Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

QUOTE(EnBlanc @ 2017 05 05, 21:23)
Gal pagelbėsite  4u.gif
Seniai seniai turėjau tokį dalyką kaip SEB Virtuon kortelę, su ja turėjau ir paypalą. Kortelė, aišku, seniai nebegalioja, bet vėl prisireikė paypalo. Ar galima kortelę pasikeisti? Ar tinka paprasta debetinė Mastercard, kurią dabar visi bankai dalina? Ar reikia kreditinės?  smile.gif

Korteles nebera butinos, leidzia priristi prie paypal banko saskaitas.
Atsakyti

Korteles nebera butinos, leidzia priristi prie paypal banko saskaitas.

Lietuvoje?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 05, 21:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="71612023" data-time="1494010061"><div><p>Korteles nebera butinos, leidzia priristi prie paypal banko saskaitas.</p></div></blockquote><p></p><p>Lietuvoje?</p>

Taip, tris skirtingu banku prisirisau, Virtuon kortos planuoju atsisakyti.
Atsakyti

Puiki naujiena  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 05, 21:00)
Taip, tris skirtingu banku prisirisau, Virtuon kortos planuoju atsisakyti.

Supratau, ačiū 4u.gif Važiuosiu į banką, nes, man rodos, ir sąskaitos nelikę biggrin.gif šimtas metų praėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2017 05 05, 20:23)
Gal pagelbėsite  4u.gif
Seniai seniai turėjau tokį dalyką kaip SEB Virtuon kortelę, su ja turėjau ir paypalą. Kortelė, aišku, seniai nebegalioja, bet vėl prisireikė paypalo. Ar galima kortelę pasikeisti? Ar tinka paprasta debetinė Mastercard, kurią dabar visi bankai dalina? Ar reikia kreditinės?  smile.gif

Tinka Mastercard, tiek debetinė, tiek kreditinė, tačiau naudojant Mastercard bus įmanoma tik įnešti pinigus į PayPal sąskaitą, tačiau iš PayPal atgal į Mastercard - ne. Patarčiau pririšti banko sąskaitą, kaip jau minėjo kita forumo narė.
Atsakyti
QUOTE(Aurimas718 @ 2017 06 15, 16:04)
Tinka Mastercard, tiek debetinė, tiek kreditinė, tačiau naudojant Mastercard bus įmanoma tik įnešti pinigus į PayPal sąskaitą, tačiau iš PayPal atgal į Mastercard - ne. Patarčiau pririšti banko sąskaitą, kaip jau minėjo kita forumo narė.

o pririšus sąskaitą galima įsikelti iš paypalo pinigus? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 06 15, 17:58)
o pririšus sąskaitą galima įsikelti iš paypalo pinigus?  unsure.gif  rolleyes.gif

Na taip, apie tai ir kalbame.
Atsakyti
Sveiki, gal kas pakonsultuos ar taip ir daromi pavedimai iš Paypal į paprastą banko sąskaitą. Parduodu daiktą, klientei esminis dalykas mokėti tik Paypal. Aš pati neturiu Paypal. Ji rašo: iš PayPal aš galiu padaryt pavedimą į Jūsų sąskaitą ir per pora dienų perves sistema kelių centų pavedimus, tada Jūs man pasakytumet tas sumas, kurias pervedė ir jau galėsiu visą sumą pervesti. Čia tokia apsaugos sistema pervedant į paprastą banko sąskaitą (tikrina ar tikrai tam asmeniui pervesti pinigus ir tų centų sumas naudoja kaip PIN kodą). Nesusidūrusi esu tai kol kas nepatikima atrodo smile.gif . Dar paskaičiau temą, kad pardavėja gavo pavedimą, išsiuntė siuntinį, nors ir turėjo siuntinio numerį, tai nepadėjo, nes pirkėjas iškėlė bylą ir aišku pardavėjo ne naudai. Kaip tokiu atveju apsidrausti? Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolmega @ 2017 07 20, 14:56)
Sveiki, gal kas pakonsultuos ar taip ir daromi pavedimai iš Paypal į paprastą banko sąskaitą. Parduodu daiktą, klientei esminis dalykas mokėti tik Paypal. Aš pati neturiu Paypal. Ji rašo: iš PayPal aš galiu padaryt pavedimą į Jūsų sąskaitą ir per pora dienų perves sistema kelių centų pavedimus, tada Jūs man pasakytumet tas sumas, kurias pervedė ir jau galėsiu visą sumą pervesti. Čia tokia apsaugos sistema pervedant į paprastą banko sąskaitą (tikrina ar tikrai tam asmeniui pervesti pinigus ir tų centų sumas naudoja kaip PIN kodą). Nesusidūrusi esu tai kol kas nepatikima atrodo smile.gif . Dar paskaičiau temą, kad pardavėja gavo pavedimą, išsiuntė siuntinį, nors ir turėjo siuntinio numerį, tai nepadėjo, nes pirkėjas iškėlė bylą ir aišku pardavėjo ne naudai. Kaip tokiu atveju apsidrausti? Ačiū atsakiusioms 4u.gif

tikrai nesakyčiau tų kodų kuriuos gausite į banką.
juk jie patvirtina jūsų saskaitą. taigi ji susikurs paypalą.. prikabins jūsų saskaitą , patvitins ją kodais ir galės pirkt iš tos saskaitos ką norės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 07 20, 21:44)
tikrai nesakyčiau tų kodų kuriuos gausite į banką.
juk jie patvirtina jūsų saskaitą. taigi ji susikurs paypalą.. prikabins jūsų saskaitą , patvitins ją kodais ir galės pirkt iš tos saskaitos ką norės biggrin.gif

Neblogai biggrin.gif ir siuntinį gautų, pinigus gali susigrąžinti ir dar iš sąskaitos apsipirkti galėtų biggrin.gif Ne veltui taip nepatikimą pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolmega @ 2017 07 20, 15:56)

Jei neturi paypal, tai i banko saskaita tau pervest negali. Cia tikrai apgaut nori, ypac kai dar kodus pasakyt reikia. Is paypal pervedimai eina i paypal saskaita - i banko saskaita is savo paypal tik pats gali persivest.

Galimas tik atvirkstinis variantas kai zmogus neturi paypal, bet daro pavedima paypal'u, tai tuomet gali apmoket savo kortele per paypal (neprisiregistravus). Bet gavejas privalo turet paypal saskaita.
Atsakyti