Istemptas, su "pasakos" elementais. Paziurejau, bet tik siaip is neturejimo ka veikt. Jei ne Svetlana Antonova nebaigus buciau. Papildyta: Битва за Севастополь / Незламна / 2015 / РУ / DVDRip http://kinozal.tv/de....php?id=1335811
Vyras norejo karinio. Suradau tarp naujienu.
Bet siaip ne "uch" filmas.
Ar cia jau man visai-nerandu filmo, kad labai patiktu
Labuka, senai beužsukau, bet per namų ruošos ir visokius kitokius darbus neber ne tik, kad filmų žiūrėti, bet ir į SM įlysti paskaitinėti Tikiuosi iš savo sąrašiuko manęs neišbraukėt Grįžau po ilgų atostogų į darbą, tai laikinai laiko dar labiau sumažėjo , bet už tai karts nuo karto bus laiko SM paskaitinėti
Lengvai žiūrėjosi šis, toks labiau jaunimui tinkantis, bet nesvarbu, man patiko.
Pabaiga žadanti naujo, gero veiksmo. Lauksiu tęsinio. ''Неуловимые'' /2015/ ''Ч/Б'' 2015
Visgi, sveika parvykus lauksim įspūdžių ir fotoreportažo filmams laiko nelieka visai, ačiū, kad pametėjot karinių nuorodų. bus vietoj lopšinė vakarais
Ačiū Pas mane atvirkščiai- begalės laiko filmams, atostogauju gi. Pažiūrėjau jų gan nemažai... va dėlioju dabar mintyse... ir mąstau, ieškau ką čia dar tokio pažiūrėjus, tik kad nieko labai tinkamo nerandu...