Refunded to
PayPal balance
Exchange rate
13,49 EUR = 13,73 USD
1 Euro = 1,02 US Dollar
Transaction ID
Seller info
GearBest
support@gearbest.com
Note from GearBest
Partial
Refund details
Refund total (includes tax and shipping)13,49 EUR
Fees0,00 EUR
Total13,49 EUR
Pardavėjas man padarė dalinį refundą. Sakė, kad bus 15 USD. Pervedė eurais. 13,49. Bet suvedus į valiutų skaičiuoklę, eurais gaunasi 14,09 Eur... Kieno čia kursas blogas....? Refunded to PayPal balance Exchange rate 13,49 EUR = 13,73 USD 1 Euro = 1,02 US Dollar Transaction ID Seller info GearBest support@gearbest.com Note from GearBest Partial Refund details Refund total (includes tax and shipping)13,49 EUR Fees0,00 EUR Total13,49 EUR
cia tiesiog toks paypalo kursas!
<p> </p>
<p>cia tiesiog toks paypalo kursas!</p>
Ačiū...
O ar galima kažką padaryti, kažkur kažkokią varnelę uždėti, kad kursas būtų kitoks. Kad imtų banko kursą, ne paypal. Tiesiog esu skaičiusi, kad reikia uždėti varnelę, nustatymuose, kad kai darai mokėjimą, kad imtų kitu kursu, ne paypal...Tą varnelę aš uždėjau. Kodėl nepadeda? Ar tai tokiems refundams negalioja?
Ačiū... O ar galima kažką padaryti, kažkur kažkokią varnelę uždėti, kad kursas būtų kitoks. Kad imtų banko kursą, ne paypal. Tiesiog esu skaičiusi, kad reikia uždėti varnelę, nustatymuose, kad kai darai mokėjimą, kad imtų kitu kursu, ne paypal...Tą varnelę aš uždėjau. Kodėl nepadeda? Ar tai tokiems refundams negalioja?
tas galioja tik iseinantiems pinigams, ieinantiems itakos neturi.
Tai arba nesupranta, kad tai nauja, nes korteles numeris tas pats, arba nezinau kur pakeisti duomenis, nors net nesugebu surasti kur ivesti tie korteles duomenis (senieji)
Anyway, tai negi dabar nauja kortele issiiminet, kad is susikto Paypalo pinigus persivest??Gryba karas kazkoks...apmokejimui Mastercardas tinka,o grazint pinigus ne?
O gali buti VISA mano, ne vyro? Nors paypalo accountas jo
Ko jūs stresuojat, lai guli jie tam PP, išleisit be streso, kai kažką pirksit ir viskas. Būtų suma koks 1000, tada tikrai būtų gaila įšaldyti, o dabar palikčiau ramiausiai.
su maniške nuosava saskaita
visada pavyksta daugybėje parduotuvių... nors pas mane visada eurais būna balanse, bet perku zalando svarais , reebok svarais ir bėdų nekilo. paypalas išmeta man kokiu kursu man jis nuskaičiuos ir viskas
Ir, manau, tokiems pirkimams, kai susimetus perka kelios damos, juolab gerai, nes nesimato apyvartos bankinese saskaitose (pvz jei grynais sumoka atsiimant, kas is kitos puses nera garantas, bet kita vertus - maziau neaiskiu mokejimu saskaitoje).
Gal kas pagelbes, bandau apsipirkti UK parduotuveje, per nuomos adresa UK, per paypala, paskutiniame apmokejimo zingsnyje rodo shiping adress: nuomos adresas ir gale Lithuania...kaip suprasti, ar galima pakeisti, ar leis apsipikrti?
Registruojantis vedizua savo LT adresa.
Dekui
Shipping arba delivery adresa irasykite nuomos ir mokedama ji pasirinkite.
<div>
<p>Gal kas pagelbes, bandau apsipirkti UK parduotuveje, per nuomos adresa UK, per paypala, paskutiniame apmokejimo zingsnyje rodo shiping adress: nuomos adresas ir gale Lithuania...kaip suprasti, ar galima pakeisti, ar leis apsipikrti?
Registruojantis vedizua savo LT adresa.
Dekui</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Shipping arba delivery adresa irasykite nuomos ir mokedama ji pasirinkite. </p>
Dekui uz atsakyma, tik nerandu kur irasyti profilyje matau tik paprasta Adress ir Edit, paspaudus ten ledzia keist tik mano LT adresa kaip suprantu..
O nera add address? Dar vieno papildomo?
Yra toks variantas, bet su galimybe idet tik dar viena Lietuviska adresa, nes pasto koda leidzia tik is 5 skaitmenu.Ir nera langelio saliai irasyt. Bandziau visokiais budais vest uk adresa, bet galutiniam variante, paciam gale vistiek paraso Lithuania. Nebezinau, kas dar gali but...
Taip, sita vieta Paypale pakeista. Mazdaug pries pora menesiu jie ivede naujoves.
Man is UK irgi ta pati duoda, sali iraso automatiskai, turbut pagal tai, kokia kortele.
Bet, jeigu perkate ebay, tai shipping adresa galite ten, ir del viso pikto pardavejui priminti, kad man siuskite tokiu ir tokiu adresu.