Laba Kaip tylu čia Между нами, девочками tik kelias minutes kol kas peržiūrėjau, bet įtariu, kad užkabins šis serialas Все только начинается jau 18 seriją vakarop žiūrėsiu Gaila, kad šiandien jau paskutinės serijos
Ricorda stanotte perchè è l'inizio di tutto. Aşk rüzgar gibidir, göremezsin ama hissedersin.
Laba
Kaip tylu čia
Между нами, девочками tik kelias minutes kol kas peržiūrėjau, bet įtariu, kad užkabins šis serialas
Все только начинается jau 18 seriją vakarop žiūrėsiu Gaila, kad šiandien jau paskutinės serijos
Labas,
as ziuriu ,,Между нами, девочками", vakar 4s. perziurejau. Patinka, lengvas
,,Все только начинается " 14s. perziurejau ir pabaigsiu, kai visas ikels.
Laikas yra neįtikėtinas dalykas - jo taip mažai, kai vėluoji ir tiek daug, kai lauki...
Nori pasakyti, kad tik dabar pradėjei žiūrėti, ar kad ta prasme tu irgi prie šitos chebros kurios jį žiūri? Ir kaip jis tau? Man tai nenormaliai, tris dienas parodo, o kokias 4-5 dienas reikia laukti kol įkels naujų Aš jau net pavargau laukti. Teko net prisimint kuo baigėsi paskutinė serija, nes primiršau
Nu jooo, na ir pabaiga 18 serijos. Įdomu kaip čia išsirutulios viskas... Įkyrėjo jau man tas Kirilas iki negaliu, kiek galima, vadovauja paradui kaip reikiant Ir Aleksėjus koks tapo ryžtingas, negailestingas, nuožmus, įtūžęs. Tačiau jam tinka rodyti charakterį, ir net labai Kaži kaip sėkmingai ir veiksmingai jam pavyks pamokyti tuodu du. Marija irgi gera, sako nedasako, ir jau tokia dievoavinėlis, kad momentais net nežinau... Kas labiausiai nustebino tai kad jis vis tik nėra tikrasis jų sūnus. Neįsivaizduoju, ką galėjo padaryti toookio blogo tikrasis sūnus, kad tėvas palikimą paliko netikram sūnui (įvaikintam iš vaikų namų). Mistika.