Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 04 04, 12:57)

Tas jo žvilgsnis, lengvai kimus balasas...
Vienu žodžiu, 'džentelmenas, jis ir Afrikoj džentelmenas' smile.gif

Mane, tai truputį nervina jos lėtumas, nu tokia flegmatike, ale ji daugumoj savo filmų tokia doh.gif
Aleksandras irgi prie tokiu, bet kažkaip jam tinka blush2.gif

O man gaila Saškos blush2.gif Nu jis taip gražiai sako, kad myliu, negaliu gyvent be jos, numirsiu wub.gif mmmm wub.gif ir suprato, kad va visgi pinigų jam nebereik, tik jos... ai gaila kažkaip, jis irgi simpatškas ax.gif Be to spėju Alioša bus tik tėvo sūnus, motina vadinama jį tik užaugino, nes ji keistai reaguoja, kai Alioša neva užsimušė su malūnsparniu, arba kai tipo nuskendo, ir poto po tos avarijos kažkaip taip įtartinai reagavo...
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 04 04, 11:27)
Sveikos,
as tai uzsikabinus uz Все только начинается thumbup.gif
nu man labai idomu kaip ten bus, itrauke, tai negaliu ir nakti miegot thumbup.gif

Apie ka? Trumpai 4u.gif
O as savaitgaliui uzsikabinau uz Между нами, девочками, aciu, kurios suintrigavot, tikrai gyvenimiskas ir nuotaikingas serialas thumbup.gif thumbup.gif
Kas nematet-rekomenduoju drinks_cheers.gif Puikus, sypsena keliantis serialas, be jokiu uzsceniniu cha cha. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 04 04, 14:23)
O man gaila Saškos blush2.gif Nu jis taip gražiai sako, kad myliu, negaliu gyvent be jos, numirsiu wub.gif mmmm wub.gif ir suprato, kad va visgi pinigų jam nebereik, tik jos... ai gaila kažkaip, jis irgi simpatškas ax.gif Be to spėju Alioša bus tik tėvo sūnus, motina vadinama jį tik užaugino, nes ji keistai reaguoja, kai Alioša neva užsimušė su malūnsparniu, arba kai tipo nuskendo, ir poto po tos avarijos kažkaip taip įtartinai reagavo...
Na pats kaltas, pats savo mylimąją įdavė savo broliui į rankas. Mamos ta nepaprastai besąlygiška meilė vienam iš sūnų ir man keista buvo, nuo pat pradžių. Ir pasirodo vis tik jie yra abu jos sūnūs, tik skirtingų tėvų.
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 04, 14:26)
O as savaitgaliui uzsikabinau uz Между нами, девочками, aciu, kurios suintrigavot, tikrai gyvenimiskas ir nuotaikingas serialas thumbup.gif Kas nematet-rekomenduoju drinks_cheers.gif Puikus, sypsena keliantis serialas, be jokiu uzsceniniu cha cha. thumbup.gif
Oi, šitas tai ir man labai fainas. Ta bobulė tai apskritai- vulkanas o ne bobulė, na tokia šauni, kad negaliu. Kaip pasakys ką, ir dar taip natūraliai jai gaunasi. Labai fainas serialas, gaila kad tik į pabaigą jau.
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Visgi @ 2015 04 04, 11:17)

O kad detektyvai pasipyle thumbup.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 04, 13:26)
Между нами, девочками,

QUOTE(Visgi @ 2015 04 04, 13:54)
Oi, šitas tai ir man labai fainas. Ta bobulė tai apskritai- vulkanas o ne bobulė, na tokia

drinks_cheers.gif
Ir bobule faina ir filmas superinis. Man labai patinka JuliaMenshova ir siame vaidmenyje fainuole.

Su kaip kuriais tais paciais aktoriais panasiu pavadinimu Mezhdu dvuch ognej vakar pradejom ziuret. Irgi toks gyvenimiskas. Gerai ziurisi. Rekomenduoju 4u.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1324477
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 04 balandžio 2015 - 14:26
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 04, 15:26)
Apie ka? Trumpai 4u.gif
O as savaitgaliui uzsikabinau uz Между нами, девочками,
Kas nematet-rekomenduoju drinks_cheers.gif Puikus, sypsena keliantis serialas, be jokiu uzsceniniu cha cha. thumbup.gif

Maša įsimyli, išteka už vaikinuko. Tas metrikacijos skyriui paperka darbuotoja ir santuoka įregistruojama jo brolio vardu. Maša to nežino. Planas: Nužudyt brolį ir vest Mašą, dėl to, kad tėvas viską paliko broliui... O Mašą jis myli...bet... Nu ir prasideda veiksmas:)

Между нами, девочками reiks pažiurėt, nes vsio tolka nacinajetsa kolkas ne visos serijos sukeltos:( ech... Nervina laukt:)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 04 04, 11:57)
''Темная сторона души'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс

oooo mano mylimiausi detektyvai bigsmile.gif butinai ziuresiu.Kaip tik masciau ka cia ziuret rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 04 balandžio 2015 - 15:01
QUOTE(Visgi @ 2015 04 04, 10:57)
Tas jo žvilgsnis, lengvai kimus balasas...
Vienu žodžiu, 'džentelmenas, jis ir Afrikoj džentelmenas' smile.gif
user posted image

man irgi jis labai wub.gif nu bet su ja man nesiziuri kaip pora ir vsio...kazkaip man ji per auksta jam,per didele, nu neitikina doh.gif o siuzetas ir visa kita patinka thumbup.gif
Atsakyti
Apie ka? Trumpai 4u.gif
O as savaitgaliui uzsikabinau uz Между нами, девочками, aciu, kurios suintrigavot, tikrai gyvenimiskas ir nuotaikingas serialas thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mums su vyru ir "prilipo". Vakarais sunku prisiverst išjungt,norisi vis dar bent vienos serijos lotuliukas.gif Kažin jo daugiau sezonų nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 04, 14:26)
O as savaitgaliui uzsikabinau uz Между нами, девочками

Ši turbūt ir žiūrėsiu kai baigsiu Magikianus žiūrėti ax.gif Jau 49 seriją žiūriu, tai nebedaug ir liko iki pabaigos ax.gif
Atsakyti
O as savaitgaliui uzsikabinau uz Между нами, девочками, aciu, kurios suintrigavot, tikrai gyvenimiskas ir nuotaikingas serialas thumbup.gif  thumbup.gif

hmmm, kazkada buvau parsisiuntusi, pradzia lyg nekabino ir istryniau, teks vel atsisiusti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 04 04, 17:19)
hmmm, kazkada buvau parsisiuntusi, pradzia lyg nekabino ir istryniau, teks vel atsisiusti  lotuliukas.gif

Pirmos dvi serijos ir man siaip sau buvo, ziurejau tik todel, kad neturejau, ka ziureti, bet paskui pagreiti kad igavo filmas thumbup.gif
Nu jei visoms patinka, tai teks per nauja siustis ir ziureti, neatsilikti nuo visu lotuliukas.gif

Man ta aktore, kur bobule vaidina, tokia isskirtine, netradicine pasirode, is viso ji man kaip aktore naujoj sviesoj nusvito, labai talentinga moteris drinks_cheers.gif Niekada ji man nera taip kritusi i akis, tiesiog siame seriale ji prasiskleide kaip ziedas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 04, 18:24)
Man ta aktore, kur bobule vaidina, tokia isskirtine, netradicine pasirode, is viso ji man kaip aktore naujoj sviesoj nusvito, labai talentinga moteris drinks_cheers.gif Niekada ji man nera taip kritusi i akis, tiesiog siame seriale ji prasiskleide kaip ziedas wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti