Įkraunama...
Įkraunama...

Paypal-9

Sveiki,

Gal galėtų kas padėti g.gif reikia tarpininkei už prekytes pervesti pinigėlius per paypal, bet mums nuskaičiuoja už pavedimą daugiau nei 5 proc. komisinį mokestį. Ar taip ir turi būti, nes tarpininkė sako kad mokestis turėtų būti apie 1 proc.? Gal reikia kokius nustatymus pakeisti? Ačiū už pagalbą smile.gif
Atsakyti
Turiu tokį gan kvailą klausimą, bet tikrai nežinau atsakymo smile.gif Kaip aš galiu įsidėti pinigus į Paypal sąskaitą iš Visa kortelės? Nedarydama kol kas jokio mokėjimo niekam, o tiesiog įsidėti. Toks vaizdas, kad neįmanoma unsure.gif Radau mygtuką Add Funds, jungė jungė ten mane per kelis kartus, tada pasirinkau banką savo, pasirinkau sumą ir rodo keistą mygtuką su kažkokiu užrašu apiebankus, bet rodo, kad beneficiary kažkoks IBAN ir kažkokia neaiški sąskaita, visai ne mano sąskaitos numeris. Įvedus į google tą sąskaitą dar išmeta prie kažkokių aprašų apie sukčius blink.gif iš viso subalamutijo. Ir mokesčio nežinau ar būtų koks. Žodžiu, niekas neaišku. Parašiau jiems, bet tai dar ar supras ko aš noriu unsure.gif Į Paypal nustatymus mano kortelė įvesta, taigi ne čia problema tikrai.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2016 02 09, 12:56)
Sveiki, norejau paklausti, jei as noriu pervesti paypalu tam tikra suma, didesne nei paypal balanse yra, ar paypal gales paimti ta trukstama sumos dali is korteles?

Turbūt jau nebeaktualu, bet taip, bus viskas gerai, paims.

Gal dabar ir man kas atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 24, 17:40)
Turiu tokį gan kvailą klausimą, bet tikrai nežinau atsakymo smile.gif Kaip aš galiu įsidėti pinigus į Paypal sąskaitą iš Visa kortelės? Nedarydama kol kas jokio mokėjimo niekam, o tiesiog įsidėti. Toks vaizdas, kad neįmanoma unsure.gif Radau mygtuką Add Funds, jungė jungė ten mane per kelis kartus, tada pasirinkau banką savo, pasirinkau sumą ir rodo keistą mygtuką su kažkokiu užrašu apiebankus, bet rodo, kad beneficiary kažkoks IBAN ir kažkokia neaiški sąskaita, visai ne mano sąskaitos numeris. Įvedus į google tą sąskaitą dar išmeta prie kažkokių aprašų apie sukčius blink.gif iš viso subalamutijo. Ir mokesčio nežinau ar būtų koks. Žodžiu, niekas neaišku. Parašiau jiems, bet tai dar ar supras ko aš noriu unsure.gif Į Paypal nustatymus mano kortelė įvesta, taigi ne čia problema tikrai.
Gal dabar ir man kas atsakys smile.gif

O kam jums to reikia? Siaip i paypal balansa galite gauti is kitos paypal saskaitos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kai pinigai kabo pending ka reiskia ? ( pirma karta taip pakabino , gal cia priklauso nuo sumos ?? ) Turi patvirtint pirkejas , kad viskas ok ar kaip ?
Nes baisu ir preke issiusti g.gif

Aciuuuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2016 02 29, 12:40)
Sveikos  4u.gif

kai pinigai kabo pending ka reiskia ? ( pirma karta taip pakabino , gal cia priklauso nuo sumos ?? )  Turi patvirtint pirkejas , kad viskas ok ar kaip ?
Nes baisu ir preke issiusti  g.gif
Aciuuuuuuuu

Man tas pending visad buvo pradzioj pardavimu ebay, available pasidarydavo, tik kai preke nukeliaudavo, po keliu sandoriu visi pavedimai pasidare available iskart. Jei paypal profily jie matosi, tai as siusciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 02 29, 14:57)
Man tas pending visad buvo pradzioj pardavimu ebay, available pasidarydavo, tik kai preke nukeliaudavo, po keliu sandoriu visi pavedimai pasidare available iskart. Jei paypal profily jie matosi, tai as siusciau.

Tai cia pirkejas gaves turi patvirtint , kad ok viskas ar ne ? g.gif
Ir tuomet pinigiukai pasidaro available ?
Bet idomiai , nes kiti pavedimai ok , o va sitas i Pending balance nuejo ....cia idomu patys pirkejai pirkdami nurodo ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2016 02 17, 15:34)
Nesuprantu kas nutiko Paypal visada apmokėdavau DNB kortelė sujungta dabar nebepaima pinigų,o užsakymą man atšaukė kas nutiko gal žinote skubiai reikia atsakymo sėdžiu ir negaliu apmokėti sad.gif

Daugiau nerašysiu į čia skubiai atsakymo galima ir mėn laukti niekas neatsakys smile.gif
Po tiek laiko žmogui nebereikia smile.gif
Atsakyti
gal kas žinot ir galit patart. pirkau iš ebay.co.uk, mano kortelės laikas buvo pasibaigęs, tai perkant suvedžiau naujus duomenis, bet neleido pirkt. pabandžiau dar kartą irgi neleido. po to jau per pypal nustatymus pakeičiau kortelės duomenis, nuskaičiavo man 1,5 eur, gavau kodą, žodžiu susitvarkiau. finale atsidarau savo elektroninę banikinkystę, žiūriu paypal nuskaičiuota tris kartus po 1 dol, t.y. po 0,92 eur, o galiausiai jau tas 1,5 eur. ką dabar man daryt? už ką tiek beveik 3 eur nuskaičiuoti ir ar juos grąžins? gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 03 02, 15:00)
gal kas žinot ir galit patart. pirkau iš ebay.co.uk, mano kortelės laikas buvo pasibaigęs, tai perkant suvedžiau naujus duomenis, bet neleido pirkt. pabandžiau dar kartą irgi neleido. po to jau per pypal nustatymus pakeičiau kortelės duomenis, nuskaičiavo man 1,5 eur, gavau kodą, žodžiu susitvarkiau. finale atsidarau savo elektroninę banikinkystę, žiūriu paypal nuskaičiuota tris kartus po 1 dol, t.y. po 0,92 eur, o galiausiai jau tas 1,5 eur. ką dabar man daryt? už ką tiek beveik 3 eur nuskaičiuoti ir ar juos grąžins? gal kam taip buvo?

Nuskaiciuoti ar rezervuoti?
Atsakyti
Gal kas pagelbetu,domina ar galima pay pal uzregistruoti du adresus,kur galetu siusti pirkinius,Lietuvos ir UK?
Atsakyti
labukas,ar perkant aliexpress taip pat reikia turėti paypal? nerandu temos apie apsipirkimą aliexpress,tikriausiai nėra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerida: 02 kovo 2016 - 17:46
QUOTE(nerida @ 2016 03 02, 17:45)
labukas,ar perkant aliexpress taip pat reikia turėti paypal?  nerandu temos apie apsipirkimą aliexpress,tikriausiai nėra blush2.gif

Sveiki, ten uztenka kreditines ar debetines kortos, tinkamos prekintis internetu
Atsakyti