Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

o ten saugu?pvz.ar saugu naudotis ta pačia kortele į kurią pervedama alga?ar geriau naują kortelę pasidaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerida: 02 kovo 2016 - 18:06
Labas rytas,
Man labai reikėtu jūsų pagalbos, paypal sistemoje bandau ivesti visa kortele dnb banko, bet suvedus duomenis raso This card is not accepted. Please use a different card. Ar kas galėtu paaiškinti, kodėl jos nepriema? Gal blogai kažką vedu, beja, si kortelė jau buvo įvesta i paypal bet sumaišius korteles aš ją netyčia ištryniau.
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2016 03 02, 17:50)
o ten saugu?pvz.ar saugu naudotis ta pačia kortele į kurią pervedama alga?ar geriau naują kortelę pasidaryti?

Mano nuomone, viskas ten ok.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 03 02, 16:38)
Nuskaiciuoti ar rezervuoti?

rezervuota. bet jau kelinta diena taip ir stovi rezervuota sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 03 06, 17:25)
rezervuota. bet jau kelinta diena taip ir stovi rezervuota sad.gif

Paleis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 03 06, 19:05)

reikia tikėtis. tą 1,5 eu jau grąžino, o kiti 4tą dieną tebekabo.
Atsakyti
Gali kabeti savaitem, nesukciau galvos. Grazins.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 03 06, 21:15)
Gali kabeti savaitem, nesukciau galvos. Grazins.

supratau, ačiū už nuraminimą 4u.gif nes šiaip baisu ir pirkt pasidarė, jei dėl nesėkmingo pirkimo kaskart po 92 centus nuskaičiuoja ir negrąžina, tai jau tikrai ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MadeUp @ 2016 03 03, 09:28)
Labas rytas,
Man labai reikėtu jūsų pagalbos, paypal sistemoje bandau ivesti visa kortele dnb banko, bet suvedus duomenis raso This card is not accepted. Please use a different card. Ar kas galėtu paaiškinti, kodėl jos nepriema? Gal blogai kažką vedu, beja, si kortelė jau buvo įvesta i paypal bet sumaišius korteles aš ją netyčia ištryniau.

Man taip irgi buvo su Swedbank kreditine. Parasiau bankui uzklausa , tai pasirodo kai buvo atnaujinta kortele , reikejo ir saugaus pirkimo funkcija ( kazkaip panasiai vadinas smile.gif) el banke atnaujinti.
Atsakyti

O kaip Paypale persivest sau i saskaita pinigiukus ? I kortele reıkıa ar prilinkint saskaita banke ? Nes kaı bandau saskaita prilinkint , raso Add your U.S. bank account g.gif g.gif

O korteles net neleidzia pasirinkti g.gif kaip kad rodo filmuke youtube ...kazkokia aplamai kitokia forma Paypalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 10 kovo 2016 - 16:58
QUOTE(astulkinas @ 2016 03 10, 16:30)
O kaip Paypale persivest sau i saskaita pinigiukus ? I kortele reıkıa ar prilinkint saskaita banke ? Nes kaı bandau saskaita prilinkint , raso Add your  U.S. bank account  g.gif  g.gif

O korteles net neleidzia pasirinkti  g.gif  kaip kad rodo filmuke youtube ...kazkokia aplamai kitokia forma Paypalo...

Saskaita priristi gali tik USA gyventojai. Kitiems persivesti galima tik turint Visa korta. Pas mane SEB Visa Virtuon.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 03 10, 18:26)
Saskaita priristi gali tik USA gyventojai. Kitiems persivesti galima tik turint Visa korta. Pas mane SEB Visa Virtuon.

Bet mano kazkox kitoks formatas Paypalo g.gif Pvz tokios skilties kaip My Account nera , yra Summary g.gif
Ir ten net neduoda pasirink Withdraw funds to credit card g.gif
Gal kox amerikoniskas biggrin.gif
Neimenu niekaip misles doh.gif
Atsakyti