QUOTE(Nanita @ 2015 04 22, 16:04)
ir as taip pat,logikos filme nulis,bet vis serija pasibaigia su kokia tai intriga,kad negali neziureti
Lenigrad ir mes su vyru vakarais ziurime,labai patinka,aktoriui Сергей Гармаш,atskiri aplodismentai.Super aktorius.
Sakai is komediju kazka nori,o nebandei ziureti Последний Москаль?Ne vau,bet pasijuokti yra is ko,trumpos,vos 20 min serijos.Karpatu krastovazdis
Kur logika: lakste po ventiliacijos sachtas reptilija, o tose paciose sachtose sedejo 2 menesius kursantas ir kad bent kriukt
Ir is viso, per du menesiai jie toj juroj, o jau spejo ir susituokti, issiskirti, per nauja isimyleti, susipykti, issikraustyti ir vel naujus partnerius kabinti
O jau zaizdu gyjimas-blyn-greiciau, nei kad ant suns
Per du menesius spejo susilauzyti kojas/rankas, sugyti, penkiskart suzeisti, kad net po lasalinem gulejo, susirgti mirtinais virusais, pasveikti
Ne, nu stebuklu stebuklas, po operaciju praeina pora valandu ir jau laigo po deni ir problemas sprendzia, o zaizdu nelieka ne kvapo, ne rando
Vienzo, sitaip gaila tokiu talentingu aktoriu, tokiam sudinam filme
O stai
Leningradas-atgaiva mano sirdziai, net ziurejau papildoma serija, kaip tas filmas buvo kuriamas
Сергей Гармаш man is viso atradimas
Siaip as jo nemegau, toks antipatiskas man jis visuose filmuose buvo, nemegau del jo gergzdiancio balso, bet siame filme jis atsiskleide ir tapo vos ne mano favoritu
Nu Евгений Миллер man irgi simpatukas, toks gerietis ir saziningas milicininkas
Ir is viso tokia puokste geru aktoriu cia vaidina, kad net blogiuko vaidmenyje jie man gerai ziurejosi
Maskoliaus nemaciau, bandysiu ziureti