Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

QUOTE(ChoiE @ 2015 06 19, 23:31)
o Jus virs 100e vedet?
be to, per kiek dienu pinigai ateina y kortele? g.gif
kaip raso paypal 1-2 business day ar ilgiau?

Buvo ivairiu sumu, ir virs 100€. Ikrenta sekancia darbo diena po 15val, bent man.
Atsakyti
Merginos, nepykit, visos temos tikrai neskaiciau, bet gal kas galit atsakyti ar dabar tikrai gali laukti net 180 d. pries keliant gincia g.gif Kazkaip anksciau lyg budavo 45 d. Ar as kazka ne taip issiverciau.
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2015 06 20, 11:03)
Merginos, nepykit, visos temos tikrai neskaiciau, bet gal kas galit atsakyti ar dabar tikrai gali laukti net 180 d. pries keliant gincia  g.gif  Kazkaip anksciau lyg budavo 45 d. Ar as kazka ne taip issiverciau.

As apie 180 dienu nieko negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 20, 12:11)
As apie 180 dienu nieko negirdejau.

Is paypal puslapio:
Step 1 - Open dispute right away

You can open a disputeA buyer asks for a seller's help in resolving an issue with a transaction. in the Resolution CenterLocated in My Account, the PayPal resource for resolving issues between buyers and sellers. to contact a seller directly and resolveA buyer and seller come to an agreement and close the case, or PayPal comes to a decision and closes the case. a problematic transaction. You have 180 days from the payment date to open a dispute. Common reasons for opening a dispute include:

You paid for an item but haven't received it and the seller is uncooperative or nonresponsive.
You received an item that was significantly different than described.

Click the Dispute a Transaction button in the Resolution Center to open a dispute. Then, provide more information about the issue and post a message to the seller.

Transactions older than 180 days cannot be disputed but should still be reported. PayPal tracks seller performance trends in the event we need to take action to protect other buyers.
Atsakyti
Na taip. 180 dienu disputui. Nieko sau.
Atsakyti
Ar galima turėti du paypalus? Ant skirtingų el paštų ir banko kortelių, tik vardas tas pats.
Atsakyti
Ateinu cia su klausimu apie pinigu pervedinejima tarp paypal saskaitu. Iprastai tai pervedant pinigus kam nors kitam buna kazkoks mokestis. Bet neseniai Paypal atsirado paslauga "Family&Friends". Siuo budu galima pervedineti pinigelius tarp skirtingu paypal'o saskaitu nemokamai.

Ar Lietuvoje veikia si paslauga?

Butu liuks, nes taip butu galima apmoketi prekes apsiprekinant kad ir cia SM isparduotuveje isvengiant tu idiotisku LT banku mokesciu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2015 06 22, 11:35)
Banko mokesciai knisa juodai. Ar kas naudojasi Paypal paslauga Family&Friends? Ar ji Lietuvoje veikia? Tai butu nemokamas budas pervedineti pinigelius viena kitai  g.gif

man yra keliskart taip vedę, tiesa, užsieniečiai. bet manau neturėtų būti skirtumo g.gif tik tiek, kad po to tie pinigai kabo paypal sąskaitoje, jei norima, kad įkristų į sąskaitą, yra mokestis. jei klystu, gal pataisys kas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 22, 15:58)
man yra keliskart taip vedę, tiesa, užsieniečiai. bet manau neturėtų būti skirtumo  g.gif tik tiek, kad po to tie pinigai kabo paypal sąskaitoje, jei norima, kad įkristų į sąskaitą, yra mokestis. jei klystu, gal pataisys kas.

Aisku, tai turbut nebus skirtumo. O pinigai paypal'o saskaitoje gali sau likti kabeti, vistiek gi karts nuo karto atsiskaitome paypalu (perkant uzsieniuose ir pan.). Zodziu, viena karta persivedus kiek didesne pinigu suma is banko saskaitos i paypala, galima is ten pinigais disponuoti (ypac kai kalba eina apie nedideles sumas) isvengiant tu idiotisku banko mokesciu bash.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2015 06 22, 20:56)
Aisku, tai turbut nebus skirtumo. O pinigai paypal'o saskaitoje gali sau likti kabeti, vistiek gi karts nuo karto atsiskaitome paypalu (perkant uzsieniuose ir pan.). Zodziu, viena karta persivedus kiek didesne pinigu suma is banko saskaitos i paypala, galima is ten pinigais disponuoti (ypac kai kalba eina apie nedideles sumas) isvengiant tu idiotisku banko mokesciu  bash.gif  protest.gif

Tai va bet nebūtinai dažnai tuo PayPalu kas naudojasi, o išsigryninmo mokestis tai jaučiu tikrai yra. O tai jei tas PaySera? Apie jį pati nelabai ką težinau, bet pažįstama į LT pardžių perka, tai jie ten gana dažnai siūlo / klausia, ar PaySera nenaudoja. Tai iš to spręndžiu, kad ant LT Paysera gal tikslinga? g.gif - Bet reik ten eit skaityt, gilintis, narginėtis ...
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif . Labai reikia patarimo. Anglijoje ebejuje nuprkau preke. As buvau vienintele pirkeja, kita diena apmokejau per paypal ir pastebejau kad apsizoplinau, neteisingai supratau prekes aprasymo ir man tos prekes nereikia. Parasiau pardavejau, paaikinau kad pati neapzisiurejau ir ar jis sutiks nutraukt sandori? Jis labai piktinasi, kad gaistu jo laika ir trukdau daryt bizni. Stengiuosiu kuo graziau su juo bendrauti, vel atsiprasiau ir paklausiau ar nesutiks jis nutraukti sandori. kolkas laukiu atsakymo. Jeigu pardavejas nesutiks nutraukt sandori ir isssius man preke, ar yra galimybe grazinti pinigus per ebay ar paypal? nes sunku man butu ja parduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2015 06 25, 13:23)
Sveikos, merginos 4u.gif . Labai reikia patarimo. Anglijoje ebejuje nuprkau preke. As buvau vienintele pirkeja, kita diena apmokejau per paypal ir pastebejau kad apsizoplinau, neteisingai supratau prekes aprasymo ir man tos prekes nereikia. Parasiau pardavejau, paaikinau kad pati neapzisiurejau ir ar jis sutiks nutraukt sandori? Jis labai piktinasi, kad gaistu jo laika ir trukdau daryt bizni. Stengiuosiu kuo graziau su juo bendrauti, vel atsiprasiau ir paklausiau ar nesutiks jis nutraukti sandori. kolkas laukiu atsakymo. Jeigu pardavejas nesutiks nutraukt sandori ir isssius man preke, ar yra galimybe grazinti pinigus per ebay ar paypal? nes sunku man butu ja parduoti g.gif

Na, pardavejo kaltes cia nera, tad nebent tik pats sutiktu nebesiusti prekes ir grazinti pinigus. Beje, kokiu pagrindu jus bandytumete susigrazinti pinigus?
O siaip tai juk tam tikra procenta nuo sumos gauna ebay, procenta paypal, tad ne visa pervesta suma gauna pardavejas. Nezinau koks procesas paskui buna kai uz preke jau sumoketa ir norima nutraukti sanderi, nes ir ebay, ir paypal paskaiciuoja savo mokescius. Tiesa sakant pardavejo vietoje as irgi pykciau ir nenoreciau terliotis unsure.gif
Atsakyti