Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(spoorga @ 2015 04 11, 21:59)
Между нами, девочками (По семейным обстоятельствам)[/color]2015 (baigesi, gaila. Ar bus tęsinys?  g.gif )

man irgi labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 31, 21:46)
''Трюкач'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс
[url=http://kinozal.tv/details.php?id=1327312]http://kinozal.tv/details.php?

Pradejom sita ziuret. Nuo pradziu labai gerai ziurisi. Patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai skaitinėju tyliai, tačiau dabar jau norisi pačiai bendrauti biggrin.gif jei jūsų ne per daug gal priimsite ir mane į sąvo kompaniją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2015 04 20, 12:58)
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai skaitinėju tyliai, tačiau dabar jau norisi pačiai bendrauti biggrin.gif jei jūsų ne per daug gal priimsite ir mane į sąvo kompaniją  4u.gif

Zinoma!Sveika atvykus 4u.gif

Kas ka zurite?As "Korabl" vis dar smile.gif i "Sklif" taupau!Po viena serija vakarais ir ne daugiau. smile.gif
Ne i tema?Kada atsils?? unsure.gif
Atsakyti
Aš žiūriu Все только начинается, tai negaliu sakyti ,kad nepatinka,bet "nekabina" kaip Верни мою любов" šitą žiūrėjau kiekvieną laisvą akimirką,tiek namie , tiek darbe. Nesu melodramų megėja,tai stebėjausi pati savimi,jog taip įtraukė iki sunkumo rolleyes.gif

Patinka filmuose gražūs aktoriai/aktorės šiame Все только начинается, pagrindinė mergina tokia pablankus,neryški.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Aš kaifuodama žiūriu po truputį Sklifą ir tikiuosi kad pratęsimas bus, nes įmesta naujų herojų biggrin.gif
Dar per visą laiką pažiūrėjau karinį filmą apie babcių bataljoną, neatsimenu pavadinimo doh.gif Pamenu tik kad Spoorga buvo jį užrodžiusi. Man patiko, tik gaila, kad buvo prastos kokybės.
Nanita, atšils jau šią savaitę, tikiuosi, kad ne trumpam smile.gif
Atsakyti
Labas,
as ,,tarp musu mergaiciu" ziuriu, lenvas ir gerai ax.gif
po sio reiks koki detektyva griebt.
Atsakyti
Sveikos.

Ramirėja, sveika prisijungusi 4u.gif

O aš prisipažinsiu - žiūriu Sklifą, 1 sezono 1 seriją blush2.gif biggrin.gif , nes nemačius. Labai jau čia visos giriat, tai ėmiausi smile.gif Turėsiu veiklos, kol iki 4 sezono atkeliausiu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Naujokei 4u.gif
Nieko naujo kol kas nežiūriu ax.gif
Sklifo gal kelais serijas mačiusi, tik nežinau kurio sezono g.gif
Atsakyti
As irgi Между нами, девочками pirmos serijos puse paziurejus meciau blush2.gif Teks atsiprasyt ir vel ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2015 04 20, 13:18)
Aš žiūriu Все только начинается, tai negaliu sakyti ,kad nepatinka,bet "nekabina"]

Ir manęs nekabina. Muilo opera. Pradėjau antrą seriją, bet turbūt mesiu.
QUOTE(Ingaja @ 2015 04 20, 19:52)
As irgi Между нами, девочками pirmos serijos puse paziurejus meciau  blush2.gif Teks atsiprasyt ir vel ziuret  ax.gif

O man visai patiko. Perdaug gal rėkavo jos, ypač babulka, bet mūsų giminė irgi tokia parėkaujanti, tai labai netrukdė tie klykavimai smile.gif Lengvas, paprastas filmukas. Kaip tik virtuvei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 04 20, 13:05)
Zinoma!Sveika atvykus  4u.gif

Kas ka zurite?As "Korabl" vis dar  smile.gif

As Korabl irgi virtuvej mucinu biggrin.gif Logikos jokios, erzina tie meiles trikampiai-keturkampiai, primestos problemos, ispustos kalbos doh.gif Po kiekvienos serijos pasizadu, kad daugiau jo neziuresiu, ateina vakarienes metas-ir vel, kaip durna, isijungiu ji biggrin.gif
QUOTE(Ingaja @ 2015 04 20, 19:52)
As irgi Между нами, девочками pirmos serijos puse paziurejus meciau  blush2.gif Teks atsiprasyt ir vel ziuret  ax.gif

Man puse filmo labai patiko, o toliau jau ne, nes ispusta, istesta, kartojasi tas pats, nebeidomu blush2.gif Pasiziurejau visa iki galo, bet jau prasukinedama.

Vienu metu ziuriu Sklifa, baigineju Leningrada(sitas man metu filmas, nors pratesimo nebenoriu drinks_cheers.gif ), muciju Korabl. Gaila, kad nera jokio humoristinio serialo, visai noreciau atsipalaiduoti. O gal kas ziurit?
Atsakyti