jei sakot geras, reik siustis nu nes labai nemegstam laukt nauju seriju. o yra teke su sashkom ir lialiom
bus savaitei vakarams
na ka, laukiame ryt paskutiniu seriju....kazin ka cia reikes ciupti, koki sekanti seriala? jokiu naujienu niekas neideda
QUOTE(Whagati @ 2015 04 08, 17:27)
na ka, laukiame ryt paskutiniu seriju....kazin ka cia reikes ciupti, koki sekanti seriala?
Va va, aš irgi apie tą patį pagalvoju. Ir svarbiausiai nieko įdomaus nėr, man net jau atsibodo ieškot už ko galėčiau užsikabinti, kaip pro šalį taip pro šalį, nieks neužkabina Tiesiog nėr ką...
Sveikos
O as pradejau vakar Склифосовский (Склиф) 4sezona.
Ir ka. Mane erzina ta ivesta mergaite Bragino "dukte"
Visa filma man ji gadina
O as pradejau vakar Склифосовский (Склиф) 4sezona.
Ir ka. Mane erzina ta ivesta mergaite Bragino "dukte"
Visa filma man ji gadina
Sveikos po Velykų
Kiekvieną kart užeidama vis galvoju, o gal jau kažkas yra ir verda diskusijos, bet...aš pažiūrėjau seną"Ištekėti už generolo" buvau mačius, bet pabaigos neatsiminiau, tai pažiūrėjau kaip nauja Sklifo dar nepradėjau žiūrėti ir šitų jūsų minimų apie dėvočkas ir vsio načinaetsa irgi nepradėjau
Kiekvieną kart užeidama vis galvoju, o gal jau kažkas yra ir verda diskusijos, bet...aš pažiūrėjau seną"Ištekėti už generolo" buvau mačius, bet pabaigos neatsiminiau, tai pažiūrėjau kaip nauja Sklifo dar nepradėjau žiūrėti ir šitų jūsų minimų apie dėvočkas ir vsio načinaetsa irgi nepradėjau
QUOTE(amirrr @ 2015 04 08, 19:38)
Sveikos po Velykų
tai gerai, rezerve turesi
QUOTE(Whagati @ 2015 04 08, 19:48)
o sakes kiek seriju ne man tokie ilgi serialai
QUOTE(svelni @ 2015 04 08, 20:27)
o sakes kiek seriju ne man tokie ilgi serialai
na 26, tai ne 100 iki 30 as ziuriu, jei idomus
QUOTE(Whagati @ 2015 04 08, 21:47)
nu jei lb idomus tada taip, kaip VML.
Laukiu kada ikels paskutines serijas "Все только начинается".
QUOTE(Whagati @ 2015 04 08, 20:47)
Neverta gaišti laiko, labai paprastas ir pigus serialas.
Jei nematėt, geriau źiūrėti: Весной расцветает любовь
Sveikos
Pabaigėm su MB "Profesional". Patiko. Gal galit kažką panašaus pasiūlyt į šitą arba į "Mažor". Pageidautina iki 12 serijų
Pabaigėm su MB "Profesional". Patiko. Gal galit kažką panašaus pasiūlyt į šitą arba į "Mažor". Pageidautina iki 12 serijų