Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina. Karas greta mūsų

QUOTE(mjforever @ 2015 03 08, 08:28)
Жила-была девочка Раса

https://www.facebook...4...&permPage=1

Nu i što? Teper vot iz Franciji serdce dostali malenkoj devuške. Tak eto plocho ili chorošo? I vopše, neponiala, o čiom tut reč?
Atsakyti
O va ir planas, kaip po poros mėnesių legaliai įvesti RF kariuomenę į Donbasą:
Состояние мира обманчиво. Мир уже чреват войной, стоит только где-нибудь «бабахнуть», например, на Северном Кавказе.
Следователи (в деле Немцова) вышли на «кавказский след» не просто так. Этот «след» хоть и кавказский, но ведет он, по замыслу «следопытов», в Украину. А в Украине... «батальон Д. Дудаева».

В этой связи вопрос: Минские соглашение не выгодно ПОБЕДИТЕЛЯМ: шахтёры и трактористы победили в войне, но, выполняя соглашение, они теперь должно убраться (как ни в чем не бывало, как будто не было никакой Народной Республики, никаких военных побед)… Итак, вопрос: Что нужно сделать, чтобы НЕ УХОДИТЬ, но при этом чтобы противная сторона не обвинила в срыве и перемирия, и соглашения о мире?

А вот что.
9 мая сего года «батальон Д. Дудаева» совершает нападение на условный Дагестан (можно и на Кубань – не в этом дело). Москва вводит на соответствующей территории свое собственное АТО и в то же время требует от Киева «выдать преступников». Киев, естественно, отказывается; Совбез ООН блокирует наш проект резолюции по Украине – Чуркин демонстративно хлопает дверью.

И тут внимание!

Оказавшись один на один с «террористической угрозой», Вождь Нации принимает «историческое решение» о вводе войск на территорию ДНР и ЛНР с целью «ликвидации террористических бандформирований» («бандформирований», которые сражаются на стороне сил АТО)…

Донецк тоже поначалу был мирным городом. Полковник Стрелков рассказывал.
Там война тоже возникла из ничего.
Но «ничего» - оно и в Африке «ничего».
Всё может быть из этого «ничего»…

https://openrussia.org/post/view/3302/ (komentarai)
Atsakyti
Oi, kaip Rusija nenori stiprios ir vieningos Europos....


Europos Sąjungos (ES) vadovybės užuominos apie vieningų ES ginkluotųjų pajėgų kūrimą sulaukė greitos reakcijos iš Maskvos.

Apie vieningos ES kariuomenės kūrimą sekmadienį prabilo Europos Komisijos pirmininkas Jeanas Claude'as Junckeris.

„Ši Europos armija nebūtų panaudota tuoj pat, tačiau ji perduotų Rusijai žinutę, kad mes esame pasiryžę ginti savo vertybes. Kariuomenė padėtų mums sukurti bendrąją užsienio ir saugumo politiką“, - teigė jis.

Tą pačią dieną pasigirdo ir Maskvos reakcija. Ir ne iš Vladimiro Žirinovskio ar kokio kito marginalo – J. C. Junckerio pareiškimus kritikuoti ėmėsi valdančiosios partijos „Vieningoji Rusija“ frakcijos Rusijos Dūmoje vicepirmininkas Francas Klincevičius.

„Dabartiniame branduoliniame amžiuje naujos armijos jokio saugumo negarantuoja. O štai provokacinį vaidmenį suvaidinti gali“, - pareiškė F. Klincevičius.

http://www.delfi.lt/...4#ixzz3TrkNh5rT
Atsakyti
Kokią tai bendrą regioninę kariuomenę ir namo moteriška logika sufleruoja - tik nebūtinai visos Europos, o kad ir keleto buvusių sssr valstybių - Estijos, Latvijos, Lietuvos ir Lenkijos, na, dar Suomiją į kompaniją - šalis vienija bendros patirtys, bendra motyvacija, ir bent šioje vietoje lengviau būtų su bendra pozicija, kas labai svarbu.. Pasvajot nedraudžiama..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 03 09, 08:28)
Pasvajot nedraudžiama..


Šita svajonė labai reali. Dabar neatrasiu to šaltinio, kur skaičiau, bet tokie planai yra. Gal ne dėl bendros kariuomenės, bet dėl bendrų veiksmų ir bendro koordinavimo tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Akronimas @ 2015 03 09, 09:09)
Šita svajonė labai reali. Dabar neatrasiu to šaltinio, kur skaičiau, bet tokie planai yra. Gal ne dėl bendros kariuomenės, bet dėl bendrų veiksmų ir bendro koordinavimo tai tikrai.

drinks_cheers.gif Labai realu ir užuomazgos jau buvo parodomos per Estijos Nepriklausomybės šventę Narvoje, kai kartu su estais kariniame parade dalyvavo Latvijos, Lietuvos bei Lenkijos kariūnai, plius Niderlandų ir JAV. Anksčiau tokios "kompanijos" neteko matyti. Estai paprastai viską daro lėtai, bet apgalvotai, todėl ir "kaimynų kompanija" ir Narva ne šiaip sau buvo parinkti. Gal ir poryt kažką panašaus pamatysime. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 09 kovo 2015 - 09:55
Slapti V.Putino kariai jau Vilniuje – prisidengę labdara bruka propagandą

Jaunuolis taip pat mojuoja Vilniaus savivaldybės išduotu leidimu, dalija skrajutes, ant kurių „Maxima“, „Akropolis“ ir LNK logotipai. Taip galvojantis ir organizacijai „Ežiai“ atstovaujantis žmogus turi vizą gyventi Lietuvoje ir leidimą iš mūsų šalies gyventojų rinkti paramą.

http://www.15min.lt/...ganda-56-489692 bash.gif
Skaudu, labai skaudu kad atitinkamos institucijos nosį krapšto, o juk dabar labai svarbu tokius demaskuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 09 kovo 2015 - 15:17
Mane is viso labai neigiamai veikia apeliavimas i zmoniu gailesti butent GATVEJE. Ten nei patikrinsi nei ka, kam tavo pinigai skiriami. Nei aiskiai matai kas renka. Taip cia ir nutiko.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 09, 16:58)
Mane is viso labai neigiamai veikia apeliavimas i zmoniu gailesti butent GATVEJE. Ten nei patikrinsi nei ka, kam tavo pinigai skiriami. Nei aiskiai matai kas renka. Taip cia ir nutiko.

Aha, aš irgi buvau nusvilusi doh.gif bet čia esmė ne pats pinigų rinkimas, o dėl ko tai daroma unsure.gif
Atsakyti
Kaune prie Molo rinko mergina ir vaikinas. Man pradejus dometis placiau apie ju veikla, puole rodyti savo ukrainietiskus pasus ir segtuva su leidimais..Itikinejo, kad ju pinigu rinkimo dezutes su plombomis ir labai patikimos.
Atsakyti
Zinute nuo Blue Yellow

Lietuvoje besigydančiam ir mūsų globojamam kariui Vladimirui reikalinga čiurnos ortroskopinė operacija. (Operacijos metu bus valomas kaulas ir žiūrimas pėdos paslankumas). Ši operacija nėra sudėtinga, ji atliekama dienos chirurgijos skyriuje ambulantiškai. (Santariškių arba GMP ligonineje). Bet procedūra yra mokama, jos kaina apie 1300 € (operacinė, gydytojo darbas, instrumentai). Operuoti karį reikia kuo greičiau, nes tai jau nebe savaitės o dienos klausimas.
Prašome visų neabejingų aukoti į mūsų sąskaitą šiam tilkslui, į pavedimo paskirtį įrašant "Parama kario medicininei operacijai". Aukos neturi būti labai didelės, svarbu, kad jos būtų.
Mūsų sąskaita rasite čia :
http://blue-yellow.lt/donate/
Dėkojame iš anksto visiems neabejingiems, tai pat ir už Jūsų dėmesį, linkėdami visiems gražios savaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akronimas: 09 kovo 2015 - 16:42
Lietuva(ligoniu kasos) prisiemusi siuos karius neapmoka islaidu? g.gif
Atsakyti