Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

as susipainiojau tarp filmu doh.gif Lygiagreciai kelis varau blink.gif Bet atejau ne i tema senos pazistamos paklaust blush2.gif
Atsakyti
Visgi Aciu kolkas liksiu prie serialo apie kaimecius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 02, 20:24)
as susipainiojau tarp filmu  doh.gif Lygiagreciai kelis varau  blink.gif Bet atejau ne i tema senos pazistamos paklaust  blush2.gif

Apie ka? ax.gif

Ka ziureti-rekomenduokit 4u.gif Pageltoninkit tekstus, ar ka? biggrin.gif Nu badas konkretus...
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 03 01, 20:08)
merginos ateinu cia sveciu, tik paskaitineju kaip jus diskutuojat , paskutiniu metu sirguliuoju tai paziurejau si filma "Клуши" na toks lengvas visai tinkamas vakarui ir nuotaikai pakelti, o gal kas ziurejote si seriala "Деревенская комедия" seriala patiko/nepatiko? o gal sita seriala ziurejote "Огуречная любовь"?, taip ieskau malonaus ir linksmo serialo, kazko panasaus i "Svotu" bet sunku rasti, tad remiuosi i jusu pagalba.....
aciu uz atsakyma 4u.gif

Labas
Keletas is man patikusiu lengvu ir linksmu serialu:
Сериал Туристы http://seasonvar.ru/...73-Turisti.html
Чугунск Style / Соседи http://smotri-filmu....iya-satrip.html
Трое в Коми http://serialu.net/troe-v-komi/
Маша в законе http://newserials.tv...ha-v-zakone.php
Atsakyti
Sena pazistama maciau kadaka kazkurioj temoj moteriskes apie karcherio siurblius konsultavot, gal su jais kazkuo esat susijusi? Noreciau paklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 02, 21:58)
Sena pazistama maciau kadaka kazkurioj temoj moteriskes apie karcherio siurblius konsultavot, gal su jais kazkuo esat susijusi? Noreciau paklaust  blush2.gif

as susijusi tik tiek kad toki turiu biggrin.gif blush2.gif
Labas mergaites 4u.gif ziuriu "test na beremenost", nezinau nieko ypatingas jis man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 03 02, 22:36)
as susijusi tik tiek kad toki turiu  biggrin.gif  blush2.gif
Labas mergaites 4u.gif  ziuriu "test na beremenost", nezinau nieko ypatingas jis man blush2.gif

mas paziureje viena serija, nutarem kad ziuresim kai jau tikrai bus filmu badas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 02, 21:58)
Sena pazistama maciau kadaka kazkurioj temoj moteriskes apie karcherio siurblius konsultavot, gal su jais kazkuo esat susijusi? Noreciau paklaust  blush2.gif

Pries 7 metus vyras dirbo su visokia iranga, viena is ju-kercherio siurbliai. drinks_cheers.gif Tai apie juos zino viska: nuo pliusu iki minusu. Klausk, kuom galesiu, tuom padesiu 4u.gif Patys jau antra turim, pirmaji sudrozem negyvai. blush2.gif
Atsakyti
Atsiprasau visu, paskutinis pageltoninimas biggrin.gif Jei apie filmus, laukiu kol damusiu visus pradetus, nu kur mano protas buvo kai kelis pradejau doh.gif Molodezka kaip supratau tas sezonas ties 40 serija pasibaigia, Grecianka irgi sia savaite baigsis bigsmile.gif Test na beremenost jau baigiau, liks Andzelika ax.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 03, 07:02)
Pries 7 metus vyras dirbo su visokia iranga, viena is ju-kercherio siurbliai. drinks_cheers.gif Tai apie juos zino viska: nuo pliusu iki minusu. Klausk, kuom galesiu, tuom padesiu 4u.gif Patys jau antra turim, pirmaji sudrozem negyvai. blush2.gif

Mane domina tas maziukas prietaisiukas langams valyti, ar ten tikrai toks geris kaip filmukuos rodo g.gif gal jums teko su juo susidurt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 03, 08:28)

Mane domina tas maziukas prietaisiukas langams valyti, ar ten tikrai toks geris kaip filmukuos rodo  g.gif gal jums teko su juo susidurt bigsmile.gif

Vyras sake, neleisti pinigu 4u.gif Geriau Trend sluoste, kur tik suslapinai, perbraukei-ir nereikia blizginti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pabaigiau Выстрел, gaila, kad pasibaige. Man labai patiko, gavau daug geru emociju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 03, 20:04)
Sveikos  4u.gif
Pabaigiau Выстрел, gaila, kad pasibaige. Man labai patiko, gavau daug geru emociju  wub.gif

O as vis laikau tas dvi serijas desertuj.Pas rusus skaiciau kometaruose,kad geriau butu nekele paskutiniu seriju,nes nuvyle.Kazin kodel?Nugrybavo kazka paskutiniuose serijuose? g.gif
Detaliu nerasyk mirksiukas.gif Pati noriu paziureti.

Sveiki.
Laukiu 9 serijis Alchimik ir dar pradejau ziureti Test ba beremennost.Patiko nuo pirmos serijos.
Jauciuosi kaip balta varna biggrin.gif Arba as neisranki,arba nieko filmuose nesuprantu smile.gif Daugeliui kas nepatiko,man sueina labai gerai.
Kosatka
God v Toskane
Test na beremennost.
Atsakyti