Sveikos
Pagaliau vel atsirado ruputi laiko filmams
Tai vakar baigiau ziureti Alximik,net nezinau kaip ji vertinti negaliu sakyti,kad nepatiko,bet kad ir labai patiko irgi nesakysiu.
O siandien pradejau ziureti Rodina
Labas
Smagu O pas mane jo sumažėjo Pirma diena sakyčiau normaliai praėjo, aišku buvo jau kas ir sunervino, bet visumoj sakyčiau darbas neblogas
Vakar pažiūrėjau Тариф "Счастливая семья", pradėjau žiūrėti, nes vaidna Алексей Анищенко, bet nesigailiu pažiūrėjus filmą
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 04 16, 17:02)
Pagaliau vel atsirado ruputi laiko filmams
Smagu O pas mane jo sumažėjo Pirma diena sakyčiau normaliai praėjo, aišku buvo jau kas ir sunervino, bet visumoj sakyčiau darbas neblogas
Vakar pažiūrėjau Тариф "Счастливая семья", pradėjau žiūrėti, nes vaidna Алексей Анищенко, bet nesigailiu pažiūrėjus filmą
QUOTE(Visgi @ 2015 04 17, 13:11)
''Наводчица'' /2015/
senia nemaciau Lifanovo paziuresiu
Laba diena
Kami sekmes naujame darbe man butent del darbo sumazejo labai lako filmams.
Laba
Pagaliau savaitgalis Nors nelabai ką dar dirbu, bet kažkaip net gera, kad savaitgalis jau
Oras, brr
Pradėjau žiūrėti Красавец и чудовище
Pagaliau savaitgalis Nors nelabai ką dar dirbu, bet kažkaip net gera, kad savaitgalis jau
Oras, brr
Pradėjau žiūrėti Красавец и чудовище
QUOTE(Visgi @ 2015 04 17, 07:36)
''Призрак'' /2015/
tos linksmas ir žiūrėjosi maloniai
''Наводчица'' /2015/
eilinis niekutis
nuvylė
QUOTE(Visgi @ 2015 04 18, 11:53)
Pirma dali maciau. Labai patiko. Kazin ka parodys dabar
Sveikos
Ryta laba
Man patiko. Vyrui ne. Nemegsta jis Lifanovo, tai visa filma komentavo pasipiktines- tai filmo scenarijus nuspejamas, tai vaidyba studentu lygio. Nieko as ten ipatingai prasto nemaciau.
Daug scenariju nuspejamu. As pvz.iskart matau kas su kuo susimyles. Tada jis man-vel buri.
O sitas serialas su tais dviem detektyvais jam patinka, o man ne. Man ta aktoriu pora nepatinka, nesiziuri.
Man patiko. Vyrui ne. Nemegsta jis Lifanovo, tai visa filma komentavo pasipiktines- tai filmo scenarijus nuspejamas, tai vaidyba studentu lygio. Nieko as ten ipatingai prasto nemaciau.
Daug scenariju nuspejamu. As pvz.iskart matau kas su kuo susimyles. Tada jis man-vel buri.
QUOTE(Visgi @ 2015 04 18, 09:17)
O sitas serialas su tais dviem detektyvais jam patinka, o man ne. Man ta aktoriu pora nepatinka, nesiziuri.
spoorgamano ir tavo vyro nuomonės dėl tų filmų sutapo