valstybingumo lygis žemas. Tam, kad laimėtume iki galo, palaikymo pagrindą statome dabar, kuriame ryšius, pasitikėjimą. Tai irgi yra tam tikras nematomas darbas.



Skaitykite daugiau: ​Laisvės karys Ohmanas: pagarba ir mandagumas yra savotiškas ginklas | Alfa.lt http://www.alfa.lt/s...s#ixzz3UM3PxgPU
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 03 14, 11:51)
Labai taikliai. Bet, apsidairius aplink, paskaičius diskusijas apie šauktinių būtinumą Lietuvoje, atrodo, kad Putinas gyvens amžinai unsure.gif .


Šiomis dienomis vis paskaitinėju Slavą Rabinovičių ir komentarus po jo postais. Mąstantys rusai tą labai aiškiai įvardija maždaug taip: "Na, numirs Putinas. Bet ką daryti su tais likusiais 86 proc. putinų šalyje?" Iš tiesų, progresyvi rusų visuomenės dalis turi apie ką pagalvoti, bet vien galvojimo, deja, neužteks, jei jie neveiks, tas procentas tik didės.


Papildyta:
Jau nuo vakar labai vaikšto po inetą versija apie generolo Zolotovo už(si)lenkimą, pradžioje komentaruose, šiandien, matau, jau ir straipsnis yra: http://glavpost.com/...to-li-ubit.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė.: 14 kovo 2015 - 13:03