Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 05 31, 15:50)
Supykau ant paypalo tiek metų turiu nekėliau jokių ginčų, tik dabar nuo lapkričio mėn kėliau kelis tai tipo viršijote limitą nu nieko sau, kuo aš kalta, kad pardavėjas neįdeda prekių ir nebendrauja tai ir prašiau pagalbos, tai dabar užblokavo sąskaitą ir po 180d galėsiu persikelti pinigus ir poto ištrins mano sąskaitą su visam, na nieko sau tipo su manimi per daug rizikos, tai kam tada tas paypalas reikalingas  doh.gif

Keista, nes as irgi daug metu turiu ir daug bylu esu kelus (kai ka ir nelaimejus), bet kolkas nesikabineja paypal. Nes nu tam jis ir yra, kad padetu nesekmes atveju g.gif
Atsakyti
sveiki,tikiuosi greito atsakymo,uz kuri busiu labai dekinga 4u.gif atsidariau paypal saskaita,susiejau kortele(nuo korteles atskaiciavo 1,50 euro),padariau atrodo viska,kaip buvo rasyta,bet nelabai zinau,kaip veikia paypal,ar reikia is savo banko saskaitos i paypal saskaita inesti,pervesti pinigus,ar ka moki per paypal,tai automatiskai isbanko saskaitos paypal pasiima kiek reikia?kolkas man raso tik "PayPal balance: €1.50 EUR". Jei reikia inesti kokia nori suma,tai gal galite parasyti,kaip tai padaryti g.gif is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 02, 15:25)
sveiki,tikiuosi greito atsakymo,uz kuri busiu labai dekinga 4u.gif atsidariau paypal saskaita,susiejau kortele(nuo korteles atskaiciavo 1,50 euro),padariau atrodo viska,kaip buvo rasyta,bet nelabai zinau,kaip veikia paypal,ar reikia is savo banko saskaitos i paypal saskaita inesti,pervesti pinigus,ar ka moki per paypal,tai automatiskai isbanko saskaitos paypal pasiima kiek reikia?kolkas man raso tik "PayPal balance:  €1.50 EUR". Jei reikia inesti kokia nori suma,tai gal galite parasyti,kaip tai padaryti g.gif is anksto dekui 4u.gif

Inesineti nereikia, paypal pasiims, kiek reikia, is korteles, su kuria suristas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 02, 14:35)
Inesineti nereikia, paypal pasiims, kiek reikia, is korteles, su kuria suristas.

didelis dekui,uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal zinot kaip galima pasidinti paypal limita ir ar padideja mokesciai? ir gal zinot kokie mokesciai atsidarant verslui skirta paypal saskaita?aciu..
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 02, 14:17)
Keista, nes as irgi daug metu turiu ir daug bylu esu kelus (kai ka ir nelaimejus), bet kolkas nesikabineja paypal. Nes nu tam jis ir yra, kad padetu nesekmes atveju g.gif

Tai va man parašė, kad su manimi per daug rizikinga kad per dažnai prašau pagalbos ir nutarė panaikinti mano paypalą, apsurdas ;(
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 06 04, 17:47)
Tai va man parašė, kad su manimi per daug rizikinga kad per dažnai prašau pagalbos ir nutarė panaikinti mano paypalą, apsurdas ;(

Taip ir parašė, 'kad per dažnai prašot pagalbos'? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 birželio 2015 - 17:55
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 04, 18:54)
Taip ir parašė, 'kad per dažnai prašot pagalbos'?  g.gif

Jūs viršijote pagalbos limitą doh.gif Jūsų atsiskaitymai per daug rizikingi, kokia nesamonė, kuo aš kalta, kad parduotuvė kaskart įdeda ne tą daiktą arba išvis neįdeda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2015 06 02, 21:03)
sveiki, gal zinot kaip galima pasidinti paypal limita ir ar padideja mokesciai? ir gal zinot kokie mokesciai atsidarant verslui skirta paypal saskaita?aciu..

Apie kokį limitą kalbate?
Gal man todėl užblokavo,kad viršijau limitą????
Papildyta:
Kai susiduri su problemom tada ir kyla klausimai mirksiukas.gif susikuriau naują paypalą aišku vardas adresas mano tas pats tik kortelė kita prisegiau paprastą internetinę DNB tikiuosi veiks, ar manęs neužblokuos nes aną paypalą jau užblokavo, ar galima turėti kelis paypalus ar reiks kurti ant mamos vardo ir kito adreso ir jos kortelės, gal pakanka taip kaip padariau ant savęs tik kitos kortelės ir el pašto kito smile.gif

O ką reikškia jie parašė "Prašome nepamiršti, kad yra minimali išmokos suma"
įėjus į nuorodą ir į "Withdraw" subtab of the "My Account"
rodo Withdrawal Fee 2e
Return Fee 11,25e
Minimum Withdrawal Amount 0e
Atsakyti
Labas smile.gif
Turiu klausima del pinigu siuntimo is Paypal y kortele.
Man susikaupe paypal pinigu is visokiu sudniekiu pardavinejimo. Ir noriu dabar pervesti y kortele. Bet dabar man drauge prigrasino,kad jei vesiu tai reiks moket mokescius ir informuot VMI.
nera ta mano suma tokia didele. 150e.
gal kas buvo susidure su kazkuo panasiu?
Atsakyti
QUOTE(ChoiE @ 2015 06 19, 23:09)
Labas smile.gif
Turiu klausima del pinigu siuntimo is Paypal y kortele.
Man susikaupe paypal pinigu is visokiu sudniekiu pardavinejimo. Ir noriu dabar pervesti y kortele. Bet dabar man drauge prigrasino,kad jei vesiu tai reiks moket mokescius ir informuot VMI.
nera ta mano suma tokia didele. 150e.
gal kas buvo susidure su kazkuo panasiu?

Vedziau, nieko nemokejau ir nieko neinformavau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 19, 23:16)
Vedziau, nieko nemokejau ir nieko neinformavau.

o Jus virs 100e vedet?

be to, per kiek dienu pinigai ateina y kortele? g.gif
kaip raso paypal 1-2 business day ar ilgiau?
Atsakyti