Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

QUOTE(linamog @ 2015 05 01, 21:05)
Teisingai. Reikalinga Visa.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2015 05 01, 20:53)
Merginos, paypal susietas su SEB Mylimiausia Mastercard. Ar teisingai supratau, kad iš paypal sąskaitos persivest į kortelę negalėsiu?

Ne mergina, bet pabandysiu padėti smile.gif
Jei leidžia susieti, turėtų leisti ir persivesti pinigus. Tuo labiau, kad su SEB Mylimiausia Mastercard leidžia pirkti internete.
Atsakyti
QUOTE(ridu @ 2015 05 07, 16:43)
Jei leidžia susieti, turėtų leisti ir persivesti pinigus. Tuo labiau, kad su SEB Mylimiausia Mastercard leidžia pirkti internete.

Geriau nepatarineti, jei tiksliai nezinote.
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2015 05 01, 20:53)
Merginos, paypal susietas su SEB Mylimiausia Mastercard. Ar teisingai supratau, kad iš paypal sąskaitos persivest į kortelę negalėsiu?

Teisingai supratote, negalesite smile.gif

QUOTE(ridu @ 2015 05 07, 15:43)

Jus gal daugiau pasidomekite pries rasant sia dezinformacija wink.gif
Atsakyti
Pas mane toks atvejis:
vaikas uzsimane komp. zaidimui kazkokiu kreditu , sumokejau per Paypal is savo saskaitos, ir po dvieju dienu pardavejas uzblokavo zaidimo paskyra, nes jam kazkas nepatiko su apmokejimu per Pypal ( kad pavardes nesutampa, ar kazkas panasaus - pinigai nuskaityti ... ) g.gif
Ar as galiu kelti disputa tokiu atveju, nes niekad nesu to dariusi, tai ir nezinau g.gif
Atsakyti
Labas, norėjau paklausti, kas naudojatės Swedbanku, kokios kortelės reikia, norint naudotis PayPal'u? Info numeriu man kažką pamykė ir nieko konkretaus nepasakė blink.gif

Iki šiol visada naudojaus SEB'o Visa Virtuon, bet dabar tenka kraustytis į Swedbankį doh.gif dry.gif Ką daryti?? Kaip vėl grįžt į gyvenimą shoppingo man? laugh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2015 05 20, 11:35)
Labas, norėjau paklausti, kas naudojatės Swedbanku, kokios kortelės reikia, norint naudotis PayPal'u? Info numeriu man kažką pamykė ir nieko konkretaus nepasakė  blink.gif
Iki šiol visada naudojaus SEB'o Visa Virtuon, bet dabar tenka kraustytis į Swedbankį  doh.gif dry.gif Ką daryti?? Kaip vėl grįžt į gyvenimą shoppingo man? laugh.gif unsure.gif

Kiek perziurejau ju korteliu pasiula, jie neturi Visos, tinkamos isgryninimui.
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2015 05 20, 10:35)
Labas, norėjau paklausti, kas naudojatės Swedbanku, kokios kortelės reikia, norint naudotis PayPal'u? Info numeriu man kažką pamykė ir nieko konkretaus nepasakė  blink.gif

Iki šiol visada naudojaus SEB'o Visa Virtuon, bet dabar tenka kraustytis į Swedbankį  doh.gif dry.gif Ką daryti?? Kaip vėl grįžt į gyvenimą shoppingo man? laugh.gif unsure.gif

Su Swedbanko MasterCard Debit kortele ( i sia kortele dabar keicia buvusia Visa Elektron) galima apsipirkti internetu ir naudotis PayPal
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2015 05 21, 00:30)
Su Swedbanko MasterCard Debit kortele ( i sia kortele dabar keicia buvusia Visa Elektron) galima apsipirkti internetu ir naudotis PayPal

Mes kalbam apie kortele, i kuria butu galima pervesti pinigus is paypal saskaitos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 21, 11:06)
Mes kalbam apie kortele, i kuria butu galima pervesti pinigus is paypal saskaitos.

bet dabar bankai atsisako visa kortelių, visas jas keičia į MC
Man atnaujino mano visa kreditinę automatiškai į mc, be jokio perspėjimo, teko daug aiškintis, kol įrodžiau, kad man reikia visos. Tada perdarė, bet klasikinės tipo nebeduoda, tik auksinę.
Atsakyti
Tai man siūlė Swedas tą savo MasteCard, bet kai pradėjo svaigt apie kažkokį mėnesinį mokestį, tai nutariau, kad gal nepatingėsiu įsinešinėt babkes į SEB'o Visa Virtuon'ą doh.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 21, 11:50)
bet dabar bankai atsisako visa kortelių, visas jas keičia į MC
Man atnaujino mano visa kreditinę automatiškai į mc, be jokio perspėjimo, teko daug aiškintis, kol įrodžiau, kad man reikia visos. Tada perdarė, bet klasikinės tipo nebeduoda, tik auksinę.

O kuo VISA pranašesnė, nes ir aš susidūriau su "automatiškai".
Atsakyti