as susipainiojau tarp filmu Lygiagreciai kelis varau Bet atejau ne i tema senos pazistamos paklaust
Visgi Aciu kolkas liksiu prie serialo apie kaimecius
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 02, 20:24)
as susipainiojau tarp filmu Lygiagreciai kelis varau Bet atejau ne i tema senos pazistamos paklaust
Apie ka?
Ka ziureti-rekomenduokit Pageltoninkit tekstus, ar ka? Nu badas konkretus...
QUOTE(georgiana @ 2015 03 01, 20:08)
merginos ateinu cia sveciu, tik paskaitineju kaip jus diskutuojat , paskutiniu metu sirguliuoju tai paziurejau si filma "Клуши" na toks lengvas visai tinkamas vakarui ir nuotaikai pakelti, o gal kas ziurejote si seriala "Деревенская комедия" seriala patiko/nepatiko? o gal sita seriala ziurejote "Огуречная любовь"?, taip ieskau malonaus ir linksmo serialo, kazko panasaus i "Svotu" bet sunku rasti, tad remiuosi i jusu pagalba.....
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma
Labas
Keletas is man patikusiu lengvu ir linksmu serialu:
Сериал Туристы http://seasonvar.ru/...73-Turisti.html
Чугунск Style / Соседи http://smotri-filmu....iya-satrip.html
Трое в Коми http://serialu.net/troe-v-komi/
Маша в законе http://newserials.tv...ha-v-zakone.php
Sena pazistama maciau kadaka kazkurioj temoj moteriskes apie karcherio siurblius konsultavot, gal su jais kazkuo esat susijusi? Noreciau paklaust
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 02, 21:58)
Sena pazistama maciau kadaka kazkurioj temoj moteriskes apie karcherio siurblius konsultavot, gal su jais kazkuo esat susijusi? Noreciau paklaust
as susijusi tik tiek kad toki turiu
Labas mergaites ziuriu "test na beremenost", nezinau nieko ypatingas jis man
QUOTE(Šokoladė @ 2015 03 02, 22:36)
as susijusi tik tiek kad toki turiu
mas paziureje viena serija, nutarem kad ziuresim kai jau tikrai bus filmu badas
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 02, 21:58)
Pries 7 metus vyras dirbo su visokia iranga, viena is ju-kercherio siurbliai. Tai apie juos zino viska: nuo pliusu iki minusu. Klausk, kuom galesiu, tuom padesiu Patys jau antra turim, pirmaji sudrozem negyvai.
Atsiprasau visu, paskutinis pageltoninimas Jei apie filmus, laukiu kol damusiu visus pradetus, nu kur mano protas buvo kai kelis pradejau Molodezka kaip supratau tas sezonas ties 40 serija pasibaigia, Grecianka irgi sia savaite baigsis Test na beremenost jau baigiau, liks Andzelika
Mane domina tas maziukas prietaisiukas langams valyti, ar ten tikrai toks geris kaip filmukuos rodo gal jums teko su juo susidurt
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 03, 07:02)
Pries 7 metus vyras dirbo su visokia iranga, viena is ju-kercherio siurbliai. Tai apie juos zino viska: nuo pliusu iki minusu. Klausk, kuom galesiu, tuom padesiu Patys jau antra turim, pirmaji sudrozem negyvai.
Mane domina tas maziukas prietaisiukas langams valyti, ar ten tikrai toks geris kaip filmukuos rodo gal jums teko su juo susidurt
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 03, 08:28)
Vyras sake, neleisti pinigu Geriau Trend sluoste, kur tik suslapinai, perbraukei-ir nereikia blizginti.
Sveikos
Pabaigiau Выстрел, gaila, kad pasibaige. Man labai patiko, gavau daug geru emociju
Pabaigiau Выстрел, gaila, kad pasibaige. Man labai patiko, gavau daug geru emociju
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 03, 20:04)
Sveikos
O as vis laikau tas dvi serijas desertuj.Pas rusus skaiciau kometaruose,kad geriau butu nekele paskutiniu seriju,nes nuvyle.Kazin kodel?Nugrybavo kazka paskutiniuose serijuose?
Detaliu nerasyk Pati noriu paziureti.
Sveiki.
Laukiu 9 serijis Alchimik ir dar pradejau ziureti Test ba beremennost.Patiko nuo pirmos serijos.
Jauciuosi kaip balta varna Arba as neisranki,arba nieko filmuose nesuprantu Daugeliui kas nepatiko,man sueina labai gerai.
Kosatka
God v Toskane
Test na beremennost.