QUOTE(sheila1988 @ 2015 04 29, 12:46)
. Galbūt įpūs aiškumo diskusijos dalyvėms jūsų atsakymas, kadangi svaidosi įvairių ligų pavadinimais bei diagnozėmis jūsų visų atžvilgiu
Fui kaip žema juoktis iš ligotų žmonių,tik patys žiauriausi kvailiausi žmonės šitaip gali elgtis, bet tik po to te nesistebi kodėl patys ar jų vaikai suserga....
Ačiū Dievui mes sveikos,normalios šeimas turinčios moterys, galėčiau net pasigirti savo santuoka, su vyru kartu nuo 16 metų, ir jau 37 metai kartu Užauginome 2 vaikus, susilaukėme būrio sveikų anūkų, tad savo likimu džiaugiamės !!!!!!
O hobių būna įvairių, ir net labai keistų, nejau kaip iš mėnulio iškritusios
Žmonės kabarojasi į kalnus, spiaudosi nuo deguonės trūkumo kraujais, bet lipa, kad pasiekt išsvajotą kalno viršūnę...
Nardymas, wau kiek viso nutinka nardytojams, tingiu rašyti.....
Papildyta:
QUOTE(Ingrida2009 @ 2015 04 29, 12:41)
turim ir vaikų, ir anūkų, ir šunų, ir katinų... ir darbus, ir daržus turime
čia hobis, lėlių ir jų rūbų mylėtojoms, mezgėjoms, siuvėjoms...
sakot vaiką įsivaikint? turim savų, ir jais rūpintis reikia, mokslai kainuoja šiais laikais... o lėlę patampei, perrengei ir pasodinai... dulkių rinkt. Valgyt neprašo, sauskelnių nedergia, neserga, užsieny nestudijuoja... lafa
ir daugumai mūsų, paparastiems darbiniams lietuviams, lietuvišką našlaitėlį net neduotų įsivaikint... pajamos ne tokios, ploto nepakanks, per daug dirbam... Afrikon ieškot našlaitėlio?
Sakot investuojama... na o į keliones, kvepalus, šukuosenas,kūno tobulinimą, plastines operacijas, madingus rūbus, mašinas investuojantiems klausimų nekyla?
čia hobis, lėlių ir jų rūbų mylėtojoms, mezgėjoms, siuvėjoms...
sakot vaiką įsivaikint? turim savų, ir jais rūpintis reikia, mokslai kainuoja šiais laikais... o lėlę patampei, perrengei ir pasodinai... dulkių rinkt. Valgyt neprašo, sauskelnių nedergia, neserga, užsieny nestudijuoja... lafa
ir daugumai mūsų, paparastiems darbiniams lietuviams, lietuvišką našlaitėlį net neduotų įsivaikint... pajamos ne tokios, ploto nepakanks, per daug dirbam... Afrikon ieškot našlaitėlio?
Sakot investuojama... na o į keliones, kvepalus, šukuosenas,kūno tobulinimą, plastines operacijas, madingus rūbus, mašinas investuojantiems klausimų nekyla?
Ta pati kur man pinigus pervedinėjo, ta aferistė,gal ji kartais ir suorganizavo šį spektaklį, visko gali būti, turiu teisę manyti Tai ji mano vyrui paskambino ir pripliotkino, kad atseit, tik turtuolės tokį hobį gali turėti, o pati pinigus leidžia skuduram, važinėjasi naujausiu džipuku ir šiaip bobelė žiauriai išlaidaujanti,jau nekalbu apie tai, kad pasigyrė man, kad pinigų turi vien užuolaidas pirko už 1000 eurų, bet kad lėlei žmogus sutaupai per visą savo gyvenimą, tai taip, loti yra apie ką kad aš tiek turėčiau pinigų Vat zaraza , oi pykstu ant jos...