Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 21, 06:55)
As Korabl irgi virtuvej mucinu biggrin.gif Logikos jokios, erzina tie meiles trikampiai-keturkampiai, primestos problemos, ispustos kalbos doh.gif Po kiekvienos serijos pasizadu, kad daugiau jo neziuresiu, ateina vakarienes metas-ir vel, kaip durna, isijungiu ji biggrin.gif

po visu issakytu komentaru net nesinori pradeti ziureti,gal paliksiu,kai bus badas, gal pravers cool.gif

Paziurejua Rodina,galvojau,kad jau Sklifo visos serijos bus,bet dar nera,bet sandelys pilnas,tai rasiu ka nors,kol sklifo visas serijas ides.

Sveikos 4u.gif
Naujokei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 21, 06:55)
. O gal kas ziurit?

Mes ir su vyru vakar pabaigėm Dievočkas,šiandien neturim jokios komedijukės. Nebandei šito http://kinozal.tv/de....php?id=1334353 ? Kažin kas per vienas g.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1332843 ir va dar kokį užtikau. Nė pirmo sezono nemačius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 21 balandžio 2015 - 13:13
QUOTE(Julsita @ 2015 04 21, 14:09)
Mes ir su vyru vakar pabaigėm Dievočkas,šiandien neturim jokios komedijukės. Nebandei šito http://kinozal.tv/de....php?id=1334353  ? Kažin kas per vienas  g.gif

Ne, nebandziau. Ka reiskia-skec sou? g.gif Ar ten bus ziurima?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 21, 13:13)
Ne, nebandziau. Ka reiskia-skec sou? g.gif Ar ten bus ziurima?

Va ką vikipedija rašo:
Скетч (англ. sketch, буквально — эскиз, набросок, зарисовка) — небольшая пьеса комедийного или острого содержания с двумя, реже — тремя персонажами
Ir kaip pavyzdys duota "6kadrov","Naša Russia" ir t.t. Žodžiu bus suvaidinti anekdotai...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Dar iš sąrašų neišbraukėt blush2.gif ax.gif

QUOTE(ramirėja @ 2015 04 20, 11:58)
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai skaitinėju tyliai, tačiau dabar jau norisi pačiai bendrauti biggrin.gif jei jūsų ne per daug gal priimsite ir mane į sąvo kompaniją  4u.gif

Sveika sveika, senokai buvau užmačius čia tave skaitinėjant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 04 21, 08:08)

Paziurejua Rodina,galvojau,kad jau Sklifo visos serijos bus,bet dar nera,bet sandelys pilnas,tai rasiu ka nors,kol sklifo visas serijas ides.

Sveikos, serialų gerbėjos,
paaiškinkite, prašau, kaip tą sandėlį pildote, o kaip matote kada įdeda ir kur naujas serijas. Neturiu supratimo kaip tai vyksta ..... Atsiprašau už kvailus klausimus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Baigiau žiūrėti Красавец и чудовище/2014, po darbų puikiai tiko toks filmas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visgi jau turbut atostogauja smile.gif
Kai bus dar šilčiau, išvis tylu čia jaučiu bus ax.gif
QUOTE(rapoliuke @ 2015 04 21, 21:15)
paaiškinkite, prašau, kaip tą sandėlį pildote, o kaip matote kada įdeda ir kur naujas serijas. Neturiu supratimo kaip tai vyksta ..... Atsiprašau už kvailus klausimus.

Pildo sandėliuką t.y. atsisiunčia filmus ar serialus smile.gif Per kinozal.tv ir kitur siunčiasi merginos, aš daugiau onlaine žiūriu smile.gif
Antonenko tai man simpatiška aktorė, bet Korabl kažkaip nekabina pradėt žiūrėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 22 balandžio 2015 - 06:52
QUOTE(rapoliuke @ 2015 04 21, 20:15)
1.paaiškinkite, prašau, kaip tą sandėlį pildote,
2.o kaip matote kada įdeda ir kur naujas serijas. Neturiu supratimo kaip tai vyksta .....

1. as filmus atsiunciu, atsiusti jie yra pas mane bitcomet'e, ten ir yra mano sandeliukas smile.gif
2. Kinozale ziuriu, ar jau idetos visos serijos ir tik tada ziuriu.
QUOTE(kami_ @ 2015 04 22, 06:52)
Pildo sandėliuką t.y. atsisiunčia filmus ar serialus smile.gif Per kinozal.tv ir kitur siunčiasi merginos, aš daugiau onlaine žiūriu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 21, 07:55)
As Korabl irgi virtuvej mucinu biggrin.gif Logikos jokios, erzina tie meiles trikampiai-keturkampiai.

drinks_cheers.gif ir as taip pat,logikos filme nulis,bet vis serija pasibaigia su kokia tai intriga,kad negali neziureti biggrin.gif
Lenigrad ir mes su vyru vakarais ziurime,labai patinka,aktoriui Сергей Гармаш,atskiri aplodismentai.Super aktorius.

Sakai is komediju kazka nori,o nebandei ziureti Последний Москаль?Ne vau,bet pasijuokti yra is ko,trumpos,vos 20 min serijos.Karpatu krastovazdis wub.gif

Visgi atostogauja?Kazka praleidau matyt blush2.gif

Sveikos smile.gif Pagaliau saule!Nusiemiau pagaliau ir paslepiau ziemine striuke,tikiuosi traukti atgal neprireiks doh.gif .Einu saltybarsciu maisyti essen.gif
Atsakyti
Nanita mirksiukas.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 03 20, 00:27)
Šiandien važiuodama iš darbo nusprendžiau, kad balandį einu atostogų (paskui eisiu rugpjūtį), kaip nusprendžiau taip ir padariau. Ir iškart dar šiandien kelionei bilietus nupirkau. Skrisim 15-kai dienų į Gruziją. Man šiandien tokios fix idėjos gimė, tai žaibiškai ir įgyvendinau. Juolab pasižadėjau, kad aš būtinai ten dar antrą kartą grįšiu. Būtinai.

Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 04 22, 15:41)
1. as filmus atsiunciu, atsiusti jie yra pas mane bitcomet'e, ten ir yra mano sandeliukas smile.gif
2. Kinozale ziuriu, ar jau idetos visos serijos ir tik tada ziuriu.

drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif o kaip žinote kiek serijų turi būti?
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2015 04 22, 07:52)

4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū
Atsakyti