QUOTE(TheaCakes @ 2015 06 05, 17:33)
Sveikos . Pamirsau freyos savo nuotraukas imesti, bet vis kaip neprisedu prie kompiuterio, kad sukelti . Po paskutinio egzamino treciadieni butinai ikelsiu!
Turiu klausima:
Nusprendziau iauginti plaukucius savo tegan reborniukui. Tik va galvoju, is kur uzsisakinejate vita? Ir ar nerizikinga paciai bandyt, t.y. Ar nesugadinsiu savo leliuko. Esu darbsti, manau nesunkiai iseitu, bet visi gasdina, kad bandyciaus ant kito kit. Bet va, kad neturiu jokio... Noreciau pabandyt ir reborna nupiest pati, bet va kad tevai nepritartu... Tad pakolkas uzteks tik plaukuciu
Turiu klausima:
Nusprendziau iauginti plaukucius savo tegan reborniukui. Tik va galvoju, is kur uzsisakinejate vita? Ir ar nerizikinga paciai bandyt, t.y. Ar nesugadinsiu savo leliuko. Esu darbsti, manau nesunkiai iseitu, bet visi gasdina, kad bandyciaus ant kito kit. Bet va, kad neturiu jokio... Noreciau pabandyt ir reborna nupiest pati, bet va kad tevai nepritartu... Tad pakolkas uzteks tik plaukuciu
Žinom,kad egzaminai,tai kaaaannnntriai laukiam
Negadinčiau Tegan.
Pasibandyk ant kokios žaidiminės lėlės (blusturgiai pilni)tiek piešt,tiek įsodint,paragausi-pamatysi,ar gaunas.
Aš pabandžiau,restauruodama vieną akrilu,be jokio kaitinimo,ir įsodindama plaukus nusišėrusiai silikoninei beždžionei....daugiau nieko negadinsiu,užteks