jamam šitą darbą, patinka aktorius, simpatukas
Labuti
Prabalsavom, lauksim rezultatu
Krikstoline, vakar ir taip bandziau. Na, bet jau atsisiunciau. Aciu.
Su vyru Japoncika muchinam. Jam patinka, o as jau ir beziuredama, geles susitvarkiau, ir palanges nusivaliau, ir sriuba pasildziau... na vnz. kankinuos. Nepatinka man japonciko kalbejimo maniera- nieko suprast neina. Zinau, zinau, Odesa, bet man nelimpa.
Visgi, sniego pas mus nebuvo Siandien toks pavasariu pavasaris.
Bataljonas is sales filmuotas- neziuresim, kol geros kokybes nebus.
Dabar pertraukai-pailset nuo japonciko- Batori pameginsim
Krikstoline, vakar ir taip bandziau. Na, bet jau atsisiunciau. Aciu.
Su vyru Japoncika muchinam. Jam patinka, o as jau ir beziuredama, geles susitvarkiau, ir palanges nusivaliau, ir sriuba pasildziau... na vnz. kankinuos. Nepatinka man japonciko kalbejimo maniera- nieko suprast neina. Zinau, zinau, Odesa, bet man nelimpa.
QUOTE(spoorga @ 2015 03 01, 13:11)
tai kad ir batori is sales filmuotas
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 03 01, 13:16)
tai kad ir batori is sales filmuotas
Bet kazkaip sitas nesijaucia. As sita atsisiunciau..
http://kinozal.tv/de....php?id=1315304
Bwtaljono ziuret isvis neimanoma buvo
QUOTE(spoorga @ 2015 03 01, 14:11)
Batori pameginsim
Mes vakarop eisim balsuot. Pas mus nėr nei saulės, nei giedros, kažkokia bespalvė diena. AčiūD, kad dar nors nelyja.Visgi, sniego pas mus nebuvo Siandien toks pavasariu pavasaris.
Batori pameginsim
Kaip supratau, ta Batori lyg prastos kokybės kol kas. Pati nežiūrėjau dar, tai negaliu tiksliai pasakyt, bijau suklaidinti.
Ai, kol neįkelia savaitgali mano žiūrimų serialų naujų serijų, tai ant matytos senienos patraukė mane.
Vienu žodžiu dublis antras, kartoju
Juolab man ir ši aktorė patinka
Трейлер - Васильки для Василисы 2012
QUOTE(Visgi @ 2015 02 22, 13:37)
Dar si vakar paziurejom. Patiko, kaip ir pirmas sezonas.
Nepatinka man japonciko kalbejimo maniera- nieko suprast neina. Zinau, zinau, Odesa, bet man nelimpa.
Va čia jis- Potiomkinas nuo 4.00 minutės 'normaliai' kalbantis, ir čia jis bliondinas. Netinka jam
Sveikutes,
pradejau ziuret ,,Jiesli liubis-prosti"
vakar pabaigiau 4s. ,,liubis nenavides", kazkoks panasus pavadinimas is praeitos temos galo, man jis i meksikieciu labai nesantis.
Su pavasariu visas
pradejau ziuret ,,Jiesli liubis-prosti"
vakar pabaigiau 4s. ,,liubis nenavides", kazkoks panasus pavadinimas is praeitos temos galo, man jis i meksikieciu labai nesantis.
Su pavasariu visas
QUOTE(Julsita @ 2015 02 26, 13:51)
Ir man taip buvo,kai mezgiau pirmą Dabar,kai jau n jų primezgus,žiūrėt/megzt galiu be problemų Gal sakyčiau pradžia sudėtingiau,o paskui jau suklyst sunkiau,nes pagal rašto piešinį matosi,kaip megzt reikėtų ir suklydus matyt,kad jau nesamonė gaunasi
O aš tai jau į pabaigą su Test na beremenost. Jau tik dvi serijos liko.Net gaila
O aš tai jau į pabaigą su Test na beremenost. Jau tik dvi serijos liko.Net gaila
Jau mezgu ir ziuriu, viskas gaunasi
QUOTE(daibava @ 2015 02 28, 15:08)
Dekui kad parasei, ziuriu ir kaifuoju
Nu tu matai kaip, o as kaifuoju nuo Odesos akcento.
Labas visoms, mes prabalsavom treciadieni, visai faina, kad siandien nereikejo niekur eiti. Uztat i siltnami jau pasejau salotu, spinatu, ridikeliu, gal ir kvaila, bet siandien lauke taip silta, sauleta, tikras pavasaris
"Любовь на два полюса" su malonumu pažiūrėjau...antrą kartą, bet žiūrėjosi kaip pirmą, nes detales atsimindavau tik parodžius kažkokius epizodus, net nežinojau kaip baigsis. patiko
Daržininkystės klausimu, aš taip pat pasėjau ridikėlius, salotos ir rukolą manau pačios išdygs, nes prisisėjo
Einu žiūrėti dar ką nors iš rekomenduotų, šiandien filmu diena
Daržininkystės klausimu, aš taip pat pasėjau ridikėlius, salotos ir rukolą manau pačios išdygs, nes prisisėjo
Einu žiūrėti dar ką nors iš rekomenduotų, šiandien filmu diena
merginos ateinu cia sveciu, tik paskaitineju kaip jus diskutuojat , paskutiniu metu sirguliuoju tai paziurejau si filma "Клуши" na toks lengvas visai tinkamas vakarui ir nuotaikai pakelti, o gal kas ziurejote si seriala "Деревенская комедия" seriala patiko/nepatiko? o gal sita seriala ziurejote "Огуречная любовь"?, taip ieskau malonaus ir linksmo serialo, kazko panasaus i "Svotu" bet sunku rasti, tad remiuosi i jusu pagalba.....
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma