QUOTE(Ingrida2009 @ 2015 03 01, 19:44)
vajezau, nexte ir hm( naujuose) aš nei gyviems savo beibikams neperku- brungu
magnetai iš Kinijos, NeodYmum. Turi ir rankdarbių parduotuvėse.Bet reikia stiprių, jei skirti šaldytuvų magnetams, gali būt per silpni...
man soskių nereik-nenoriu dengt veidukų
Kokia Frėjos kūno konstrukcija? ful legs ar 3/4? o jei noselė atverta, ar nėta tamsus audinys viduje? jei yra, labai patariu likviduot
irgi Tegan
magnetai iš Kinijos, NeodYmum. Turi ir rankdarbių parduotuvėse.Bet reikia stiprių, jei skirti šaldytuvų magnetams, gali būt per silpni...
man soskių nereik-nenoriu dengt veidukų
Kokia Frėjos kūno konstrukcija? ful legs ar 3/4? o jei noselė atverta, ar nėta tamsus audinys viduje? jei yra, labai patariu likviduot
irgi Tegan
Na, as kadangi gyvenu su tevais ir nereikia paciai dar issilaikyt, galiu truputi paislaidaut... Iki rudens dar noriu pasijaust galinti pirkt viska ka noriu, nes poto jau teks perzengt riba i suaugusiu pasauly... O nexte ir h&m sau rubus pati visad perku, tad mazyles i mama . Freya 3/4 arms ir full legs. Nosyte neatvira, bet tikroviskao uztamsinta. Jau pas ja jokiu trukumu nera, nes jos artiste profesionale plius freya jau dare man kai ilgai bendravom, tad daug daug meiles idejo
Man tegan kit labai tuo ir patinka, kad jei su plaukuciais, atrodo zymiai vyresnis ir visai kitoks. Mano lelius mazas atrodo