Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

Gal kas greitai žino ir gali atsakyti? labai reikia
Atsidariau sąskaitą savo banke svarais persikėliau pinigėlius, mano kortelė prie paypal pririšta kreditinė su euro sąskaitą numeris toks pat abiejų dabar, ar perkant per paypalą svarais žinos kad man nuimti nuo svarų sąskaitos, o ne eurų? Ar reikia kažką pažymėti, nes kortelė ta pati tik 2 sąskaitos eurų ir svarų, paypale pririšta ta kortelė. Noriu pirkti svarais tai vat iškilo klausimas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal kas zino kodel paypal " neatkabina"pinigu ,praejo daugiau kaip menuo ax.gif
Ka reikia daryt?
Dekoju atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2015 04 01, 13:56)
Sveikutes  4u.gif
gal kas zino kodel paypal " neatkabina"pinigu ,praejo daugiau kaip menuo  ax.gif
Ka reikia daryt?
Dekoju atsakiusioms  4u.gif

o ką reiškia neatkabina? kur jie pakabinti?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 04 01, 15:10)
o ką reiškia neatkabina? kur jie pakabinti?

Na jie yra total balance ir kol neatsiduria available balance jai naudotis negali?
Atsakyti
O as dabar irgi uzduosiu toki gal durna klausima blush2.gif Visada ebay pirkdavau, viskas aisku del paypal ir pan. budavo. Dabar ebay pardaviau viena kita daikta, pas mane balanse rodo svarus. Pirkau kai ka ebay eurais, galvojau, kad konvertuos svarus i eurus ir nurasys nuo paypal saskaitos. Bet nurase nuo korteles eurus, o paypal balanse liko svarai. Tai dabar vienintele galimybe tuos svarus panaudoti, tai pirkti ir moketi per paypal svarais?
Atsakyti
PayPal balansą visada galima konvertuoti į norimą valiutą. Flexy atveju, gali svarus konvertuoti į eurus ir leisti kur tik reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 27, 03:27)
Persivest is paypal balanso galima tik i VISA kortele. Paryskinu, nes kol pirmas puslapis, tai gal aiskiau ir kitoms ta info bus.  4u.gif

Tai belieka arba Visa issiimt, arba isleist perkant ebay ar kitose paypal priimanciose parduotuvese.

QUOTE(ridu @ 2015 04 01, 15:12)
PayPal balansą visada galima konvertuoti į norimą valiutą. Flexy atveju, gali svarus konvertuoti į eurus ir leisti kur tik reikia smile.gif

Sveiki. As ir jau turiu balanse prikauptu svaru, bet atsiskaityt galiu tik ten kur svarais kainos. Ta prasme tada panaudoja ta balansa.

O daznisu perku eurais. Gal zinot kaip i eurus paversti ta balansa? Bandziau per ta converteri tai man neleidzia kazkodel
Atsakyti
QUOTE(ridu @ 2015 04 01, 16:12)

Dekui, viskas pavyko thumbup.gif

QUOTE(kristrar @ 2015 04 07, 09:24)
Sveiki. As ir jau turiu balanse prikauptu svaru, bet atsiskaityt galiu tik ten kur svarais kainos. Ta prasme tada panaudoja ta balansa.

O daznisu perku eurais. Gal zinot kaip i eurus paversti ta balansa? Bandziau per ta converteri tai man neleidzia kazkodel

Kad gal kazka ne taip darote, man per ta converteri is karto pakeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2015 04 07, 08:24)

Tikriausia blogai nurodote konvertuojamas valiutas. Atidžiai patikrinkite ar viską nurodote teisingai.
Atsakyti
QUOTE(ridu @ 2015 04 07, 13:01)
Tikriausia blogai nurodote konvertuojamas valiutas. Atidžiai patikrinkite ar viską nurodote teisingai.

Pavyko pagaliau smile.gif pasirodo desniam sone ten supildyt reik kiek ko keist noriu. O anksciau tik uzzymedavau pradzioj kad noriu jog eurai butu pagrindine valiuta.

Atsakyti
Visiškai nesuprantu kodėl turite paypale sąskaitoje pinigų? Ar yra skirtumas kai perki?
Aš tai perku ir nuima nuo kortelės visada, todėl paypale balansas nulis.
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 04 08, 21:22)
Visiškai nesuprantu kodėl turite paypale sąskaitoje pinigų? Ar yra skirtumas kai perki?
Aš tai perku ir nuima nuo kortelės visada, todėl paypale balansas nulis.

Cia tas pats kas paklausti-kodel banko saskaitoje turite pinigu biggrin.gif
Atsakyti