Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

QUOTE(astulkinas @ 2016 03 11, 12:30)
Bet mano kazkox kitoks formatas Paypalo  g.gif  Pvz tokios skilties kaip My Account nera , yra Summary  g.gif
Ir ten net neduoda pasirink Withdraw funds to credit card  g.gif
Gal kox amerikoniskas  biggrin.gif
Neimenu niekaip misles  doh.gif

user posted image
Atsakyti
Lina , niu va o po to withdraw funds manes praso prilinkint banko saskaita doh.gif

Su TR Paypal viskas ok , as i saskaita ir persivedu , o va kur turiu lietuviska korta Paypala , ten neleidzia. Gal del to , kad ne Visa ?? Nors esu skaicius kazkur , kad jau gali but ir Mastercard isgryninimui g.gif
Atsakyti
Sveiki nezinau ka daryti. Pirkau preke per paypal ir mane apgavo prekes negavau. Ir nezinau kaip atgauti pinigus uz preke kurios net negausiu 😠
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2016 03 12, 11:52)
Lina , niu va o po to withdraw funds manes praso prilinkint banko saskaita  doh.gif

Su TR Paypal viskas ok , as i saskaita ir persivedu , o va kur turiu lietuviska korta Paypala , ten neleidzia. Gal del to , kad ne Visa ?? Nors esu skaicius kazkur , kad jau gali but ir Mastercard isgryninimui  g.gif

Taip, turi buti Visa, todel ir neleidzia jums.
QUOTE(ramune ramune 87 @ 2016 03 17, 12:27)
Sveiki nezinau ka daryti. Pirkau preke per paypal ir mane apgavo prekes negavau. Ir nezinau kaip atgauti pinigus uz preke kurios net negausiu 😠

Tai smulkiau - kada pirkot, kiek laiko laukiat, is kur zinot, kad negausit, kokius zingsnius daret, ar raset pardavejui?
Atsakyti
Ką manot :
http://www.15min.lt/...dyti-662-599107
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2016 03 21, 16:11)

Norėjau tą patį post'int biggrin.gif

Nu ką ką - reikia tai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 kovo 2016 - 18:38
merginos kaip paziureti ar esu atidarius saskaita paypale , kazkada pildziau pildziau ja, bet taip ir nesinaudojau , nezinau ar patvirtinau ir /ar atidariau ja,

kaip man paziureti ?

Aciu.

Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 03 21, 19:20)
merginos kaip paziureti ar esu atidarius saskaita paypale , kazkada pildziau pildziau ja, bet taip ir nesinaudojau , nezinau ar patvirtinau ir /ar atidariau ja,
kaip man paziureti ?
Aciu.

E.paste, kuriuo registravotes, turetu buti atejes patvirtinimas.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 21, 18:23)
Norėjau tą patį post'int  biggrin.gif

Nu ką ką - reikia tai reikia.

Jau nereikia

"Iki šių metų pabaigos atidedamas reikalavimas deklaruoti sąskaitas užsienio mokėjimo ir elektroninių pinigų įstaigose, tokiose kaip „PayPal“, „Webmoney“, „Skrill“ ir kt. <...> Dėl to antradienį sutarė Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) ir Finansų ministerija (FM). <...>"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 22 kovo 2016 - 12:30
Turiu sąskaitoje 0,70 eur, jaučiu neuždarysiu jos, kol pinigai kabo? Ar bandėt kas uždaryti tuščią sąskaitą? Man rašo, kad techninė klaida ir siūlo su jais susisiekti, bet tai turbūt kad ne nuliai sąskaitoje g.gif 2012 m. dėl vieno pervedimo privertė mane ją atidaryti, dabar reik sukti galvą kaip atsikratyti to paypalo...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 03 21, 22:57)
E.paste, kuriuo registravotes, turetu buti atejes patvirtinimas.

axa, paziurejau kad esiu prisiregistravusi prie paypalo, taciau profilis uzpildytas tik 30 proc, vardas, pavarde, el pastas ir adresas, nei bankine kortele, nei saskaita neprirista,

ar cia skaitosi kad turiu paypal saskaita?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 03 24, 14:09)
axa, paziurejau kad esiu prisiregistravusi prie paypalo, taciau profilis uzpildytas tik 30 proc,  vardas, pavarde,  el pastas ir adresas, nei  bankine kortele, nei saskaita neprirista,
ar cia skaitosi kad turiu paypal saskaita?

Taip, turite saskaita.
Atsakyti