Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

a, supratau, pas jus toks kaip tiesioginis nuskaitymas pasidare, taip?

Tai ziurekit, kur yra jusu profile, my money ir tada raskite: My pre-approved payments. 

Turi buti cia pazymeta kazkas, tai nuimkit varnele, ar cancel padarykite ir viskas. 

Parasykit ar pavyko  :4u: 

Atsakyti
Ar kas nors naudojat "Revolut" kortelę Paypal sistemoje?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 04 11, 21:16)
<p>a, supratau, pas jus toks kaip tiesioginis nuskaitymas pasidare, taip?</p><p></p><p>Tai ziurekit, kur yra jusu profile, my money ir tada raskite: <strong>My pre-approved payments. </strong></p><p>Turi buti cia pazymeta kazkas, tai nuimkit varnele, ar cancel padarykite ir viskas. </p><p></p><p>Parasykit ar pavyko  4u.gif </p>

AČIŪ, LIMCAMKA 4u.gif

Šią informaciją reikėtų patalpinti temos pradžioje ir išsaugoti.

Būtent to ir norėjau bigsmile.gif Tame sąrašiuke įtartino pardavėjo neradau, matyt spėjau apsidrausti, nes nepaspaudžiau vieno mygtuko, kuris matomai ir buvo tas lemtingas, duodantis sutikimą nurašyti pinigus vėliau, vienpusiai. Ten būtent radau mano pačios kažkada nucancelintą paslaugos tiekėją, beje facebook-ą, kuris sūnaus dėka 3 metus nurašė vienkartines, ne itin mažas pinigų sumas.

Dar kartą AČIŪ: 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
koreguoti nebeleidžia, vis tiek pasitaisau: Limcamca rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDTA67: 12 balandžio 2017 - 19:05
Merginos turiu klausima. Parduodu baldus,kuriuos nori pirkti zmogus gyvenantis uzsienyje. Pervedima nori daryti Paypal(kam visiskai pritariu),vat tik nezinau kokius duomenis reikia jam duoti,jis paprase telefono,e.pasto prie kuriu risasi paypal,bet man kazkaip keistai skamba. Gal mano klausimas juokingas,bet paypal naudoju ,kai pati perku,atgal pinigai ikrenta,tik jei buna grazinimas,tad niekam nieko siust nereikia,o cia kazkas naujo man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2017 04 18, 09:01)
Merginos turiu klausima. Parduodu baldus,kuriuos nori pirkti zmogus gyvenantis uzsienyje. Pervedima nori daryti Paypal(kam visiskai pritariu),vat tik nezinau kokius duomenis reikia jam duoti,jis paprase telefono,e.pasto prie kuriu risasi paypal,bet man kazkaip keistai skamba. Gal mano klausimas juokingas,bet paypal naudoju ,kai pati perku,atgal pinigai ikrenta,tik jei buna grazinimas,tad niekam nieko siust nereikia,o cia kazkas naujo man blush2.gif

Norint moketi paypal, butina zinoti gavejo el.pasta. Telefona gal nori duoti kurjeriui susisiekimui.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 04 18, 09:13)
Norint moketi paypal, butina zinoti gavejo el.pasta. Telefona gal nori duoti kurjeriui susisiekimui.

Taip taip,jis tipo pervestu pinigus paypal,tada atsiustu koki pervezimo imones atstova,kad supakuotu ir atgabentu baldus jam.
Kazkaip pasibijojau,kad reikia ir e.pasto ir telefono,kad tipo nepakeistu ko paypale ,nu bet supratau,kad vis tik esu tundra siame reikale biggrin.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2017 04 18, 10:17)
Taip taip,jis tipo pervestu pinigus paypal,tada atsiustu koki pervezimo imones atstova,kad supakuotu ir atgabentu baldus jam.
Kazkaip pasibijojau,kad reikia ir e.pasto ir telefono,kad tipo nepakeistu ko paypale ,nu bet supratau,kad vis tik esu tundra siame reikale  biggrin.gif  Aciu uz atsakyma  4u.gif

Paypal esme yra tame, jog mokejimai vykdomi per el.pasta
Atsakyti
Dar klausimas iskilo ar yra kokie mokesciai,kai gaunama didesne pinigu suma (3000eu) ?
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2017 04 18, 11:22)
Dar klausimas iskilo ar yra kokie mokesciai,kai  gaunama didesne pinigu suma (3000eu) ?

Kitais metais turėsite pildyti VMI deklaraciją ir deklaruoti gautas pajamas. Taip pat nuo 500 (3000-2500) eur reikės sumokėti 15 proc. Gyventojų pajamų mokestį (jeigu neturėsite per metus dar ir kitų pardavimo pajamų).
Nes Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo 17 str. 27 p. nustatyta, kad
neapmokestinamosios pajamos yra ne individualios veiklos turto pardavimo ar kitokio perleidimo nuosavybėn pajamų, gautų pardavus ar kitaip perleidus nuosavybėn šios dalies 28, 30, 53 ir 54 punktuose nenurodytą turtą, išskyrus netauriųjų metalų laužą, ir to turto įsigijimo kainos ir kitų šio Įstatymo 19 straipsnyje nurodytų su šio turto pardavimu ar kitokiu perleidimu nuosavybėn susijusių išlaidų skirtumas, neviršijantis 2 500 eurų per mokestinį laikotarpį.
vadinasi viskas, kas per metus viršija 2500 eur, apmokestinama 15 proc. GPM.
Atsakyti

Dar klausimas iskilo ar yra kokie mokesciai,kai gaunama didesne pinigu suma (3000eu) ?

Taip, mokesite paypalo mokescius. 

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 18, 21:10)
Kitais metais turėsite pildyti VMI deklaraciją ir deklaruoti gautas pajamas. Taip pat nuo 500 (3000-2500) eur reikės sumokėti 15 proc. Gyventojų pajamų mokestį (jeigu neturėsite per metus dar ir kitų pardavimo pajamų).
Nes Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo 17 str. 27 p. nustatyta, kad
neapmokestinamosios pajamos yra ne individualios veiklos turto pardavimo ar kitokio perleidimo nuosavybėn pajamų, gautų pardavus ar kitaip perleidus nuosavybėn šios dalies 28, 30, 53 ir 54 punktuose nenurodytą turtą, išskyrus netauriųjų metalų laužą, ir to turto įsigijimo kainos ir kitų šio Įstatymo 19 straipsnyje nurodytų su šio turto pardavimu ar kitokiu perleidimu nuosavybėn susijusių išlaidų skirtumas, neviršijantis 2 500 eurų per mokestinį laikotarpį.
vadinasi viskas, kas per metus viršija 2500 eur, apmokestinama 15 proc. GPM.

Čia turbūt klausia apie paypal mokesčius, ne mokesčių inspekcijai. Įdomu nuo kokios sumos prasideda tie paypal mokesčiai.
Atsakyti

Nuo bet kokios, nebent mokama kaip draugui, ar seimai. 

Siunciant kaip draugui ar seimos nariui, mokescio nera arba jis zymiai mazesnis nei siaip darant pavedima. 

Bet, tada negalioja ir pirkejo/pardavejo paypalo apsauga. 

Atsakyti