Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

Pardavėjas man padarė dalinį refundą. Sakė, kad bus 15 USD. Pervedė eurais. 13,49. Bet suvedus į valiutų skaičiuoklę, eurais gaunasi 14,09 Eur... Kieno čia kursas blogas....?

Refunded to
PayPal balance
Exchange rate
13,49 EUR = 13,73 USD
1 Euro = 1,02 US Dollar
Transaction ID

Seller info
GearBest
support@gearbest.com
Note from GearBest
Partial
Refund details
Refund total (includes tax and shipping)13,49 EUR
Fees0,00 EUR
Total13,49 EUR
Atsakyti

Pardavėjas man padarė dalinį refundą. Sakė, kad bus 15 USD. Pervedė eurais. 13,49. Bet suvedus į valiutų skaičiuoklę, eurais gaunasi 14,09 Eur... Kieno čia kursas blogas....? Refunded to PayPal balance Exchange rate 13,49 EUR = 13,73 USD 1 Euro = 1,02 US Dollar Transaction ID Seller info GearBest support@gearbest.com Note from GearBest Partial Refund details Refund total (includes tax and shipping)13,49 EUR Fees0,00 EUR Total13,49 EUR

cia tiesiog toks paypalo kursas!

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 12 23, 11:12)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rožės vardas" data-cid="71312367" data-time="<a href="> Pardavėjas man padarė dalinį refundą. Sakė, kad bus 15 USD. Pervedė eurais. 13,49. Bet suvedus į valiutų skaičiuoklę, eurais gaunasi 14,09 Eur... Kieno čia kursas blogas....? Refunded to PayPal balance Exchange rate 13,49 EUR = 13,73 USD 1 Euro = 1,02 US Dollar Transaction ID Seller info GearBest support@gearbest.com Note from GearBest Partial Refund details Refund total (includes tax and shipping)13,49 EUR Fees0,00 EUR Total13,49 EUR</blockquote>
<p> </p>
<p>cia tiesiog toks paypalo kursas!</p>

Ačiū...
O ar galima kažką padaryti, kažkur kažkokią varnelę uždėti, kad kursas būtų kitoks. Kad imtų banko kursą, ne paypal. Tiesiog esu skaičiusi, kad reikia uždėti varnelę, nustatymuose, kad kai darai mokėjimą, kad imtų kitu kursu, ne paypal...Tą varnelę aš uždėjau. Kodėl nepadeda? Ar tai tokiems refundams negalioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 23 gruodžio 2016 - 12:33

Ačiū... O ar galima kažką padaryti, kažkur kažkokią varnelę uždėti, kad kursas būtų kitoks. Kad imtų banko kursą, ne paypal. Tiesiog esu skaičiusi, kad reikia uždėti varnelę, nustatymuose, kad kai darai mokėjimą, kad imtų kitu kursu, ne paypal...Tą varnelę aš uždėjau. Kodėl nepadeda? Ar tai tokiems refundams negalioja?

tas galioja tik iseinantiems pinigams, ieinantiems itakos neturi. 

Atsakyti
Gal kas galetu padeti surasti, kur PayPale reikia ivesti pasibaigusios korteles naujus duomenis. Nes kai baige kortele galioti, isdave SEBas nauja, bet numeris tas pats, tik galiojimas kitas, o kai bandau prideti PayPale nauja kortele, neleidzia unsure.gif
Tai arba nesupranta, kad tai nauja, nes korteles numeris tas pats, arba nezinau kur pakeisti duomenis, nors net nesugebu surasti kur ivesti tie korteles duomenis (senieji) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 12 29, 22:34)
Blyn, mergos, padekit su tuo Paypalu kas jame gaudos unsure.gif  Grazino vyrui i ta Paypala pardavejas babkes uz grazinta preke, persimest atgal i Mastecrada mes nesugebejom, pirkom per nauja preke, mokejom Paypalu ir tikejomes, kad nuskaiciuos tuos grazintus pinigus, nu ir ne velnio!!!!per nauja nuo korteles nurase pinigus,o tie 95 svarai taip ir kabo tam Paypale, nu ka daryt???Norejom atsaukt pirkima ebajuj, nu ir negalima kaip amazone daroma unsure.gif  unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2016 12 29, 22:36)
Minimum L.
Papildyta:

Juk sakiau kad grazinti galima tik i visa.

QUOTE(-Braskeele @ 2016 12 29, 22:43)
Tai jo, bet kita kazkuri parase, kad tais pinigais galiu atsiskaityt uz kita preke!ir jei truks tai is koretels nuskaiciuos tik trukstama suma,o nuskaiciavo visa ir tie 95 svarai toliaus sekmigai kabo Paypale!

QUOTE(JMD @ 2016 12 29, 22:53)
O pirkot svarais ar eurais? Gal valiuta nesutapo?

QUOTE(laurita99as @ 2016 12 29, 22:55)
Jei pirkot eurais, o Paypale svarais, todel ir nenuskaiciavo.Turit konvertuoti svarus i eurus, arba preke pirkti svarais 4u.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2016 12 29, 23:05)
Pirkau svarais, bet galutine kaina mokant paypalu mete eurais, tai ka as zinau kuom as cia pirkau biggrin.gif
Anyway, tai negi dabar nauja kortele issiiminet, kad is susikto Paypalo pinigus persivest??Gryba karas kazkoks...apmokejimui Mastercardas tinka,o grazint pinigus ne? blink.gif
O gali buti VISA mano, ne vyro? Nors paypalo accountas jo

QUOTE(r@mke @ 2016 12 29, 23:51)
Turbut galit, tik turesit jo kortele PP priregistruoti..

QUOTE(priklausomybe @ 2016 12 30, 09:11)
Dar būna varnelę reik uždėt viršuj virš sumos prieš atsiskaitant, kad nuimtų pinigus iš PP.
Ko jūs stresuojat, lai guli jie tam PP, išleisit be streso, kai kažką pirksit ir viskas. Būtų suma koks 1000, tada tikrai būtų gaila įšaldyti, o dabar palikčiau ramiausiai.

QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 12 30, 09:30)
įkvėpkit, iškvėpkit.. nepanikuokit.. pas mane paypale visada sukasi daug pinigų biggrin.gif nu ta prasme darbinių... ir sėkmingai apmoku saskaitas ... tiesiog kai išmeta jau paypalas kuom apmokės ar paypal balansu arba rodo jūsų kortelės nr, tada reik rinktis balansą smile.gif

su maniške nuosava saskaita
visada pavyksta daugybėje parduotuvių... nors pas mane visada eurais būna balanse, bet perku zalando svarais , reebok svarais ir bėdų nekilo. paypalas išmeta man kokiu kursu man jis nuskaičiuos ir viskas  ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 30, 09:53)
As visada apmoku paypal, jei tik galima. Pardes greiciau gauna apmokejima, procesai, kiek pastebejau, del to vyksta greiciau. Man tik pliusas, kai paypale yra kazkiek pinigu.
Ir, manau, tokiems pirkimams, kai susimetus perka kelios damos, juolab gerai, nes nesimato apyvartos bankinese saskaitose (pvz jei grynais sumoka atsiimant, kas is kitos puses nera garantas, bet kita vertus - maziau neaiskiu mokejimu saskaitoje).

Atsakyti
Gal kas pagelbes, bandau apsipirkti UK parduotuveje, per nuomos adresa UK, per paypala, paskutiniame apmokejimo zingsnyje rodo shiping adress: nuomos adresas ir gale Lithuania...kaip suprasti, ar galima pakeisti, ar leis apsipikrti?
Registruojantis vedizua savo LT adresa.
Dekui
Atsakyti

Gal kas pagelbes, bandau apsipirkti UK parduotuveje, per nuomos adresa UK, per paypala, paskutiniame apmokejimo zingsnyje rodo shiping adress: nuomos adresas ir gale Lithuania...kaip suprasti, ar galima pakeisti, ar leis apsipikrti?
Dekui

Shipping arba delivery adresa irasykite nuomos ir mokedama ji pasirinkite. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 12, 16:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="adema" data-cid="71356355" data-time="1484231484">
<div>
<p>Gal kas pagelbes, bandau apsipirkti UK parduotuveje, per nuomos adresa UK, per paypala, paskutiniame apmokejimo zingsnyje rodo shiping adress: nuomos adresas ir gale Lithuania...kaip suprasti, ar galima pakeisti, ar leis apsipikrti?

Dekui</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Shipping arba delivery adresa irasykite nuomos ir mokedama ji pasirinkite. </p>

Dekui uz atsakyma, tik nerandu kur irasyti verysad.gif profilyje matau tik paprasta Adress ir Edit, paspaudus ten ledzia keist tik mano LT adresa kaip suprantu..
Atsakyti

O nera add address? Dar vieno papildomo?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 12, 18:00)
<p>O nera add address? Dar vieno papildomo?</p>

Yra toks variantas, bet su galimybe idet tik dar viena Lietuviska adresa, nes pasto koda leidzia tik is 5 skaitmenu.Ir nera langelio saliai irasyt. Bandziau visokiais budais vest uk adresa, bet galutiniam variante, paciam gale vistiek paraso Lithuania. Nebezinau, kas dar gali but...
Atsakyti

Taip, sita vieta Paypale pakeista. Mazdaug pries pora menesiu jie ivede naujoves. 

Man is UK irgi ta pati duoda, sali iraso automatiskai, turbut pagal tai, kokia kortele. 

Bet, jeigu perkate ebay, tai shipping adresa galite ten, ir del viso pikto pardavejui priminti, kad man siuskite tokiu ir tokiu adresu. 

Atsakyti