QUOTE(svajone* @ 2017 04 18, 11:17)
Taip taip,jis tipo pervestu pinigus paypal,tada atsiustu koki pervezimo imones atstova,kad supakuotu ir atgabentu baldus jam.
Kazkaip pasibijojau,kad reikia ir e.pasto ir telefono,kad tipo nepakeistu ko paypale ,nu bet supratau,kad vis tik esu tundra siame reikale Aciu uz atsakyma
Kazkaip pasibijojau,kad reikia ir e.pasto ir telefono,kad tipo nepakeistu ko paypale ,nu bet supratau,kad vis tik esu tundra siame reikale Aciu uz atsakyma
Nebutinai tavo atveju, bet as norejau pakomentuot visokius pirkejus is uzsienio. Reiketu itin atsargiai, ypac kai pirkejas nedaug klausia, nesidomi daiktu svoriu, dydziu ir verziasi pats pasiimt daikta (atsiust kurjeri). O ypac kai daiktas nera isskirtinis ar lengvai kitur randamas. Daug apgavysciu tokiu budu buna kai pvz per skelbima susiranda LT parduodama daikta ir nori ji i uzsieni gaut, tada pasiulo apmoket pirkini per paypal, bet perveda daugiau pinigu nei reikia, o tada papraso pardavejo skirtuma pervest atgal arba "kurjeriui". Dar variantas kai "perveda" pinigus is netikros Paypal saskaitos.
Nezinau tavo atvejo ir nekomentuoju konkreciai, bet 3000EUR man pasirode nedidele suma, o tai labai primine viena nesena atveji. Teko padet merginai atpazint tokius sukcius, nes per skelbimus susirado jos parduodama dvirati ir "apmokejo" netikra paypal saskaita ir paprase skirtuma pervest kurjeriui.